FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECLARAȚIE

EXCLUSIV Unde-l vede Anamaria Prodan pe Laurențiu Reghecampf: „Bă, voi sunteți nebuni?!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 octombrie 2020 15:23 / Actualizat duminica, 18 octombrie 2020 16:02

Laurențiu Reghecampf (45 de ani) este liber de contract după ce și-a dat demisia de la Al Wasl din Emiratele Arabe Unite, și ar reveni în fotbalul românesc, FCSB și echipa naționala a României fiind două dintre variante.

În afară de FCSB, acolo unde Gigi Becali a declarat de mai multe ori că-l așteaptă și unde ar lucra din nou cu Toni Petrea și Thomas Neubert, pentru Reghecampf și echipa națională ar putea fi o opțiune.

Așa cum a anunțat Gazeta, dezamăgit de rezultatele din ultimele trei partide, de frământările din interiorul lotului și de incapacitatea jucătorilor de a traduce pe teren sistemul propus de selecționer, Mirel Rădoi, 39 de ani, e decis să renunțe la echipa națională după meciurile cu Norvegia (15 noiembrie) și Irlanda de Nord (18 noiembrie). Doar o renaștere miraculoasă a reprezentativei i-ar mai putea întoarce gândurile. Astfel, Reghe ar putea reprezenta o variantă pentru România.

Anamaria Prodan îl vede pe Reghecampf la națională

În noiembrie 2019, într-un interviu extins acordat Gazetei Sporturilor, Anamaria Prodan spunea că Reghecampf ar fi cea mai bună soluție pentru banca echipei naționale.

„Pe Reghe nu l-a luat nimeni în seamă. Nimeni de la Federație nu l-a avut în vedere pe Reghe, nici măcar după ce câștigase două campionate la rând în România! Bă, voi sunteți nebuni?! Reghecampf e cel mai potrivit să preia naționala! E adevărat, e sub contract și câștigă milioane și ar fi greu de adus (n.r. Reghe era atunci la Al Wasl, acum e liber de contract). 

Familia Reghecampf - Prodan este non grata la Federație! Și asta din ziua în care a venit Burleanu! Asta deși Burleanu spusese în campania din 2014 că Reghecampf ar fi cel mai bun selecționer. Că e cel mai serios, cel mai implicat. 

Soțul meu n-a fost niciodată implicat într-un scandal, cu femei, alcool, droguri, nenorociri, în care să se fi dovedit că a făcut ceva. Au circulat doar basme despre el, bârfe provocate de faptul că e numărul unu”, declara pentru GSP.ro soția lui Laurențiu Reghecampf.

VIDEO Reghecampf: „Rădoi trebuie lăsat! Nu poți să-i pui totul în cap”

Citește mai multe știri despre demisia de azi a lui Laurențiu Reghecampf de la Al Wasl: 

Reghecampf și-a dat demisia de la Al Wasl și ar putea prelua FCSB! Reacția lui Gigi Becali

EXCLUSIV Concluzie după plecarea lui Reghecampf din Arabia: „Și-a dat demisia ca să vină la Steaua! Se va bate la titlu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
bubunika
bubunika  •  19 Octombrie 2020, 13:32

Nici o zi fara femeia *** si familia manelista!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ucluj2011
ucluj2011  •  19 Octombrie 2020, 10:46

Păi asta ne-ar mai trebui!!! Reghe la Națională , iar tu (Ana Maria Prodan) să-i spui PE CINE să convoace la Națională!!! Să ne ferească Dumnezeu... cu toate că noi românii chiar avem un talent de a face în așa fel lucrurile încât să cădem "Din Lac în Puț" , așa că nu m-ar mira o asemenea aberație , adică să-l vedem pe Reghe selecționerul Naționalei... că este și vreun mare antrenor... doar a antrenat pe la arabi unde fotbalul este la un așa de mare nivel...

max9
max9  •  19 Octombrie 2020, 00:12

reghe antrenor si anamaria ***..:)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează