FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Thomas Neubert a dezvăluit de ce vine la FCSB: „Asta vreau și o să lucrez cât pot!” + Ce spune despre Mihai Stoica

Thomas Neubert vrea titlul cu FDCSB
Thomas Neubert vrea titlul cu FDCSB

Articol de - Publicat luni, 13 iulie 2020 17:46 / Actualizat luni, 13 iulie 2020 18:35

Thomas Neubert (39 de ani), preparatorul fizic în care Gigi Becali își pune toate speranțele pentru redresarea FCSB, a vorbit despre obiectivele pe care și le-a trasat la vicecampioana României. 

  • CONTEXT: Gigi Becali îi va instala la cârma celor de la FCSB pe Toni Petrea, Mihai Pintilii și preparatorul Thomas Neubert, urmând ca fostul secund al lui Reghecampf să fie cel care bifează capitolul Licența Pro, iar Pintilii, cel mai probabil, să dețină rol de principal, deși nu are niciun fel de calitate de antrenor.

Thomas Neubert a contribuit la cele mai importante performanțe ale celor de la FCSB din ultimul deceniu. A cucerit două titluri alături de Laurențiu Reghecampf, iar acum revine pentru a rezolva problemele fizice din lotul formației lui Gigi Becali. 

Neubert vine să ia titlul cu FCSB

„Îl ştiu pe «Pinti» foarte bine. A fost un jucător grozav, un lider pe teren. Era foarte deştept şi inteligent. Am văzut că o să lucrăm toţi trei împreună (n.r. cu Petrea și Pintilii). Pentru mine este important ca toată lumea să ştie că trebuie să lucrăm împreună pentru acelaşi scop. 

Nu mă duc la FCSB să ies pe locul 2 sau 3. Mă duc la FCSB ca să câştig titlul. Nu mă duc la FCSB că să văd dacă mă calific în Europa. Merg la FCSB ca să joc în Europa în sezonul viitor. Asta vreau să fac şi o să lucrez cât de mult pot. Nu voi fi singur, voi avea o echipă în jurul meu şi vom încerca să ducem FCSB acolo unde îi este locul - pe primul loc", a declarat Thomas Neubert conform AntenaSport.

Neubert, relația specială cu Mihai Stoica

Thomas Neubert spune că are o relație deosebită cu Mihai Stoica, directorul sportiv al celor de la FCSB:  "Am vorbit destul de des în ultimul timp. Aşteptăm să ne întâlnim şi să punem la punct planul de bătaie. Avem o relaţie foarte bună. O să reuşim să facem performanţă doar dacă avem amândoi acelaşi plan. E foarte important să facem totul împreună. Doar dacă vom lucra împreună vom putea face performanţă".

VIDEO EXCLUSIV Reghecampf: „Am avut discuții pentru o strategie pentru trei, patru ani”

Citește și alte știri despre FCSB:

Gigi Becali s-a sucit în direct! A anunțat noul antrenor de la FCSB: „El va fi principal!”

FCSB. Gigi Becali acuză jocuri de culise pentru Craiova: „Trebuie să pui un kamikaze când vrei să faci ceva”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (10)
dvd1
dvd1  •  14 Iulie 2020, 11:05

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1121121484593682
Tudor Marin  •  13 Iulie 2020, 20:33

Daaaa, ia campionatul cum le-a luat pe toate celelalte pe unde a lucrat, chiar si in Romania, ulciorul nu merge de multe ori la apa . Reghe n-a confirmat "intamplarea " de la fcsb.

kikostel
kikostel  •  13 Iulie 2020, 20:22

Neubert vrea sa faca totul impreuna cu nimicul numarul 1 din club... Inseamna ca Neubert va lucra si el la ironii postate pe facebook? Declaratii naive ale neamtului, care pare sa nu aiba habar cine-i stapan la ***! Iar cu un asemenea stapan, *** *** nu va mai pupa titlul vreodata.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close