FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Gigi Becali, atacuri și jigniri după arbitrajele din Liga 1: „Sunteți nemernici! Nu mai tac. Vai de capul vostru, cu mizeriile voastre”

Articol de GSP - Publicat marti, 16 februarie 2021 15:15 / Actualizat marti, 16 februarie 2021 17:48

Gigi Becali, patronul FCSB, a avut o izbucnire nervoasă din cauza arbitrajelor din Liga 1.

Finanțatorul roș-albaștrilor a vorbit pentru Gazeta Sporturilor despre greșelile de arbitraj făcute în meciurile echipei sale, despre care spune că nu sunt întâmplătoare, și l-a jignit pe arbitrul Istvan Kovacs. Becali îl critică și pe șeful FRF, Răzvan Burleanu, pentru că nu se implică să ia măsuri împotriva arbitrilor care greșesc.

Gigi Becali: „E prea mare hoție, nemernicilor”

Unora nu le convine că sunt pe primul loc. Dacă vă uitați la ultimele noastre meciuri o să vedeți că mereu am avut cel puțin un penalty neacordat. Dar noi suntem tot pe primul loc! Și aveam și 6 puncte avans față de CFR Cluj, pe care le-am pierdut în meciurile directe. Alea sunt punctele lui Kovacs. De ce-l dai pe Kovacs? După ce a făcut ce a făcut îl dai iar? Kovacs e omul lor, ne-a distrus mereu. 

S -au pus toți pe mine, dar nu se poate cu mine.  Am vorbit cu Vali Argăseală să facem memoriu, dar nu la FRF, că acolo sunt prietenii lui CFR Cluj. Să facă memoriu la LPF sau la FIFA, să facem altă Comisie de Arbitraj. Atacăm statutul... Nu știu ce să facem, dar trebuie să facem ceva. Chiar dacă nu se poate, încercăm, măcar să atragem atenția. E posibil asta? Adică îl dai pe Kovacs? Poate ni-l dă iar pe Kovacs cu CFR. 

Burleanu zice «Lasă, mă, că eu sunt Burleanu și fac ce vreau, bă! Poți să țipi tu, Becali, cât vrei. Eu ți-l dau pe Kovacs iar ca să te «ciordească». Așa vreau eu, mă!». Așa s-a ajuns! Nu spun că Burleau e implicat, dar e președintele FRF. Trebuie să ia măsuri! Să facă ceva. El nu se bagă în așa ceva pentru că e deștept”, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.

Gigi Becali: „E prea mare hoție, nemernicilor”

„Că sunt pe primul loc și fac bani din transferuri nu e meritul meu, ci al lui Dumnezeu. Ei pot să se dea peste cap și pot să-l bage pe Kovacs să arbitreze toate meciurile, dar tot degeaba. Că tot pe mine mă ajută Domnul. Ce, Kovacs e mai tare decât Dumnezeu? Vai de mama lui, ce plată va avea el având în vedere mizeriile și «furăciunile» pe care le-a făcut. Ce răspuns o să dea el la Judecata de Apoi? Cum o să spună? «Da, așa a trebuit să fie, că trebuia să fur»?

E prea mare hoție! Poți să ții cu o echipă, dar așa ceva? Camora, la meciul cu noi, oprește mingea cu mâna. A văzut că se duce mingea la unul de la noi. Și nu dai henț... Și dai penalty că sare Miron la cap și dă unul cu capul în capul lui Miron (Detalii AICI).

O spună «Stai, că îi dăm o amendă acum lui Becali». Bă, voi sunteți nebuni! Puteți să vă dați și peste cap, mă nemernicilor! Ce vreți? Să nu vorbim despre mizeriile pe care le faceți? Să tac eu din gură, nemernicule? Nu tac, mă nemernicilor! Măcar atât să vă spun: «Sunteți nemernici! » Vai de capul vostru! Să se audă cât sunteți de nemernici.

Să vadă și Popa (n.r- Cătălin Popa, arbitrul meciului cu Hermannstadt ) cât de nemernic este și el. De ce să facă Andrei Vlad fault dacă mingea e la el? De ce? E mingea la el. Ăla dă în mingea și îi dă și cu piciorul în burtă lui Vlad. Penalty-ul de la meciul cu Hermannstadt (detalii AICI) nu poți să spui că e greșeală! Aia nu e greșeală.  

Băi nemernicilor, cât să mai tac? Am zis să tac, să tac, să tac, să tac. Dar nu mai pot, mă! Voi îl faceți și pe mut să vorbească cu nemerniciile voastre, bă!”, a tunat Becali.

EXCLUSIV Le-au pus pumnul în gură! Marius Avram, detalii din culise: „Nu ai voie, ca arbitru, să-ți spui punctul de vedere! Suntem în urmă”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

FCSB vs. CSA Steaua, un nou episod la tribunal » Ce s-a întâmplat la Curtea de Apel București

Coach Gigi Becali reinventează fotbalul! Situație incredibilă la FCSB din cauza schimbărilor făcute în timpul meciului cu Hermannstadt

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (105)
dansy
dansy  •  17 Februarie 2021, 12:32

Uite cine striga hotii si jigneste pe toata lumea!Cel care a facut puscarie,cel care dadea valize cu bani la U Cluj etc.Si uite cum este tolerat de Digi si gsp!!

tatutzu
tatutzu  •  17 Februarie 2021, 06:00

„Nu știu ce să facem, dar trebuie să facem ceva” Parcă asta a spus și Penescu înainte de a fi săltat de procurori și băgat la zdup pentru dare de mită...

171875491077582
Costel Chelaru  •  17 Februarie 2021, 00:31

***..nemernicule...,mare tupeu ai

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (105)
Comentează