FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB, gata să renunțe la un nou jucător » Mihai Stoica a dat detalii

Articol de - Publicat marti, 30 mai 2023 10:24 / Actualizat marti, 30 mai 2023 10:54

După ce a jucat un sigur meci în acest play-off, contra Rapidului, Denis Haruț (24 de ani) ar urma să plece în această vară de la FCSB.

După ce Răzvan Oaidă, Iulian Cristea și Joonas Tamm au părăsit-o pe FCSB, și Denis Haruț, care poate evolua ca fundaș dreapta și fundaș central, ar urma să plece. Cel mai probabil, va fi împrumutat.

Ăsta e Gigi Becali: a cheltuit cel mai mult la juniori, dar n-a luat niciun titlu » FCSB, eșecuri pe linie și la tineret
FCSB
Ăsta e Gigi Becali: a cheltuit cel mai mult la juniori, dar n-a luat niciun titlu » FCSB, eșecuri pe linie și la tineret

Denis Haruț pleacă de la FCSB

Întrebat ce urmează pentru Eduard Radaslavescu (18 ani) și Denis Haruț, Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a dezvăluit că fundașul adus de la FC Botoșani va pleca, în timp ce jucătorul crescut la Academia Hagi va continua.

Radaslavescu și Haruț au situații diferite. Radaslavescu respectă regula U21. Probabil Haruț va fi împrumutat. Suntem în discuții, să vedem ce va urma”, a spus Mihai Stoica la OrangeSport.

Denis Haruț a fost cumpărat de FCSB în februarie 2021, de la FC Botoșani, pentru 700.000 de euro, după ce mai evoluase și la Poli Timișoara. După doar un an, în februarie 2022 a fost împrumutat la echipa lui Valeriu Iftime, revenind la începutul sezonului. Acesta nu s-a impus la FCSB, bifând doar 16 partide în sezonul recent încheiat.

650.000 de euroe cota lui Denis Haruț, potrivit transfermarkt

Valeriu Iftime îl îndemna pe Denis Haruț să rezilieze contractul 

La începutul lunii aprilie, Valeriu Iftime, finanțatorul de la FC Botoșani, a vorbit despre situația fostului său jucător, Denis Haruț. 

„El a fost unul dintre copiii la care eu au am ținut foarte mult. Când s-a putut, l-am readus la Botoșani, ca să îi dăm posibilitatea să joace. 

Dar acum văd că tot nu s-a impus la FCSB, nici după ce s-a întors.  Știu că are un salariu destul de mare la FCSB, undeva la peste 10.000 de euro. Dar eu îl sfătuiesc să încerce să rezilieze contractul și să meargă undeva să joace, chiar și pe 3.000 de euro. Nu e nicio rușine, deoarece important pentru el este să înceapă să joace din nou.  

Deși eu voi pierde procentele dacă va pleca liber, așa cum s-a întâmplat și în cazul lui Miron, e mai bine pentru Haruț să plece de la FCSB și să își găsească undeva unde să joace. Dacă se încăpățânează sa mai țină de salariu riscă tot să nu joace și se va pierde definitiv”, a spus Valeriu Iftime, pentru Prosport. 

VIDEO Florin Gardoș: „Nu mă așteptam ca anul ăsta să termine FCSB pe 2”

Citește și: 

Mihai Stoica a elucidat misterul » De ce a dispărut o săptămână după pierderea titlului: „Nu mai am nicio amintire. Abia marți am reușit să îi scriu lui Gică”

Gigi Becali, anunț despre cel mai tare transfer pregătit de FCSB: „Am mari speranțe că acceptă”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
anatol_karagandici
anatol_karagandici  •  30 Mai 2023, 15:56
Postat de farul_campioana pe 30 Mai 2023, 12:28

Te-ai zvarcolit frumos in finalul asta de sezon? :)) De la entuziasm si sperante de titlu, la agonie, umilinta cu Rapid si acum si Dinamo promovata. :))))

Mai trebuie sa promoveze si Steaua ca sa fie tacamul complet :))

Hcm27
Hcm27  •  30 Mai 2023, 13:51
Postat de steaua1986. pe 30 Mai 2023, 11:39

:)))))))))))) Cat sufera asta.

Nu mai mult ca tine, ca nu puteți promova și nu veți promova în veci!

farul_campioana
farul_campioana  •  30 Mai 2023, 12:28
Postat de atthur pe 30 Mai 2023, 12:00

Și pe tine!!!

Te-ai zvarcolit frumos in finalul asta de sezon? :)) De la entuziasm si sperante de titlu, la agonie, umilinta cu Rapid si acum si Dinamo promovata. :))))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează