FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI 1-2

Pedeapsă dură pentru FCSB: SUSPENDAT până la finalul sezonului!

Thomas Neubert, preparatorul fizic al lui FCSB eliminat pentru proteste după meciul cu Sepsi (1-2), a fost suspendat o lună! Practic, nu va mai putea să stea pe banca roș-albaștrilor până la finalul campionatului. +11   FOTO
Thomas Neubert, preparatorul fizic al lui FCSB eliminat pentru proteste după meciul cu Sepsi (1-2), a fost suspendat o lună! Practic, nu va mai putea să stea pe banca roș-albaștrilor până la finalul campionatului.

Articol de GSP - Publicat luni, 26 aprilie 2021 17:57 / Actualizat luni, 26 aprilie 2021 21:31

Thomas Neubert, preparatorul fizic al lui FCSB eliminat pentru proteste după meciul cu Sepsi (1-2), a fost suspendat o lună! Practic, nu va mai putea să stea pe banca roș-albaștrilor până la finalul campionatului.

Toate detaliile despre FCSB - Sepsi 1-2, AICI!

Întrunită luni, 26 aprilie 2021, Comisia de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal a luat următoare decizie:

  • „Eliminări Neubert Thomas (preparator fizic FCSB), Crețu Valentin (jucător FCSB) - În baza art. 53.1 și 2 din RD, se sancționează preparatorul fizic Neubert Thomas cu suspendare pentru o lună și o penalitate sportivă de 720 lei”

„Părăsirea neregulamentară a suprafeţei tehnice de către persoanele aflate pe banca de rezerve, se sancţionează cu suspendarea pentru 2 jocuri în cazul jucătorilor sau antrenorilor şi pentru o lună în cazul oficialilor”, se arată în articolul 53.2 din regulament.

Sfatul revoluționar al lui Ion Țiriac pentru Dinamo: „Să facă asta! Mă doare ce e acolo”
DINAMO
Sfatul revoluționar al lui Ion Țiriac pentru Dinamo: „Să facă asta! Mă doare ce e acolo”

Faza pentru care a protestat Thomas Neubert:

  • În minutul 74 al meciului FCSB - Sepsi, la scorul de 1-1, Sebastian Colțescu a dictat penalty pentru gazde, după care a întors decizia imediat! 
  • Florin Tănase a scăpat singur cu portarul covăsnenilor, Roland Niczuly, a dat mingea pe lângă el și a căzut. Nici vorbă de fault, întrucât goalkeeperul oaspeților nu l-a jenat cu nimic pe golgeterul Ligii 1, care a căutat contactul cu adversarul. 
  • Inițial, Colțescu a arătat înspre punctul cu var, semn că voia să dicteze penalty. Însă „centralul” întâlnirii de la Giurgiu și-a schimbat în câteva secunde decizia și i-a arătat cartonaș galben pentru simulare lui Tănase. 
  • Cel care l-a ajutat pe Colțescu să-și corecteze decizia a fost asistentul de pe acea parte, Octavian Șovre.
  • La final, și Tănase a recunoscut că nu a fost penalty.

Valentin Crețu, eliminat după FCSB - Sepsi 1-2

Valentin Crețu a fost eliminat și el după finalul confruntării, de asemenea pentru proteste la penalty-ul inexistent. „M-am dus la arbitrul asistent să-l întreb cum a văzut el de pe acea parte? Mi-a spus că de ce țip la el. La fel l-am întrebat și pe Colțescu, el mi-a spus că și-a dat seama ulterior că a călcat pe minge. Păi, cum și-a dat seama dacă a arătat penalty prima dată?! În fine, noi suntem proști, ei sunt deștepți!”, a declarat fundașul dreapta după joc.

„Se citează jucătorul Crețu Valentin pentru data de 28.04.2021 privind abaterea consemnată de arbitrul jocului”
Comisia de Disciplină a FRF

FCSB a ratat ocazia să se desprindă de CFR Cluj

Dezbaterea GSP » Toni Petrea, Gigi Becali sau jucătorii? Cine e vinovatul principal pentru forma slabă a lui FCSB?

Citește mai multe știri despre FCSB:

Presa din Ungaria a stat cu ochii pe FCSB - Sepsi: „Covăsenenii, nevoiți să se justifice după victoria istorică”

Așa arată deznădejdea! „Perla” Octavian Popescu, aproape să plângă după FCSB - Sepsi 1-2

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (42)
gazistu
gazistu  •  27 Aprilie 2021, 11:31

toti platesc cand GRESESC: jucatorii sunt sanctionati cu cartonase, antrenorii sunt trimisi in tribune, arbitrii cand gresesc, NU SE INTAMPLA NIMIC!!

manutd.steaua
manutd.steaua  •  27 Aprilie 2021, 10:41
Postat de valeri__gazzaev pe 26 Aprilie 2021, 22:07

Baiete, esti tare viteaz in spatele tastaturii. Vorbeste frumos! Crezi ca impresionezi pe cineva daca iti umflii muschii in spatele unui cont pe un forum de sport? Eu ti-am explicat frumos, cat se poate de elegant, ca in viata reala, daca stiti ce e bine si sanatos pentru voi, sa stati departe...e ok?

Ce ma,dar vii cand o sa stati departe de banii publici? Are oricine dteptul sa joace acolo,dar sper sa nu joace nici nationala! In 3-4 ani,vrem sa fie ruina,sa se aleaga praful de banii cersiti de la buget.*** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ionica007
ionica007  •  27 Aprilie 2021, 08:43
Postat de ciuleavvictorms pe 26 Aprilie 2021, 21:51

Unde l-ati auzit pe Tanase spunand ca nu a fost penalti? Le infloriti cum vreti voi! Voi profanati cuvintele unora si apoi daca le repeta un user devine limbaj vulgar, jignitor! Sunteti niste gazetari pe langa sport si fair play!

...:)...Fraiere, a spus-o LIVE, cu subiect si predicat, la interviul de dupa meci...:)...

Vezi toate comentariile (42)
Comentează
Close