FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Ofertă din Franța pentru un jucător de la FCSB » Culisele mutării pregătite în finalul perioadei de mercato

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 august 2022 14:42 / Actualizat miercuri, 31 august 2022 15:08

Atacantul Ianis Stoica (19 ani) ar putea pleca de la FCSB, fiind dorit în Franța.

Grenoble (locul 10 în Ligue 2) se interesează de serviciile lui Ianis Stoica, au dezvăluit pentru GSP.ro surse apropiate de FCSB. 

LPF a programat restanțele din Liga 1! Când se joacă derby-ul FCSB - CFR Cluj
PROGRAM
LPF a programat restanțele din Liga 1! Când se joacă derby-ul FCSB - CFR Cluj

Grenoble îl vrea pe Ianis Stoica

Clubul francez a trimis o scrisoare la FCSB prin care se interesează de condițiile în care s-ar putea realiza transferul și pentru a afla ce sumă vrea Gigi Becali. 

Pentru ca mutarea să se realizeze, FCSB și Grenoble trebuie să ajungă la un acord azi sau joi, perioada de transferuri urmând a se închide pe 1 septembrie, la miezul nopții.

Crescut la juniorii FCSB, Ianis Stoica a mai jucat sub formă de împrumut la Dunărea Călărași, Petrolul, Metaloglobus și CSM Slatina. În acest sezon are 11 partide, fără niciun gol. 

1.000.000 de euroe cota lui Ianis Stoica, potrivit transfermarkt

După 6 etape, Grenoble, echipă antrenată de Vincent Hognon, este pe locul 10, cu 9 puncte. 

Arsenal s-a interesat de Ianis Stoica

În decembrie 2021,  Liubliana Nedelcu, agent cu puternice conexiuni în fotbalul românesc, anunța că Arsenal s-a interesat de serviciile atacantului. 

„Prima oară când cei de la Arsenal au întrebat despre Ianis Stoica a fost la începutul lui octombrie. 8 octombrie, mai exact, iar toate discuțiile despre un «posibil interes» nu își au rostul pentru că interesul este real, nu posibil”, a scris impresara, pe contul său de Facebook în decembrie.

Gigi Becali l-a criticat pe Ianis Stoica

În acest sezon, Gigi Becali s-a declarat de mai multe ori nemulțumit de evoluțiile lui Ianis Stoica, pe care l-a criticat după meciuri. 

„Nu poți cu Ianis «trichi-trichi» să dai gol. De Ianis Stoica nu am zis niciodată... Spuneam ce îmi ziceau alții despre el. Dar din ce am văzut aseară, nu avem atacant.  Ianis Stoica funcționează doar dacă îl bagi a doua repriză. 

Când l-am băgat titular nu a mers niciodată. Când îl vând, îi pun clauză: 20% dintr-un viitor transfer și să joace doar în a doua repriză. Dacă e titular, dă pe lângă minge. E ca titirezul pe acolo”, a spus Gigi Becali.

10 goluriîn 49 de meciuri are Ianis Stoica la FCSB

Ianis Stoica a reziliat contractul cu frații Becali

 În ultimele luni, Ianis Stoica a schimbat în două rânduri impresarii care-l reprezintă. 

În decembrie 2021 atacantul a renunțat la colaborarea cu Anamaria Prodan și a trecut la firma fraților Becali. În urmă cu o săptămână a renunțat la colaborarea cu Giovani și Victor Becali.

VIDEO Valeriu Iftime vede surprize în Liga 1: „FCSB și CFR nu sunt favorite la titlu!”

Citește și:

Ciprian Marica, despre transferul lui Compagno la FCSB: „Nu cred că se va plia foarte bine pe jocul echipei”

Gigi Becali, tras la răspundere pentru ultima decizie: „Din moment ce îți permiți să faci lucrul ăsta, trebuie să și plătești”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
valentindragobete
valentindragobete  •  31 August 2022, 19:08
Postat de vasileroaita pe 31 August 2022, 17:16

Ofertă?! Care... ofertă?!?

Ăștia habar n-au, cel mult o scrisoare de intenție, povești.

stefanr
stefanr  •  31 August 2022, 17:18
Postat de adriann_ pe 31 August 2022, 17:04

Stai sa ne intelegem, ce goluri a marcat Ianis Stoica si cu cine? (sincer nu aveam nimic cu el pana nu l-am vazut cum ii injura pe aia de la Voluntari dupa celebrul egal, baiatul la 19 ani isi dorea blatul izbavitor, nu sa dea naibii un gol si sa rezolve meciul) Baiatul are zero goluri sezonul asta, iar sezonul trecut a dat 7 in campionat si doua in cupa. Sezonul trecut n-a fost penibil mai ales aand in vedere ca e tanar iar la fcsb jocul nu e facut pentru a duce mingi atacantului in zona de pericol, daca venea o oferta atunci nu era neplauzibil. Acum mi s-ar parea straniu sa dea cineva o suma relevanta pe el. Sigur, ceva gen 1 milion avand in vedere varsta nu ar fi exclus. Dar mai mult? Sa fim seriosi... Iar bancurile cu Arsenal i-au facut mult rau.

Pai sezonul asta a jucat, cumulat, 245 de minute. E asa iesit din comun ca nu a dat nici un gol? Daca avea garantat un gol la 245 de min la 19 ani chiar era de Arsenal, nu de Ligue 2. Repet, un club serios nu transfera pe graba, dupa ce il vad cateva minute jucand. De-aia nu cred in ofertele alea. Nu neaparat ca Stoica (sau Petrila) nu ar face fata la nivelul la care se zvoneste ca sunt doriti, dar nu cred ca se platesc sumele alea pe graba pe final de perioada de transferuri. Cluburile si-au cam epuizat bugetele si daca erau dispuse sa cheltuie sume considerabile o faceau pe jucatori pe care ii aveau in vizor de mult timp. In concluzie...nu e exclus ca ofertele sa fie, dar nu pe sume care sa merite un raspuns pozitiv

vasileroaita
vasileroaita  •  31 August 2022, 17:16

Ofertă?! Care... ofertă?!?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează