FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FARUL 2-0

Cum a comentat Toni Petrea victoria cu Farul: „De aceea au apărut și ocaziile”

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 14 martie 2022 23:46 / Actualizat marti, 15 martie 2022 09:26

FCSB a debutat cu dreptul în play-off și a câștigat clar cu Farul, 2-0.

La finalul partidei, Toni Petrea, antrenorul roș-albaștrilor a lăudat prestația formației sale și a explicat de l-a scos la pauză pe Ivan Mamut, titularizat surprinzător după 26 de etape.

Gică Hagi, vehement cu Rusandu: „Incredibil! N-am crezut că o să văd așa ceva pe un teren de fotbal! Să tac din gură?”
FCSB - Farul 2-0
Gică Hagi, vehement cu Rusandu: „Incredibil! N-am crezut că o să văd așa ceva pe un teren de fotbal! Să tac din gură?”

Toni Petrea, după 2-0 cu Farul: „Au fost momente foarte bune”

„Am văzut în prima parte că cei de la Farul au încercat să ne surprindă cu mingi în diagonală, între fundașii noștri. Dar am stat bine, am fost agresivi și am avut o atitudine mai bună. Am avut ocazii importante, iar victoria e meritată. Au fost momente foarte bune. Am pus presiune pe cei de la Farul, i-am împins spre poarta lor. De aceea au apărut și ocaziile.

E normal ca Mamut să ducă doar 45 de minute. Are doar două săptămâni de antrenament, după o pauză lungă. Se vedem cum se va recupera după acest efort. A jucat și sper să ne ajute în continuare”, a spus Toni Petrea la Look Sport.

Sunt decizii care se iau la un club în funcție de randamentul jucătorului. Vlad e pe un post foarte periculos pentru că orice greșeală contează. Au mai fost momente când a avut evoluții nesigure și am considerat că nu trebuie să facă parte din lot. E un băiat cu un caracter puternic și va trece peste aceste momente.

E cu noi tot timpul la antrenamente. Vom vedea ce va fi în funcție de ce se întâmplă la echipă. Nu pot spune o dată exactă la care va reveni în poartă. Așa e la fotbal. Nu poți avea tot timpul perioade bune. Am convingerea că va trece peste acest moment. E greu de spus ce va fi. Momentan nu e în lot

- Toni Petrea

Nu am revăzut fazele incriminate cei de la Farul. Când au cerut penalty nu știu dacă a fost ofsaid și dacă mingea a fost în teren sau nu în momentul contactului 
– Toni Petrea

A fost cel mai bun meci făcut de FCSB în ultima lună.  A fost un joc consistent. Tănase și Olaru au jucat foarte bine, iar Edjouma a acordat bine zona din fața fundașilor. S-a văzut imediat după ce a intrat în locul lui Mamut că Florinel Coman e un jucător care poate face diferența. A fost un meci bun făcut de FCSB 
– Ilie Dumitrescu, la Digi Sport Special

VIDEO Florin Chivulete, după arbitrajul haotic al lui Rusandu în FCSB - Farul: „Se poate evita acest episod”

Citește și: 

Florinel Coman reacționează după criticile lui Becali: „Dacă dau 7 goluri acum, iar vrea 20 de milioane de euro pe mine”

Gică Hagi îl distruge pe Rusandu: „Incredibil! N-am crezut că o să văd așa ceva pe un teren de fotbal! Să tac din gură?”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
concret
concret  •  15 Martie 2022, 03:13

Rusandu in vestiarul fcsb-ist, imediat dupa meci: "si eu sunt 12".

Vezi toate comentariile (1)
Comentează