FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV FCSB se gândește la „aroganța” supremă: vrea să sărbătorească titlul în Ghencea!

Galeria celor de la FCSB în Ghencea
Galeria celor de la FCSB în Ghencea

Articol de - Publicat joi, 11 aprilie 2024 13:15 / Actualizat joi, 11 aprilie 2024 14:49

După 9 ani de așteptare, FCSB este mai aproape ca oricând de un nou titlu de campioană. Cu 7 runde înainte de finalul play-off-ului, are 10 puncte distanță față de următoarele echipe, CFR Cluj și Universitatea Craiova, și 13 față de Rapid.

În cele 8 sezoane disputate de atunci, roș-albaștrii au fost mereu pe locul doi, excepție făcând doar sezonul 2019-2020, când au terminat pe 5, după CFR, Universitatea Craiova, Astra și Botoșani.

Scenariu-surpriză dacă FCSB va câștiga titlul: „Gigi Becali își face «damblaua», iar apoi va spune gata!”
FCSB
Scenariu-surpriză dacă FCSB va câștiga titlul: „Gigi Becali își face «damblaua», iar apoi va spune gata!”

Ar fi „aroganța” supremă a lui Becali în fața celor de la MApN

Surse din lumea fotbalului susțin că Gici Becali și compania și-ar dori o „încoronare” nu doar cu fast, ci și total specială, inclusiv pentru suporteri. Și că ar urma să depună cererea către CSA Steaua pentru ca meciul cu CFR Cluj, ultimul de acasă în acest sezon, din penultima etapă, să nu îl mai joace pe Arena Națională, ci pe stadionul din Ghencea.

Ar fi astfel o aroganță maximă și o lovitură de imagine ca gruparea din Berceni să primească trofeul și medaliile de campioană pe noul stadion al Stelei, clubul cu care se află în conflict deschis, inclusiv în instanțe, de atâția ani.

Sunt neînvinși pe „Steaua”

N-ar fi o premieră, pentru că FCSB a reușit, după doi ani de încercări eșuate, să joace pe stadionul rivalilor. A disputat acolo trei partide, două în campionat, cu CFR Cluj și cu Universitatea Craiova, plus una în preliminariile Conference League, cu danezii de la Nordsjaelland. Și nu au pierdut niciodată. I-au învins pe ardeleni cu 1-0, pe olteni cu 3-0, iar cu nordicii au terminat la egalitate, 0-0.

Conform noului regulament pentru închirierea arenei din Ghencea, stabilit de Ministerul Apărării în noiembrie 2023, pentru partida cu CFR, cei de la FCSB ar urma să achite 47.750 euro fără TVA numai chiria.

În plus, trebuie să prezinte o asigurare de 750.000 de euro pentru eventuala distrugere a gazonului, o alta de 250.000 de euro pentru daune morale care să acopere orice alte prejudicii, plus o poliță de asigurare de 230.000 euro față de administrator, în acest caz Steaua, pentru vandalism.

Match Quiz CFR Cluj - FCSB

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul CFR Cluj - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO Euro GSP. Drejan și Boțoghină au comentat în cadrul rubricii „Vorbe, păreri, gen” lupta la titlu din Superliga: „FCSB nu mai poate fi oprită”

CITEȘTE ȘI:

Anunț oficial: „Am vorbit cu Hagi și Rivaldo. Intrăm în cursă pentru transferul lui Louis Munteanu!”

FCSB, ce veste! Doi oameni recuperați într-un moment-cheie al sezonului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (35)
Randoomlegend
Randoomlegend  •  13 Aprilie 2024, 12:56
Postat de Hund pe 12 Aprilie 2024, 22:19

În privința tragerilor la sorți, "ați avut noroc" doar când ați fost capi de serie. Acum este mult mai greu nu numai pentru FCSB, ci pentru toate echipele românești.

am fost capi de serie in turul 3 conference elague sezonul trecut si am picat cu cel mai greu adversar posibil aka locul 2 din danemarca cu buget de vreo 60 de milioane de euro,asa ca idee,l-au vandut pe *** dupa meci cu 20 de milioane de euro cei de la nordjeland.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Hund
Hund  •  12 Aprilie 2024, 22:19
Postat de Randoomlegend pe 12 Aprilie 2024, 12:04

sunt multi de daca,dar la cat ghinion am avut la ultimele trageri la sorti,trebuie sa avem si noi o data noroc. efectiv in ultimi 8 ani in europa am tras cei mai grei adversari posibili apropae de fiecare data.

În privința tragerilor la sorți, "ați avut noroc" doar când ați fost capi de serie. Acum este mult mai greu nu numai pentru FCSB, ci pentru toate echipele românești.

berlicot
berlicot  •  12 Aprilie 2024, 12:44

Bine zis aroganta. E ca si cand ai intra la unul in casa pentru a face o petrecere. Noroc ca proprietarul nu le de cheia.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează