FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, tras la răspundere pentru ultima decizie: „Din moment ce îți permiți să faci lucrul ăsta, trebuie să și plătești”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 august 2022 14:11 / Actualizat miercuri, 31 august 2022 15:38

Gigi Becali este criticat după modul în care s-a comportat în cazul lui Vadim Rață (29 de ani), pe care îl dă afară de la FCSB după doar 90 de minute

Liviu Ganea, fost atacant la Dinamo și CFR Cluj, s-a arătat deranjat de cum s-a comportat FCSB cu mijlocașul moldovean, pe care-l va da înapoi la FC Voluntari, de unde-l cumpărase pentru 300.000 de euro. 

Adrian Mititelu le aruncă mănușa lui Mihai Rotaru și Gigi Becali: „Am schimbat politica. Nu mai sunt prostul României”
FCU CRAIOVA
Adrian Mititelu le aruncă mănușa lui Mihai Rotaru și Gigi Becali: „Am schimbat politica. Nu mai sunt prostul României”

Gigi Becali, criticat după cum s-a comportat cu Vadim Rață 

„Nu e de FCSB, dar ce se va întâmpla? Îl va ceda la Voluntari gratis? Foarte bine. Dacă domnul Becali își permite aceste toane... 

Dacă aș fi fost în locul lui Vadim Rață i-aș fi zis: «OK, plec înapoi la Voluntari. Dar plătește-mi contractul pe un an și jumătate de acum înainte. Și mă întorc la Voluntari, nicio problemă».

Nu îți poți bate joc așa de un jucător! Îl iei și după spui: «Domnule, nu mai e în planurile noastre». Din moment ce îți permiți să faci lucrul ăsta, trebuie să și plătești. Jucătorii nu își doresc să mai stea în situația asta foarte mult. 

Preferă ei să renunțe la bani. Și Vadim Rață ar trebui să spune: «OK. Eu plec, nicio problemă. Imediat mă întorc la Voluntari, dar dați-mi banii»”, a spus Liviu Ganea, potrivit sport.ro

FCSB renunță la Vadim Rață 

Vadim a fost titular în victoria cu Chindia, 3-2, și apoi a evoluat din start și în egalul cu Hermannstadt, 2-2. În ambele meciuri a fost înlocuit după prima repriză și a înregistrat evoluții slabe. 

Gigi a negociat ieri cu FC Voluntari condițiile în care îl poate trimite înapoi în Ilfov pe fotbalistul în vârstă de 29 de ani. El nu a apucat să achite prețul de 300.000 de euro pe care îl convenise cu clubul pe care-l conduce finul său, primarul Pandele.  

FC Voluntari ar fi putut să refuze să ia jucătorul înapoi și să insiste să capete banii care i se cuveneau, numai că subțirimea lotului și rezultatele slabe au determinat clubul să devină și el atras de readucerea lui Rață.

VIDEO Valeriu Iftime vede surprize în Liga 1: „FCSB și CFR nu sunt favorite la titlu!”

Citește și: 

Nicolae Dică anunță o schimbare fundamentală la FCSB: „Am greșit, așa vom face de-acum”

Ciprian Marica, despre transferul lui Compagno la FCSB: „Nu cred că se va plia foarte bine pe jocul echipei”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
laur_gr
laur_gr  •  31 August 2022, 20:18

Daca Becali se intelege cu Voluntari si jucatorul, ce treaba are Liviu Ganea?!? I-a cerut cineva parerea? Foarte amuzanti oamenii care atunci cand lumea traieste in pace si intelegere, gasesc ei ceva subiect de scandal...

oncica07
oncica07  •  31 August 2022, 19:15
Postat de guimaraes1.0 pe 31 August 2022, 18:10

Tu chiar vrei sa-ti pierzi timpul cu prostul de randoom?

;)) dap,ai dreptate.

guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  31 August 2022, 18:10
Postat de oncica07 pe 31 August 2022, 16:50

Asta doar in machidonia lui bekali se poate intampla..steaua din liga 1 n a dat banii pe el,asa ca inapoi la voluntari..1.steaua din liga 1 normal ca n a dat niciun ban pe el,si nici pe alt jucator pt ca nu exista asa entitate sportiva/juridica..n avea cum sa dea bani..2.daca n a dat niciun ban,nici drept nu are sa l foloseasca..sau asta e ceva targ machidon?? Il iau gratis,il folosesc,nu mi place,il dau inapoi?? Asa te duci si la sephora..iti "iei" parfum,nu l platesti,te dai de cateva ori cu el...pff,dar nu mi place,luati l inapoi..se fac lucrurile cu cap in zona crepusculara fecefecesebeii..

Tu chiar vrei sa-ti pierzi timpul cu prostul de randoom?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează