FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Toni Petrea, prima reacție după plecarea lui Reghecampf de la Al Wasl: „Am aflat și eu”

Toni Petrea (45 de ani), antrenorul celor de la FCSB, a comentat zvonurile privind o eventuală revenire a lui Laurențiu Reghecampf (45 de ani) la echipă.
Toni Petrea (45 de ani), antrenorul celor de la FCSB, a comentat zvonurile privind o eventuală revenire a lui Laurențiu Reghecampf (45 de ani) la echipă.

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 octombrie 2020 19:34 / Actualizat duminica, 18 octombrie 2020 20:11

Toni Petrea (45 de ani), antrenorul celor de la FCSB, a comentat zvonurile privind o eventuală revenire a lui Laurențiu Reghecampf (45 de ani) la echipa roș-albastrp. 

Laurențiu Reghecampf a demisionat astăzi din funcția de antrenor al celor de la Al Wasl și este liber de contract. Gigi Becali ar putea să profite și să-l readucă la FCSB pe omul alături de care a reușit cele mai mari performanțe din istoria recentă a clubului. Toni Petrea a spus că nu e afectat de această ipoteză. 

Toni Petrea: „Nu mă interesează!”

„Am aflat și eu astăzi despre acest lucru. Sincer, nu am vorbit cu Laurențiu nimic. Nu știu ce s-a întâmplat acolo, nu știu ce planuri de viitor are. Chiar nu mă interesează”, a declarat Toni Petrea într-o conferință de presă. 

Toni Petrea, pregătit de Clinceni - FCSB

FCSB joacă mâine, de la 21:00, împotriva celor de la Academica Clinceni. Toni Petrea e optimist înaintea înfruntării care se va disputa la Călărași. 

Am avut o perioadă benefică de două săptămâni, cred că am depașit momentele mai puțin bune. Clinceniul are jucători valoroși, probabil valoarea lor a crescut și cu achizițiile foștilor noștri jucători (n.r. Cristi Tănase, Florin Gardoș și Raul Rusescu). Chiar dacă nu sunt pregatiți fizic 100%, cred că aduc valoare echipei. 

O să-mi fie greu să fac echipa, a revenit majoritatea jucătorilor la antrenamente, îmi place chestia asta
- Toni Petrea, antrenor FCSB

Citește și alte știri dspre FCSB: 

EXCLUSIV Concluzie după plecarea lui Reghecampf din Arabia: „Și-a dat demisia ca să vină la Steaua! Se va bate la titlu”

EXCLUSIV Unde-l vede Anamaria Prodan pe Laurențiu Reghecampf: „Bă, voi sunteți nebuni?!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
anti_sistem
anti_sistem  •  18 Octombrie 2020, 21:24

"O să-mi fie greu să fac echipa, a revenit majoritatea jucătorilor la antrenamente, îmi place chestia asta". Ce glume are in program tipul asta :))))

doardinamo1948
doardinamo1948  •  18 Octombrie 2020, 20:39

Am afla și eu dar nu sunt îngrijorat, fcsb poate avea și doi secunzi, doar sa nu te doară spatele de la poziția aplecat.

rammstein_deutschland
rammstein_deutschland  •  18 Octombrie 2020, 20:31

Reghe *** cica se duce la Steaua nu la FCSB asa a zis militianul ala !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează