FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB 0-0

Toni Petrea, concluzii realiste după egalul cu Sepsi: „Cel mai slab meci”

Toni Petrea / Sursă foto: GSP +26   FOTO
Toni Petrea / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 decembrie 2021 22:55 / Actualizat duminica, 19 decembrie 2021 23:05

SEPSI - FCSB 0-0. Toni Petrea (46 de ani) recunoaște că exprimarea echipei sale a lăsat de dorit în deplsarea de la Sfântu Gheorghe.

Antrenorul roș-albaștrilor admite superioritatea lui Sepsi, subliniază lucrurile pe care FCSB le-a făcut greșit la Sfântu Gheorghe și vorbește despre diferența de 10 puncte față de liderul CFR Cluj.

FCSB a câștigat un fotbalist » Titular de conjunctură, Târnovanu a salvat-o pe FCSB de la înfrângere
SEPSI - FCSB 0-0
FCSB a câștigat un fotbalist » Titular de conjunctură, Târnovanu a salvat-o pe FCSB de la înfrângere

Toni Petrea, după Sepsi - FCSB 0-0

E cel mai slab meci pe care l-am făcut de când am revenit. I-am permis adversarului să joace, nu am făcut presing. Le-am dat prea multe spații, iar ei au venit deseori periculos către poarta noastră. Din punct de vedere tactic, jocul nu a fost așa cum ne-am dorit. Am pierdut mingea foarte ușor și am avut probleme pe tranziția negativă.

Atât am putut în momentul de față. 10 puncte față de CFR? O diferență mare, vedem acum ce vom face în ianuarie. Încercăm să recuperăm. Să vă spun ce ecuație vom folosi pentru a recupera distanța? E sport, nu se știe ce se va întâmpla. CFR nu pierde puncte? Bravo lor

Au fost șase etape OK pentru noi, mai puțin acest joc care nu m-a încântat. Dar nu pot fi dezamăgit cu cinci victorii”, a spus Toni Petrea, la TV Telekom Sport. 

Toni Petrea despre...

...schimbările din timpul partidei: „Nu ne ies mereu, nu întotdeauna schimbările aduc ceva în plus.”

...evoluția lui Târnovanu: „Mă bucur pentru Târnovanu, mă bucur pentru faptul că a apărat foarte bine. Am fost forțat de împrejurări să-l folosesc, dar mă bucur mult pentru el!.

...plecarea golgeterului: „Pe Tănase îl văd aici, în vestiar, nu în altă parte. Vine vacanța, nu știu mai multe, vom vedea în ianuarie”. 

FOTO Imagini spectaculoase din meciul Sepsi - FCSB 0-0

Sepsi - FCSB 0-0
Sepsi - FCSB 0-0
Sepsi - FCSB 0-0
Sepsi - FCSB 0-0
Sepsi - FCSB 0-0
+22 FOTO

Citește și alte știri de actualitate: 

FCSB a câștigat un fotbalist » Titular de conjunctură, Târnovanu a salvat-o pe FCSB de la înfrângere

Sepsi - FCSB 0-0. Portar de 10, iarnă la -10 » Cum arată ACUM clasamentul

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (1)
talpaiadului
talpaiadului  •  20 Decembrie 2021, 01:10

FCSB nu a facut nici pe departe cel mai slab meci, insa a intalnit un adversar care a practicat un joc solid pe intreaga durata a partidei si nu a facut greseli majore. Iar in ceea ce priveste schimbarile, a fost o schimbare care i-a iesit cuplului de antrenori Becali/Petrea, cea cu Budescu, dar din pacate cei doi antrenori geniali au facut acea schimbare aproape de minutul 90.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează