FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - FCSB

EXCLUSIV Delegare-șoc! CCA aruncă în aer derby-ul Craiova - FCSB: arbitrează dușmanul lui Gigi Becali

Articol de , , - Publicat marti, 27 aprilie 2021 16:46 / Actualizat marti, 27 aprilie 2021 18:39

Comisia Centrală a Arbitrilor a luat o decizie total surprinzătoare în privința derby-ului din etapa a 4-a a Ligii 1, CS Universitatea Craiova - FCSB. L-a ales pe Istvan Kovacs să oficieze confruntarea din Bănie!

  • CS Universitatea Craiova – FCSB se joacă joi, 29 aprilie, de la ora 19:45. Partida va fi liveTEXT și video pe GSP.ro și în direct pe Look Sport+, Digi Sport 1 și TV Telekom Sport 1.

Centralul din Carei a fost acuzat violent de către Gigi Becali în startul acestui an, iar patronul de la FCSB chiar a amenințat că echipa sa nu se va mai prezenta la meciuri dacă îl va mai primi pe Kovacs.

Discursurile lui Becali la adresa acestui central au fost de-a dreptul violente în ultimele luni, mai ales după ce Kovacs s-a aflat la centru la meciul dintre CFR și FCSB, din turul sezonului regular. Atunci, ardelenii s-au impus, scor 2-0, dar în minutul 3 bucureștenii au solicitat un penalty, după ce Camora a atins mingea cu mâna.

Istvan Kovcas, atacat dur de Gigi Becali

„Mâna lui Camora o să o țin minte toată viață. Să pui mingea pe mâna în fața arbitrului. Păi, bă Kovacs, tu vrei să fii hoț? Stai că fac eu dreptate. Kovacs a inventat un 11 metri. Noi trebuia să câștigăm meciul. Bă Edi, tu n-ai adus nici un punct. Alea 3 puncte pe care le-ai furat cu Kovacs sunt ale lui FCSB. Omul e supus greșelii, dar când vezi o hoție, cum pune mâna pe ea. 

Mai inventezi un penalty, vine jucătorul lui CFR și dă în capul lui Miron și dă 11 metri pentru ei că el este Kovacs. Mai inventează și la Constanta un 11 metri că e Mățan prea mic și tu Cristea trebuie să îți tai mâna când vine Mățan sub brațul tău. Dar la Viitorul nu vede când au făcut 11 metri, băi Kovacs. Asta nu e greșeală, e o mizerie", a spus Becali recent.

„Au pus din nou morișca în mișcare, nu știu cum, dar au făcut-o. Nu vreau să dau nume. Kovacs a furat și după a fost delegat imediat. Sunt atât de supărat de Kovacs și Popa, încât nu mă mai interesează nimic. Kovacs e omul lor, ne-a distrus mereu. S-au pus toți pe mine, dar nu se poate cu mine. 

Am vorbit cu Vali Argăseală să facem memoriu, dar nu la FRF, că acolo sunt prietenii lui CFR Cluj. Să facă memoriu la LPF sau la FIFA, să facem altă Comisie de Arbitraj. Atacăm statutul… Nu știu ce să facem, dar trebuie să facem ceva. Chiar dacă nu se poate, încercăm, măcar să atragem atenția. E posibil asta? Adică îl dai pe Kovacs? Poate ni-l dă iar pe Kovacs cu CFR.

Delegare-șoc! CCA aruncă în aer derby-ul Craiova - FCSB: arbitrează dușmanul lui Gigi Becali
Istvan Kovacs // FOTO: Guliver/GettyImages

Burleanu zice «Lasă, mă, că eu sunt Burleanu și fac ce vreau, bă! Poți să țipi tu, Becali, cât vrei. Eu ți-l dau pe Kovacs iar ca să te «ciordească». Așa vreau eu, mă!». Așa s-a ajuns! Nu spun că Burleau e implicat, dar e președintele FRF. Trebuie să ia măsuri! Să facă ceva. Oricum, noi am cerut oficial să nu mai fim arbitrați de Kovacs și Popa", sunt alte declarații făcute de patronul FCSB în urmă cu câteva săptămâni.

Nu mai departe de săptămâna trecută, Becali a reluat tema conspirației anti-FCSB, în care l-a inclusiv pe Kovacs. „Dacă dau jucători la Olimpiadă? Nici un jucător. Să dea CFR și Kovacs. La ei să apeleze Burleanu pentru jucători pentru că și ala lucrează împreună ca să ia CFR titlul", a declarat Becali.

