FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Adrian Mititelu le aruncă mănușa lui Mihai Rotaru și Gigi Becali: „Am schimbat politica. Nu mai sunt prostul României”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 august 2022 12:25 / Actualizat miercuri, 31 august 2022 17:49

După ce l-a vândut pe Andrea Compagno la FCSB, spre nemulțumirea fanilor, Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova, spune că este gata să dea și alți jucători. 

Omul de afaceri spune că regretă că în trecut nu și-a cedat vedetele când a avut oferte, iar acum dezvăluie că este dispus să renunțe la orice jucător, fiind gata să vândă și la rivalele CS Universitatea Craiova și FCSB. 

Rapid a ofertat un jucător de la FCU Craiova » Adrian Mititelu, mesaj pentru Dan Șucu: „Nu te mai da rotund că ai sute de milioane, dacă nu bagi banii în fotbal”
FCU CRAIOVA
Rapid a ofertat un jucător de la FCU Craiova » Adrian Mititelu, mesaj pentru Dan Șucu: „Nu te mai da rotund că ai sute de milioane, dacă nu bagi banii în fotbal”

Adrian Mititelu, gata să vândă vedetele de la FCU Craiova la CSU Craiova și FCSB

„Mi-am schimbat politica. Nu vreau să mai fiu acel Adrian Mititelu pe care-l știți. Am fost considerat prostul României. Ziceau că am fost prost și că nu am știut să fac management. 

Am refuzat 6 milioane pe Florin Costea și câte 1-2 milioane pe alții. Puteam fi cel mai bogat om din România dacă știam să fac management. Dar acum mi-am revenit, nu mai sunt prostul de atunci. Dacă FCSB și CSU vor jucători, îi vând. 

Domnul Rotaru are bani. Să-mi dea 5 milioane de euro și îl dau pe Bauza. Eu nu am bani ca Rotaru, Șucu sau Becali. Eu vreau să supraviețuiesc și să arăt că știu să fac management.

Dacă FCSB vrea un jucător și ne convine prețul, îl dau. Ca să fie clar, să mă înjure de acum suporterii. Dacă sunt oferte, vindem la oricine. Chiar și la CSU. Dar asta nu înseamnă că nu vreau să fac o echipă puternică”, a spus Adrian Mititelu la ProArena. 

VIDEO FCU Craiova - Sepsi, decis după o fază controversată 

Citește și:

EXCLUSIV Mihai Rotaru îi face toate poftele lui Mirel Rădoi: ofertă pentru jucătorul care a impresionat în acest sezon! Luptă cu un club din Spania pentru semnătura lui

Comparație făcută între Compagno și Bauza, după transferul atacantului la FCSB: „E diferență mare între ei. El e cel mai bun din România”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (44)
adriann_
adriann_  •  02 Septembrie 2022, 12:07
Postat de terranovaaa pe 01 Septembrie 2022, 22:45

Bre fraza aia era menita de la gg catre mititelu dar e ok te iert ca nu te-ai prins.

Aia e, daca nu pui ghilimele cand citezi... :))

terranovaaa
terranovaaa  •  01 Septembrie 2022, 22:45
Postat de adriann_ pe 01 Septembrie 2022, 00:08

SPRE DEOSEBIRE DE AIA UNDE AU "STUDIAT" CIOBANUL SI SUBINGINERUL PENTRU CARE POSTACESTI TU LA FACULTATEA MEA NU ERAU ZABRELE LA FERESTRE :)) Aia e, poate vreodata o sa inveti si tu diferenta dintre facultate si "facultate" :))

Bre fraza aia era menita de la gg catre mititelu dar e ok te iert ca nu te-ai prins.

tsv1860munchen
tsv1860munchen  •  01 Septembrie 2022, 03:46
Postat de FCUCraiova pe 31 August 2022, 22:59

Din 2014 de cand ATI fost fatati de catre partidul PSD aveti rétine bine 3 victorii , déci 3 victorii , daca tu consideri ça in atitia Ani de zile 3 victorii sunt multe cum ai zis tu multteeeee hmmmm

Pai ar fi fost mult mai multe daca v-ați fi înființat mai demult:)))))) A nu se confunda sc fotbal club u Craiova sa in faliment cu sc u Craiova 1948 srl înființată în 2015 cu CIS valabil din mai 2015

Vezi toate comentariile (44)
Comentează