FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

UPDATE FCSB a anunțat OFICIAL trei transferuri

Eduard Radaslavescu // foto: Facebook @ FCSB
Eduard Radaslavescu // foto: Facebook @ FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 august 2022 17:03 / Actualizat vineri, 05 august 2022 17:46

FCSB a anunțat oficial transferurile lui Eduard Radaslavescu (18 ani), Radu Boboc (23), ambii achiziționați de la Farul, și al lui Marco Dulca (23) de la Chindia.

UPDATE 16:55 - Marco Dulca, prezentat oficial la FCSB

FCSB a anunțat oficial, în urmă cu câteva minute, și transferul lui Marco Dulca. Iată comunicatul postat pe contul oficial de Facebook al clubului:

Bine ai venit, Marco Dulca! 

FCSB anunță transferul lui Marco Dulca, de la Chindia. Mijlocașul în vârstă de 23 ani va purta tricoul cu numărul 20. 

Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru! 

Marco Dulca s-a născut la 11 mai 1999, în Coreea de Sud. A început fotbalul la juniorii Universității Cluj, de unde a fost transferat de Swansea (Anglia). A evoluat, la nivel de seniori, pentru Farul Constanța, în sezonul 2019-2020, iar din august 2020 a jucat pentru Chindia Târgoviște, pentru care a adunat 73 de partide oficiale, 4 goluri și 2 pase de gol.

FCSB a anunțat și transferul lui Radu Boboc

La scurt timp după anunțul cumpărării lui Radaslavescu, FCSB l-a prezentat și pe Radu Boboc, fotbalist promovat de la Academia „Gheorghe Hagi” încă din vara lui 2018. 

Boboc este fost internațional U21 și poate evolua atât în dreapta, cât și în stânga apărării.

Florinel Coman, pacient sau fotbalist? Îngrijorare la FCSB înainte de RMN: se conturează a patra accidentare gravă din ultimii 2 ani!
FCSB
Florinel Coman, pacient sau fotbalist? Îngrijorare la FCSB înainte de RMN: se conturează a patra accidentare gravă din ultimii 2 ani!

Eduard Radaslavescu, anunțat ca jucător la FCSB

Radaslavescu, promițător mijlocaș central, a semnat un contract valabil 5 sezoane, până la finalul sezonului 2026/2027. El va purta tricoul cu numărul 80 la FCSB.

„Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!”, anunță FCSB într-un comunicat.

Internațional U20, Radaslavescu a fost promovat de Gică Hagi la prima echipă a Farului în toamna lui 2021. A adunat de atunci 26 de meciuri, un gol și o pasă decisivă la prima echipă a dobrogenilor.

La Farul, Radaslavescu a evoluat ca „număr 8”, un mijlocaș central ofensiv în 4-3-3. La FCSB, unde Dică își așază formația în 4-2-3-1, fotbalistul adus de la Hagi poate să joace rolul unuia dintre cei doi fotbaliști din fața apărării.

Veste bună pentru FCSB: Radaslavescu e U21 până în 2027!

Cu transferul acesta, Becali s-a asigurat că echipa lui va respecta ușor regula U21 pentru multă vreme. Eduard va fi eligibil până în 2027! Sigur, planul patronului de la FCSB nu e să-l păstreze în următorii cinci ani, el speră să-l vândă pe Radaslavescu până atunci.

Mijlocașul luat din Dobrogea nu va putea evolua în returul cu Dunajska Streda, pentru că el nu a fost înregistrat în lotul pentru turul al treilea preliminar.

FCSB va putea să completeze lotul cu el pentru play-off, în cazul în care roș-albaștrii nu vor rata calificarea care le este la îndemână după ce au învins cu 1-0 în deplasare în prima manșă.

FCSB are un acord cu Farul și pentru transferul fundașului lateral Radu Boboc (23 de ani), nu mai că așteaptă unde verde a fotbalistului pentru oficializarea transferului.

VIDEO » Dorinel Munteanu face analiza duelului Dunajska Streda - FCSB 0-1

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Ioan Filip, fostul campion cu Oțelul și Viitorul, unul dintre protagoniștii noului sezon de Liga 1: „Nici eu nu m-am așteptat să iasă atât de bine”

Constantin Budescu anunță când va reveni pe gazon: „N-aș vrea să risc ceva”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
flexmls
flexmls  •  06 August 2022, 00:52

Si Morutan e la Pisa

loko1
loko1  •  05 August 2022, 16:45

E jucăria lui !Ce va interesează pe voi!La banii voștri puteți juca la divizia fantastica,compatibila cu ce joaca ciobanul,dar cu bani adevărați!

bererece
bererece  •  05 August 2022, 14:35
Postat de vasileroaita pe 05 August 2022, 12:15

Cu asemenea transferuri nu se câștigă un campionat. Dar se pot trage niște țepe fraierilor!!

Păi cică ar fi vrut să vină Pogba, dar s-a temut de comentariile tale.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează