FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica a elucidat misterul » De ce a dispărut o săptămână după pierderea titlului: „Nu mai am nicio amintire. Abia marți am reușit să îi scriu lui Gică”

Mihai Stoica a dispărut din spațiul public timp de o săptămână, după eșecul suferit în meciul de titlu cu Farul, scor 2-3. Noul președinte al Consiliului de Administrație al celor de la FCSB a explicat ce s-a întâmplat. / FOTO: Imago
Mihai Stoica a dispărut din spațiul public timp de o săptămână, după eșecul suferit în meciul de titlu cu Farul, scor 2-3. Noul președinte al Consiliului de Administrație al celor de la FCSB a explicat ce s-a întâmplat. / FOTO: Imago

Articol de - Publicat luni, 29 mai 2023 23:29 / Actualizat luni, 29 mai 2023 23:35

Mihai Stoica a dispărut din spațiul public timp de o săptămână, după eșecul suferit în meciul de titlu cu Farul, scor 2-3. Noul președinte al Consiliului de Administrație de la FCSB a explicat ce s-a întâmplat. 

Mihai Stoica spune că înfrângerea de la Ovidiu i-a amintit de semifinala pierdută în fața lui Middlesbrough, în sezonul 2005/2006 din Cupa UEFA. Oficialul vicecampioanei a recunoscut superioritatea constănțenilor și i-a felicitat pe Gică Hagi și pe Gică Popescu. 

Declarația pe care n-ai fi așteptat-o niciodată de la Mihai Stoica: „Am ținut cu Dinamo! Păreau Manchester City, goluri de pus în ramă, potop!”
Dinamo - FC Argeș 6-1
Declarația pe care n-ai fi așteptat-o niciodată de la Mihai Stoica: „Am ținut cu Dinamo! Păreau Manchester City, goluri de pus în ramă, potop!”

Mihai Stoica: „După meciul cu Farul nu eram în stare să ies din cameră”

„N-am putut să vin la emisiuni, nu eram în stare să ies din cameră. Nu știu, n-am nicio amintire de după meci până am ajuns acasă. Nu știu cum am condus.

La Middlesbrough era 2-0 pentru noi. Voiam golul 3, simțeam că nu e suficient. Acum, la fel. La 2-0 am avut ocazie și mi-am zis că nu e bine. Mă uitam, era minutul 35, și voiam să intrăm cu 2-0 la cabine. Nu s-a întâmplat, apoi s-a ales praful.

Dar nu meritam. Am jucat împotriva unei echipe unde Alibec nu juca, cel mai important fotbalist. Jucau titulari doi copii de 17 ani, supertalentați, dar de 17 ani. Iar noi n-am fost în stare să conservăm un rezultat. Am ajuns să conducem cu 2-0 aproape din nimic. Și n-am fost în stare. Poate și un rezultat de egalitate ne dădea șanse. Nu ne-am prezentat cum trebuie și ne-am cam făcut de râs.

A intervenit în pauză această înfiorătoare teamă de succes. Am fost extrem de dezamăgit. Mă așteptam ca asta să se instaureze în tabăra echipei lipsite de experiență. Ei, aici e clar meritul lui Gică Hagi, au reușit să treacă și peste acel 2-0 și să câștige meciul. 

Atunci, din toată inima și cu toată sinceritatea, fără niciun pic de ipocrizie, spun că merită titlul! Abia marți i-am scris lui Gică Popescu mesajul de felicitare. Eram inert”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport. 

Întrebat de Tudor Samuilă dacă a încercat să se opună schimbărilor cerute de Gigi Becali la pauza meciului cu Farul, MM a spus: „Nu are rost să mai discutăm, e fapt consumat. Nu îmi mai amintesc meciul. Noi nu arătasem bine nici în prima repriză, doar Coman, Șut sau Compagno. Gigi Becali are teamă de galbene, o are de mult timp”.

Mihai Stoica: „O singură chestie regret la eșecul cu Rapid” 

La o săptămână după pierderea titlului, FCSB a mai suferit o umilință, 1-5 în fața rivalei Rapid. 

„Clar, meciul cu Rapid n-a avut istoric. Singura chestie care n-a fost ok pentru noi a fost eliminarea lui Octavian Popescu. Anul viitor îl mai avem eligibili pentru regual U21 doar pe Tavi, pe Pantea și pe Radaslavescu. Iar în primele două etape nu-l vom avea. 

A arătat foarte rău eșecul, mai ales că au fost foarte mulți suporteri. Jucătorii au vină că s-au prezentat în halul ăsta”, a comentat Mihai Stoica.  

După meciul nostru cu Rapid, din Giulești, arbitrajul a fost de excepție. Arbitrajul lui Radu Petrescu la finala campionatului a fost fără cusur! Nimeni nu mai poate comenta în vreun fel
- Mihai Stoica

VIDEO. Declarațiile lui Marian Savu despre Farul și FCSB: „Cred că s-a bucurat multă lume că a luat Farul campionatul, ca să nu iasă Gigi Becali antrenorul anului”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

EXCLUSIV Gică Popescu, după scandalul provocat de Dan Petrescu: „Așa e el, mai coleric” + Ce a spus Hagi referitor la dialogul cu „Bursucul”

Dragomir, ferm după ce a văzut ieșirea nervoasă a lui Petrescu: „A depăşit linia roşie!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
ED_BAD
ED_BAD  •  31 Mai 2023, 00:42
Postat de mario78a pe 30 Mai 2023, 09:07

Meme sa nu pe puna necuratul sa citesti comentariile, toti iti ureaza de bine la fel si celor de la ZECESB

Stiu sa citeasca? ! WOW!

Dobermannul
Dobermannul  •  30 Mai 2023, 13:49

Iata ca dupa atatea trofee castigate si atatea premii si laude Dan Petrescu nu antreneaza in Europa ci uite stire in Coreea de Sud. Ba noi n-avem nici jucatori si nici antrenori decat pentru lumea a 3-a a fotbalului in cel mai bun caz. Nici n-am avea cum la diferenta uriasa de salarii intre noi si Europa de vest. Mergea pe timpul comuniosmului cand frontierele erau inchise si era aproape imposibila scurgerea de talente asta ca sa nu mai vorbesc ca nici talente la noi nu mai apar intr-un fotbal in care politicul si-a bagat coada.

Dobermannul
Dobermannul  •  30 Mai 2023, 13:40
Postat de bl0catu pe 30 Mai 2023, 12:46

ce vrajeala de doi bani, nu mai are amintiri! asa drama ce a suferit el pentru un meci am mai vazut doar in "Pe aripile vantului" cand cazuse fetita de pe cal si Red Butler(Clark Gable) era daramat de moartea ei! lasa vrajeala , Mimi, zi mai bine unde te-a tinut inchis jiji sau ce te-a pus sa faci!? curat in pivnita? drept pedeapsa ca nu ai reusit sa influentezi pe nimeni din postura de moderator? auzi la el, ce melodramatic!

Moderator la ce?

Vezi toate comentariile (29)
Comentează