Istvan Kovacs, delegat la Craiova - FCSB

Kovacs revine la un meci al FCSB-ului după nu mai puțin de 16 etape în care n-a mai fost delegat la nici un joc al trupei lui Toni Petrea. Ultima apariție a avut-o la Viitorul - FCSB 2-2, când a greșit împotriva FCSB-ului: n-a dictat un penalty în startul meciului, la hențul comis de Dussaut. 

Acesta a fost al doilea meci din acest campionat al FCSB-ului cu centralul din Carei la centru, după CFR - FCSB 2-0. În ambele a avut prestații extrem de slabe: GSP l-a notat cu 4 pentru cum a oficiat la Ovidiu și cu 5 în Gruia.

În schimb, Kovacs e unul dintre cei mai importanți centrali din lotul UEFA, for care deja l-a confirmat că va fi prezent la turneul final al Campionatului European din vară. România va avea două brigăzi, prima fiind cea condusă de Ovidiu Hațegan.

Istvan Kovacs a avut delegări de top în acest sezon, pe plan extern

  • Danemarca - Anglia 0-0 Liga (Națiiunilor)
  • Bosnia - Olanda 0-0 (Liga Națiunilor)
  • Lokomotiv Moscova - Bayern Munchen 1-2 (Champions League)
  • Celtic - Sparta Praga 1-4 (Europa League)
  • Slovacia - Scoția 1-0 (Liga Națiunilor)
  • Zenit - Dortmund 1-2 (Champions League)
  • Braga - Roma 0-2 (Europa League)
  • Bayern Munchen - Lazio 2-1 (Champions League)
  • Ucraina - Finlanda 1-1 (Prelim. CM)
  • Manchester United - Granada 2-0 (Europa League)

Nici Craiova n-a câștigat cu el

Kovacs s-a aflat de două ori la centru, pe parcursul actualului sezon, la meciurile Universității Craiova. Nici trupa din Bănie nu s-a simțit bine cu el. A remizat, scor 0-0, cu Sepsi, pe teren propriu, într-un joc în care Istvan n-a produs erori, dar a pierdut la Buzău, 0-1, cu Chindia. De această dată, Craiova a fost dezavantajată clar, ar fi trebuit să primească un penalty la scorul de 0-0, după faultul pe care Dulca l-a comis asupra lui Andrei Ivan. Kovacs a primit nota 5 la acel joc, din partea Gazetei Sporturilor. 

 

CFR are punctaj maxim

În schimb, pentru cea de-a treia echipă aflată în lupta pentru titlul de campioană, CFR Cluj, Kovacs s-a dovedit a fi un adevărat talisman. A condus tot două jocuri are ardelenilor, dar de fiecare dată, trupa din Gruia a câștigat. Ambele confruntări au avut loc la Cluj: 2-0 cu FCSB și 2-1 cu Viitorul. 

VIDEO  Duckadam a analizat-o pe FCSB: „A rămas fără echipă! Jucătorii au o problemă!”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Antidopingul a prăbușit FCSB! Fără teste, doar CFR a bătut-o. Cu teste, eșec până și cu Hermannstadt

CS Universitatea Craiova primește întăriri înaintea derby-ului cu FCSB » Pe cine recuperează Ouzounidis

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (127)
elgabri
elgabri  •  28 Aprilie 2021, 17:12

Oricine nu l lasa pe *** sa fure e dusmanul lui Becali

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

108917206757657
Valentin Ciocea  •  28 Aprilie 2021, 10:52
Postat de Constantin Dimulescu pe 28 Aprilie 2021, 10:46

Cred ca misiunea lui este ca acest meci sa se termine la egalitate.Este cel mai convenabil rezultat pentru CFR.

prost esti tu , echipa nu conteaza a cui este momentan , daca , a facut sau nu puscarie .

120962699544853
Constantin Dimulescu  •  28 Aprilie 2021, 10:46
Postat de pescarul_amator pe 28 Aprilie 2021, 09:50

ce bine!!! sa le dea doua lovituri de la 11 m prazarilor, zece galbene si doua rosii la fc berceni, sa-i vedem pe mimi si cici, randum si iosif tavalindu-se in chinuri. totul pentru desfiintarea si falimentul odioasei clone, echipa puscariasilor si a prostilor, fc fcsb berceni

Cred ca misiunea lui este ca acest meci sa se termine la egalitate.Este cel mai convenabil rezultat pentru CFR.

Vezi toate comentariile (127)
Comentează