FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Decizie radicală anunțată în platoul GSP: „FCSB e un subiect închis pentru mine!” + Cine crede că e marea favorită să câștige Superliga

Articol de - Publicat joi, 28 martie 2024 09:20 / Actualizat joi, 28 martie 2024 17:59

Marius Șumudică (53 de ani) a evitat să vorbească despre discuțiile din trecut legate de posibila preluare a echipei patronate de Gigi Becali și e sigur că FCSB va fi noua campioană a României

Acum a dat cărțile pe față! Hagi a venit supărat pe Iordănescu de la meciul naționalei: „Mai bine nu răspundeam, dar hai să o zic!”
CRITICI
Acum a dat cărțile pe față! Hagi a venit supărat pe Iordănescu de la meciul naționalei: „Mai bine nu răspundeam, dar hai să o zic!”

În vara lui 2022, Marius Șumudică a fost la un pas să semneze cu FCSB. Gigi Becali acceptase toate condițiile antrenorului care urma să încaseze aproximativ 500.000 de euro, cu tot cu bonusurile de performanță. Însă Șumudică s-a răzgândit. Trei luni mai târziu, acesta declara: „Am fost un prost că am gândit cu inima și cu sufletul!”.

Cum s-a schimbat situația de acum doi ani? Întrebat de Ovidiu Ioanițoaia dacă ar accepta o ofertă de la FCSB, Șumudică a răspuns scurt: „Nu! E un subiect închis pentru mine. N-are rost să deschidem subiectul ăsta. Nu! Clar!”.

Moderatorul a insistat: „Din cauza lui Becali?”. „Nu, nu, nu, nu deschid subiectul. V-am spus nu vreau să creez iar... Se scoate din context. Nu! Este un subiect închis”.

Marius Șumudică: „Peste 85 la sută FCSB este campioană”

Întrebat care sunt șansele ca FCSB să câștige titlul în acest sezon de Superligă, Șumudică a precizat că „peste 85 la sută este campioană”.

„Acum depinde ce se va întâmpla, fiindcă celelalte echipe se vor mai încurca între ele. Ei dacă vor fi deștepți și vor face și unele meciuri de egalitate ca să-i țină jos pe restul, e un avans destul de mare”, a mai spus antrenorul.

Care a făcut o paralelă cu anul în care era „principal” la Astra și-a câștigat titlul: „Am intrat cu cinci puncte când am intrat în play-off și am luat campionatul. A fost de ajuns. Se mai încurcă între ele”.

Etapa viitoare joacă Rapidul la Craiova. Care pe care. După Rapidul primește CFR-ul acasă. Dacă FCSB-ul bate la Farul acum și Craiova cu Rapid a făcut un egal, s-a terminat campionatul. Face nouă puncte! Ar însemna ca tu, echipă urmăritoare, să câștigi patru meciuri la rând și ei să piardă patru meciuri la rând. Imposibil! Imposibil la ce se joacă în România

Marius Șumudică, antrenor

Cum arată acum clasamentul în Superligă

Citește și:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”
FCSB
Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”
Raul Rusescu, despre scandalul de la Rapid: „E cea mai proastă decizie din ultimii 10 ani!”
Rapid
Raul Rusescu, despre scandalul de la Rapid: „E cea mai proastă decizie din ultimii 10 ani!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Gabriell_
Gabriell_  •  28 Martie 2024, 13:22

Domnule eu știu ca S.C. F.C. FCSB e pe primul loc,nu Steaua,nu mai dezinforma lumea.

Mitza_Biciclista
Mitza_Biciclista  •  28 Martie 2024, 13:16

Cred ca si Marius Sumudica este un subiect inchis pentru FCSB, de mult, foarte mult timp, asa ca nu vad unde e stirea? :)

florar
florar  •  28 Martie 2024, 12:30

De ce tu un jurnalist vechi ai întreba un antrenor știut antistelist de Steaua ? Asta când Steaua este pe primul loc , are antrenori iar Sumudica a recunoscut interesul altor echipe ? Clar ceva nu vă cade bine !!! Prea multă ură dăunează deontologiei și sănătății !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează