FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI 1-2

Presa din Ungaria a stat cu ochii pe FCSB - Sepsi: „Covăsenenii, nevoiți să se justifice după victoria istorică”

Sepsi Sf. Gheorghe a învins-o pe FCSB, scor 2-1, în runda cu numărul 3 a play-off-ului. Nemzeti, cea mai importantă publicație sportivă din Ungaria, a tratat cu mare atenție meciul.
Sepsi Sf. Gheorghe a învins-o pe FCSB, scor 2-1, în runda cu numărul 3 a play-off-ului. Nemzeti, cea mai importantă publicație sportivă din Ungaria, a tratat cu mare atenție meciul.

Articol de GSP - Publicat luni, 26 aprilie 2021 14:45 / Actualizat luni, 26 aprilie 2021 15:35

Sepsi Sf. Gheorghe a învins-o pe FCSB, scor 2-1, în runda cu numărul 3 a play-off-ului. Nemzeti Sport, cea mai importantă publicație sportivă din Ungaria, a tratat cu mare atenție meciul. 

Nu e un secret că Sepsi este o echipă apropiată de Ungaria, de unde primește constant finanțări importante. Meciurile formației din Sf. Gheorghe sunt urmărite atent, dar cel cu FCSB a avut parte de un tratament aparte. Cronica meciului, cu titlul „Sepsi a fost nevoită să se justifice după o victorie istorică”,a ocupat o poziție fruntașă pe site întreaga zi.

FCSB - Sepsi, în atenția presei din Ungaria

Sepsi a învins pentru a doua oară cea mai bună echipă din România, pe FCSB. Victoria covăsnenilor a fost perfect meritată după modul în care s-a desășurat partid. Sepsi și-a subordonat adversara, care s-a bazat aproape exclusiv pe sclipirile individuale ale jucătorilor.

După partidă, principalul subiect de discuție a fost acela că Sepsi nu a încurcat-o niciodată pe CFR Cluj, rivala lui FCSB la titlu. Laszlo Dioszegi, Leo Grozavu și Cornel Șfaițer au fost nevoiți să se justifice”, a notat Nemzeti, cea mai importantă publicație sportivă din Ungaria. 

Presa din Ungaria a stat cu ochii pe FCSB - Sepsi: „Covăsenenii, nevoiți să se justifice după victoria istorică”
Victoria lui Sepsi, printre articolele fruntașe de pe Nemzeti Sport

VIDEO Helmuth Duckadam, după FCSB - Sepsi: „Au rămas fără echipă! Jucătorii au o problemă, nu poți să faci la infinit asta”

Citește și alte știri despre FCSB - Sepsi: 

EXCLUSIV Victoria cu FCSB a fost răsplătită dublu » Ce prime au jucătorii lui Sepsi

Finanțatorul lui Sepsi s-a consumat la meciul cu FCSB: „Am urlat ultimele zece minute, a fost presiune mare!” » Promisiunea făcută: „Nu există blaturi în 2021”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
siriussirius
siriussirius  •  27 Aprilie 2021, 10:17

Nu i de vina sepsi ca nea batut ci rusine fcsb-ului pentru jocul penibil pe care la prestat,chiar daca sint,sau ar fi satelitul clujului asa cum spun unii ca avem si noi satelitii nostri ( adica ne furam singuri caciula ) noi trebuie sa ii batem la orice ora daca avem valoare si vrem sa batem la portile europei sa nu mai punem vina pe arbitri,pe teren pe adversari pe oricine numai pe noi nu.

doar...titi
doar...titi  •  27 Aprilie 2021, 06:08
Postat de caoradea pe 26 Aprilie 2021, 20:39

Mai documenteaza-te. La nivel de nationala 2 finale de campionat mondialpierdute, 3 medalii de aur la olimpiade, o medalie de argint si un bronz (cand inca jucau titularii si nu echipe hibrid), 1 medalie de bronz la Campionatul European. La nivel de echipe de club: finala Cupa Cupelor 1964 MtK pierduta, 1979 Ferencvaros pierduta, Cupa UEFA (fosta, se numea COT) castigata de Ferenvaros in 65, finala in 68, Ujpest finala in 69, cupa UEFA in 85 pierduta de Videoton. Cred ca bilantul este net favorabil atat la nationala cat si la echipele de club. De rasism, cu nimic nu sunt mai rasisti decat romanii... Dc scrii doar sa te bagi in seama te inteleg, dar dc vrei cu adevarat sa te documentezi, poti....

vai de logica ta de doi bani!! cat de iredentist sa fii... sa crezi ca vreo doua finale jucate in anii 60 si o final jucata in 85 inseam a ca ungurii au fotbal mai bun la nivel de cluburi.. cand steaua are doua finale de CCE din care una castigata!!

caoradea
caoradea  •  26 Aprilie 2021, 22:44
Postat de Alexandru Gica pe 26 Aprilie 2021, 21:45

Eu nu sunt nici roman, nici rom, nici ungur. Ma intristeaza insa profund cand vad lipsa de politete, aroganta si prapastiile care se deschid intre aceste neamuri. Oamenii normali din aceste natii ar trebui sa fie solidari in a sanctiona lipsa de civilizatie.

Oamenii normali da, dar societatea care este influențată de interesele politico-economice nu mai poți considera ca este alcătuită de categoria mai sus amintita. Eventual societatea civila , dar din pacte si aceasta categorie este pur si simplu deplasata de la normalitate, deviantă de-a dreptul. Dar oare ce este normalitatea ? E destul de subiectiva aceasta stare, mai degrabă civilizata, culturata, exact cum ai amintit si tu. Sunt valori definite altfel de societăți diferite, cred ca si de aici apar divergente. Dar asta nu înseamnă ca nu ar putea sa se inteleaga, cu tot cu diferențele de cultura, civilizație, percepere.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează