FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - FCSB

Noi probleme la FCSB! Toni Petrea dezvăluie o accidentare de ultimă oră: „Nu va mai juca în acest sezon”

Toni Petrea
Toni Petrea

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 aprilie 2021 14:53 / Actualizat miercuri, 28 aprilie 2021 15:05

Toni Petrea, antrenorul celor de la FCSB, a susținut o conferință de presă înainte meciului cu CS Universitatea Craiova și le-a dat o veste proastă fanilor.

  • CS Universitatea Craiova – FCSB se joacă joi, 29 aprilie, de la ora 19:45. Partida va fi liveTEXT și video pe GSP.ro și în direct pe Look Sport+, Digi Sport 1 și TV Telekom Sport 1.

Tehnicianul a dezvăluit că fundașul stânga Ionuț Panțîru (25 de ani), care a bifat 27 de partide în acest sezon, a suferit o accidentare gravă și nu va mai juca în acest sezon.

„Orice jucător e important în economia acestui final de campionat. Au mai apărut și alte probleme față de cele mai vechi. Panțîru a suferit o accidentare destul de urâtă. Va lipsi destul de mult de pe gazon, sezonul ăsta e încheiat pentru el”, a spus Toni Petrea la conferința de presă.

Toni Petrea, înainte de Craiova - FCSB: „E o echipă pe val”

Antrenorul liderului din Liga 1 a prefațat meciul cu echipa lui Marinos Ouzounidis și a lăudat jocul prestat de olteni.

„Este foarte important jocul, Craiova e o echipă pe val, în formă și cu un moral bun, E o echipă agresivă, care joacă fotbal și căreia îi place posesia. Noi mergem încrezători și sperăm la un joc bun și un rezultat favorabil. E important cum intram în teren, trebuie să fim motivați și ambiționați. Trebuie să recuperăm punctele pierdute etapa trecută.

Am zis de la început că trebuie să ținem cont de Craiova, pentru că e o echipă care poate pune probleme. Va avea un cuvânt greu de spus în continuare. Nu cred că arbitrajul va influența meciul. Am încredere că arbitrii își fac treaba. Nu am niciun motiv să mă gândesc la alte lucruri. Sper să fie un arbitraj corect la Craiova”, a mai spus Petrea.

Am contract până la finalul acestui sezon și nu au fost alte discuții... Mă interesează să iau fiecare meci în parte și să scot maximum. E normal să fie presiune, sunt la cea mai iubită echipă din România. Încerc să iau presiunea asupra mea, să nu fie pe jucători
- Toni Petrea, antrenor FCSB

VIDEO Duckadam a analizat-o pe FCSB: „A rămas fără echipă! Jucătorii au o problemă!”

 Citește mai multe știri din Liga 1: 

EXCLUSIV Delegare-șoc! CCA aruncă în aer derby-ul Craiova - FCSB: arbitrează dușmanul lui Gigi Becali

EXCLUSIV Gigi Becali reacționează după ce Istvan Kovacs a fost delegat la Craiova - FCSB: „Vor să arate că sunt stăpâni! Dar îmi convine”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (17)
corectu
corectu  •  29 Aprilie 2021, 08:23

Becali spunea că după meciul cu CFR Steaua va avea 10 puncte avans.E clar că dacă pierde azi,Steaua își adio de la titlu.Sepsi este echipa de mercenari care scoate puncte de la adversare(Steaua și Craiov) în favoarea CFR-ului.Clinceni și Botoșani nu poate face același lucru.În același timp se înmulțesc jucătorii buni pe banca accidentaților. Și eu cred că un lingușitor îl sfătuiește prost pe Becali.Și acest lucru se întâmplă an de an.Intervenția lui la schimbări pun în lumină proastă antrenorul.Becali visează frumos,dar realitatea e crudă.Mă tem că e târziu să mai corecteze ceva.PĂCAT!

121768505301491
Costel Bastea  •  29 Aprilie 2021, 00:27

Ciobane,din nou ti-ai batut joc de echipa . Inca un sezon pierdut.Nu stiu cine mama dracului te sfatuieste !Spune-i ca-i un *** .Lasa antrenorul sa faca el ce trebuie , nu tu ,apoi spui ca o sa plece ,ca nu a luat titlul .Degeaba are echipa jucatori buni (nu zic valorosi),TU iti bati joc de toate si de tot .CREZI IN DUMNEZEU?Daca da ,fa ce trebuie .DUMNEZEU ITI AJUTA,DAR NU-TI BAGA IN TRAISTA !Din nou ai pirdut campionatul,***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

121768505301491
Costel Bastea  •  29 Aprilie 2021, 00:05

Daca nu castigati la Craiova ,ADIO TITLUL !

Vezi toate comentariile (17)
Comentează