FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Toni Petrea sare în apărarea lui Dennis Man și Florin Tănase: „Sunt liberi să spună ce vor, eu asta cred” + Ce îl îngrijorează înainte de meciul cu Gaz Metan

Toni Petrea, antrenor FCSB
Toni Petrea, antrenor FCSB

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 noiembrie 2020 14:25 / Actualizat duminica, 22 noiembrie 2020 15:40

Toni Petrea (45 de ani), antrenorul lui FCSB, a analizat prestațiile lui Florin Tănase (25 de ani) și Dennis Man (22) la echipa națională și a prefațat partida pe care echipa sa o va disputa cu Gaz Metan Mediaș.

  • Gaz Metan Mediaș - FCSB, meci contând pentru etapa a 11-a din Liga 1, este programat luni, 23 noiembrie, de la ora 21:00. Partida va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro;

Man și Florin Tănase au fost titulari în cele două meciuri disputate de România în această lună (5-3 cu Belarus și 1-1 cu Irlanda de Nord), însă prestațiile lor au lăsat de dorit. Totuși, antrenorul lor de la echipa de club le sare în apărare și spune că i-a felicitat pentru evoluțiile avute. 

Toni Petrea: „Eu cred că s-au descurcat foarte bine”

„Ținând cont de perioada lor de lipsă de la echipa națională, eu cred că s-au descurcat foarte bine. Fiecare este liber să spună ce vrea și vede lucrurile în felul lui, dar eu sunt mulțumit de modul în care au evoluat acolo, i-am și felicitat, precum și pe cei de la tineret care au obținut calificarea la EURO a doua oară consecutiv, mă bucur pentru ei”, a declarat Petrea în conferința de presă premergătoare partidei. 

Declarații Anton Petrea înainte de Mediaș-FCSB!

#Liga1 #Etapa11 #MediașFCSB Aici puteți vedea ce a declarat antrenorul FCSB, Anton Petrea, înaintea partidei cu Gaz Metan Mediaș, de luni seară.

Publicată de FCSB pe Duminică, 22 noiembrie 2020

Toni Petrea: „Trebuie să fim atenți cu Gaz Metan”

În cadrul conferinței de presă, antrenorul roș-albaștrilor a evidențiat punctele forte ale lui Gaz Metan:

„Întâlnim un adversar cu moral bun care vine după două victorii în deplasare, contra campioanei și cu UTA, o echipă motivată, periculoasă pe contraatac și la fazele fixe, care stă bine defensiv. Trebuie să fim atenți la aceste aspecte și să încercăm să ne impunem stilul de joc și să câștigăm.

Sper ca nivelul nostru de pregătire să fie unul destul de ridicat, ne așteaptă un final de an foarte dificil. După acest meci jucăm în Cupă, iar ultimele 4 meciuri din decembrie sunt cu echipele din frunte. Trebuie să fim la un nivel ridicat, sper ca perioada de pregătire pe care am avut-o la dispoziție și ceea ce urmează să facem în continuare să fie cât mai bine”.

Perioada de pauză a fost benefică din punct de vedere fizic pentru jucătorii care au rămas la echipă, am completat lotul cu juniori și cu cei de la echipa a doua, ne-am descurcat

Din păcate, avem aceiași jucători la dispoziție. Cei cu probleme medicale sunt în continuare în programul de refacere, nu am reușit să mai aducem lângă noi niciunul dintre ei - Toni Petrea, antrenor FCSB

VIDEO. Totul despre Gaz Metan - FCSB

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali și-a dat finul în judecată! Finanțatorul FCSB are de primit o sumă imensă

Cât de rău a pierdut Gigi Becali? 3 jucători au câștigat procesele cu FCSB: care ar putea fi consecințele

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
talpaiadului
talpaiadului  •  23 Noiembrie 2020, 06:13
Postat de tatastrumf1 pe 22 Noiembrie 2020, 15:20

Man a jucat asa cum a jucat echipa. Tanase a facut diferenta, initiind un-doiul cu Marin si pasand decisiv in fata portii pentru Bicfalvi. Fara jucatorii Stelei in lot, Romania a pierdut toate calificarile posibile. Sa zica mersi ca i-a adus macar pentru acest meci, ca sa nu picam in urna a 3-a...

Tii cu tot dinadinsul sa fie ca tine, rastalmacind realitatea. Man a jucat foarte slab. Faptul ca au fost si alti jucatori care au jucat foarte slab nu inseamna ca Man a jucat bine. Tanase si Man nu au jucat niciodata la Steaua, slava-Domnului, Steaua nu a avut niciodata jucatori atat de slabi.

talpaiadului
talpaiadului  •  23 Noiembrie 2020, 06:12

Tii cu tot dinadinsul sa fie ca tine, rastalmacind realitatea. Man a jucat foarte slab. Faptul ca au fost si alti jucatori care au jucat foarte slab nu inseamna ca Man a jucat bine. Tanase si Man nu au jucat niciodata la Steaua, slava-Domnului, Steaua nu a avut niciodata jucatori atat de slabi.

10156162893436307
Johny English  •  22 Noiembrie 2020, 23:19
Postat de steaua1986. pe 22 Noiembrie 2020, 15:19

Bateti covoare clone nesimtite.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează