FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Gigi Becali trece la amenințări: „Facem hârtie la FRF! Dacă se mai întâmplă asta, ieșim de pe teren”

Articol de - Publicat marti, 16 februarie 2021 16:55 / Actualizat marti, 16 februarie 2021 17:43

Gigi Becali, patronul FCSB, susține că nu vrea ca echipa lui să fie arbitrată de Istvan Kovacs, pe care-l acuză că greșește intenționat împotriva roș-albaștrilor. Pe lista neagră a intrat și Cătălin Popa, cel care a comis-o la ultimul meci, 0-1 cu Hermannstadt. 

Becali spune că FCSB va cere Federației Române de Fotbal să nu-i mai delege pe cei 2 la meciurile roș-albaștrilor. În caz contrar, finanțatorul amenință că va scoate echipa de pe teren!

Gigi Becali: „FCSB o să iasă de pe teren dacă mai sunt Kovacs sau Popa”

„Nu cred că Burleanu e implicat în treaba asta. Dacă era ceva de sus, se valida golul lui CFR Cluj cu FC Voluntari. Nu e ordin de sus. La Kovacs e o prietenie veche care s-a reactivat. Nu se poate să fie asemenea arbitraje! Burleanu nu are nicio vină, dar trebuie să ia măsuri.

Facem hârtie la FRF: «Dacă ni-l mai dați pe Kovacs, ieșim de pe teren!». Ieșim chiar dacă pierdem cu 3-0. Oricum nu câștigăm cu el, e prea mare hoție. Sunt chestii vădite! Nu se poate așa ceva! Facem hârtie ca să nu mai fim arbitrați de Popa sau de Kovacs!

Dacă îi mai avem pe ei la meciuri, ieșim pe teren! Și facem hârtie la FIFA și spunem «Noi am cerut să nu mai fim arbitrați de Popa sau Kovacs că e prea mare hoția! Dar tot ei ne-au arbitrat». Tragem un semnal de alarmă”, a declarat Gigi Becali pentru GSP.ro.

VIDEO Vukusic a fost dorit de Clinceni înainte de a ajunge la FCSB

Citește mai multe știri despre FCSB: 

EXCLUSIV Gigi Becali, atacuri și jigniri după arbitrajele din Liga 1: „Sunteți nemernici! Nu mai tac. Vai de capul vostru, cu mizeriile voastre”

Coach Gigi Becali reinventează fotbalul! Situație incredibilă la FCSB din cauza schimbărilor făcute în timpul meciului cu Hermannstadt

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (65)
andrei.f
andrei.f  •  17 Februarie 2021, 10:23

Bine jiji, la caz de nevoie eu îți recomand să iei legătura cu Peluza Nord. Să iasă în stradă și să protesteze pt un fotbal curat, fără dânci la butoane și fără grecotei. Dacă galeria iese în stradă să protesteze nu însemnă că face scandal, sparge geamuri. Nu, trebuie să ne facem auzit glasul, leprele ălea de arbitri pe care i-ai numit nu aveau acela curaj să facă jaful ăsta de arbitraj fără dispoziție de sus !

parpalache
parpalache  •  17 Februarie 2021, 10:01
Postat de ion_aluat pe 16 Februarie 2021, 19:27

Bine că Gigi a ieșit în sfârșit public și demască MAFIA din arbitraj. Așa nu se mai poate! Noi FCSB suntem furați etapă de etapă!

Bai flacau!Afla si tu ca UEFA a facut un clasament al echipelor care au beneficiat de cele mai multe penalty-uri in ultimii 5 ani!Si (cum era de asteptat),pe primele locuri erau numai echipe din campionate cu fotbal„mafiot”!Si-(nici o surpriza)-in acest deloc onorant clasament,fcsb este pe locul 5(cinci)!

1025138504184136
Constantin Valentin  •  17 Februarie 2021, 07:39

Are dreptate Becali !Asa ceva nu vezi in niciun campionat din Europa ! Arbitrajul romanesc in fotbal este poate cel mai concludent semn de *** mizerabila romaneasca ,dupa politic !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (65)
Comentează