FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FARUL 1-2

Dragomir, ferm după ce a văzut ieșirea nervoasă a lui Petrescu: „A depăşit linia roşie!”

Dumitru Dragomir +22   FOTO
Dumitru Dragomir

Articol de - Publicat luni, 29 mai 2023 18:17 / Actualizat luni, 29 mai 2023 18:40

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir (76 de mai), a analizat ieșirea nervoasă a lui Dan Petrescu (55 de ani), de la finalul partidei dintre CFR Cluj și Farul Constanța, încheiată cu victoria dobrogenilor, scor 2-1. 

„Oracolul din Bălcești” a spus că nu a mai văzut vreodată asemenea gesturi pecum cele făcute de „Bursuc”. Cu toate astea, Dragomir a declarat că Dan Petrescu nu e de condamnat, pentru că, în opinia lui, meseria de antrenor de fotbal nu este una ușoară. 

Dan Petrescu, pe făraș de la CFR Cluj » Un antrenor din Liga 1 e favorit să îi ia locul
CFR CLUJ
Dan Petrescu, pe făraș de la CFR Cluj » Un antrenor din Liga 1 e favorit să îi ia locul

Dumitru Dragomir, reacție după ieșirea nervoasă a lui Petrescu de la finalul meciului CFR Cluj - Farul: „A depăşit linia roşie”

„A greşit că e om. Orice om poate să greşească. Chiar dacă zice că are dreptate, asta e mentalitatea lui. De asta a câştigat cinci campionate. N-am să fiu de acord niciodată cu gestul lui. 

Dar e ok, poate să greşească. Eu am văzut academician care i-a dat o sticlă în cap altcuiva. Eram cu Vadim, cu Păunescu, cu doi mari profesori universitari. Atât s-au jignit şi înjurat la masă, ca Dan Petrescu. 

Ambii academicieni, valoare mondială. A luat sticla şi i-a dat direct în cap. L-a dus la o clinică şi apoi s-a întors la şpriţ. Nu am văzut aşa ceva ca la Dan Petrescu. A depăşit linia roşie. 

Te duci până la limita bunului simţ, dar nu treci. A greşit. Nu îl condamnaţi aşa de mult. Dacă ar fi computer, nu ar greşi. Hagi, râzând, i-a spus şi el câteva. L-a curăţat cu asta, cu superioritatea”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik. 

Dumitru Dragomir: „Eu zic că Petrescu nu pierde Europa cu CFR Cluj”

Dumitru Dragomir și-a continuat discursul și a prefațat și finala barajului de Conference League, dintre CFR Cluj și FCU Craiova. El nu îi dă nicio șansă echipei oltene în fața ardelenilor. 

„Nu îl mai criticaţi pe Dan Petrescu, a luat cinci campionate. Anul ăsta a ieşit pe locul 3 şi nu e bine? Eu zic că nu pierde Europa. Eu sunt Oracolul de la Bălceşti. Şi cu rezervele îl bate pe Mititelu. 

Eu m-am amuzat când am văzut ce face, nu l-am condamnat. Fotbalul te face din om neom. Cea mai grea meserie este să fii medic, după să fii judecător şi apoi antrenor la fotbal. Nu trăieşti mult ca antrenor”, a mai precizat Dumitru Dragomir. 

Citește și: 

Gigi Becali, anunț despre transferul stelar pregătit de FCSB: „Am mari speranțe că acceptă”

Gică Popescu nu e supărat pe Dan Petrescu: „Atâția ani de prietenie nu se șterg atât de ușor. Prietenii se acceptă și cu bune și cu rele” + Răspunsul lui Hagi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
Ioano13
Ioano13  •  30 Mai 2023, 10:35

Mitică Dragomir ne sfătuiește să nu-l blamăm pe Dan Petrescu, chiar dacă supărarea lui a fost ca Farul a jucat corect. Păi cum să nu indemne Mitică la o așa atitudine, atâta timp cât el era martorul dar și tartorul multor aranjamente și jocuri trucate. Vedeți, oameni ca Mitică au condus mișelește fotbalul românesc și semeni de-ai lui au condus și conduc România.

o_bic
o_bic  •  30 Mai 2023, 02:19

Nea mitica,nesimtire mai mare ca a lui petrescu a fost ce ai facut tu in strada la B 1 tv cu ,,ceausescu"

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  29 Mai 2023, 21:45

...ce mincinos !!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează