FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FARUL 2-0

Florinel Coman reacționează după criticile lui Becali: „Dacă dau 7 goluri acum, iar vrea 20 de milioane de euro pe mine”

Florinel Coman // FOTO: Cristi Preda +25   FOTO
Florinel Coman // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 14 martie 2022 23:19 / Actualizat marti, 15 martie 2022 09:26

După FCSB – Farul 2-0, Florinel Coman (23 de ani) a vorbit despre pasa proastă prin care trece și despre criticile primite.

Măcinat de accidentări, Coman a jucat doar 15 meciuri în acest sezon, marcând doar un gol, și a fost extrem de criticat de patronul Gigi Becali.

Rusandu a făcut praf FCSB - Farul: a dictat o eliminare penibilă!
FCSB - Farul
Rusandu a făcut praf FCSB - Farul: a dictat o eliminare penibilă!

Florinel Coman răspunde după criticile primite

„De doi am nevoie de un gol. Dar mă bucur că sunt sănătos. Asta e cel mai important. Când intru, voi da totul. Se vorbește doar de mine, sunt criticat mereu... Sunt așteptări mari de la mine, dar asta înseamnă că sunt valoros. Dar dacă dădeam gol acum și în meciul următor eram praf?

Sper să fiu mai bun de la meci de la meci. Am stat foarte mult și de asta îmi pare foarte rău. Am pierdut din tonus și e greu. Dar ușor, ușor voi reveni. Nu îmi fac griji. Când intru vreau să îmi fac treaba cât mai bine.

Patronul voia 20 de milioane de euro pe mine... Dacă dau 7 goluri acum, iar se vor cere 20. E normal să vorbească, e echipa lui. E normal să își spună punctul de vedere. Nu am nicio problemă”, a spus Florinel Coman la Look Sport.

Am atacat din primul minut, am pasat foarte bine. E o victorie meritată. Am pregătit meciul foarte bine, mai bine ca acum 2 săptămâni. Nu le-am dat nicio șansă, iar noi puteam să mai marcăm
- Florinel Coman

VIDEO Florin Chivulete, după arbitrajul haotic al lui Rusandu în FCSB - Farul: „Se poate evita acest episod”

Citește și: 

FCSB, iertată de un penalty cât casa în meciul cu Farul!

De ce nu a fost în lot Ianis Stoica la FCSB - Farul » Toni Petrea a explicat ce se întâmplă cu el, Vlad și Keșeru

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (5)
192486884818821
Mihnea Ilie  •  15 Martie 2022, 08:59

Rezultat cu final așteptat. Reciprocitate pentru accederea Farului în play off. Vin cupele europene și ne bate iarăși FC Neica Nimeni din Uzbekistan...

fibra
fibra  •  15 Martie 2022, 08:58

Caracterul l-ai dat pe fata in treaba cu permisul auto.Nu poti sa fii credibil in nici o situatie.

observator_federal
observator_federal  •  15 Martie 2022, 07:36

Florinel Coman -Mbappe al nostru- este atât de valoros încât "saitul germa de specialitate" Transfermarkt, în ciuda faptului că nimeni nu își mai amintește când a jucat el ultima oară un meci întreg, încă îl consideră al doilea cel mai valoros fotbalist al Ligii 1, cu valoarea de 4 meleoane Euro (la egalitate cu Olaru, cel care a înscris doar două goluri în actuala edi[ie de campionat!!).... Pe locul 1 este, după cum ați ghicit desigur, inegalabilul F. Tănase cu 5,5 meleoane. (Așteptăm să vedem ce "salt istoric" îi rezervă Transfermarkt lui Tavi Pompescu - "azi doar" 1,9 meleoane- pentru că altfel Nea Gigi se lasă de fotbal...)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează