FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Curg propunerile pentru FCSB! Două nume noi aduse în atenția lui Becali

Sașa Ivkovic // FOTO: Imago
Sașa Ivkovic // FOTO: Imago

Articol de , , - Publicat miercuri, 07 iunie 2023 15:28 / Actualizat miercuri, 07 iunie 2023 15:53

Gigi Becali e în căutare de fundași centrali și primește recomandări încontinuu. Agentul care l-a adus la FCSB pe Bogdan Planici i-a propus alți doi stoperi sârbi: Sașa Ivkovic (30 de ani) și Aleksandar Vukotic (27 de ani).

FCSB a mai rămas cu un singur stoper titular, Dawa, și nu e nici el vreun fundaș care să prezinte încredere, mai des a greșit decât a impresionat în sezonul trecut.

E gratis, dar tot costă mult! Becali trebuie să facă un efort pentru a-și aduce preferatul » Detalii de la negocieri
FCSB
E gratis, dar tot costă mult! Becali trebuie să facă un efort pentru a-și aduce preferatul » Detalii de la negocieri

Sașa Ivkovic și Aleksandar Vukotic, propuși la FCSB

Ca să-și completeze echipa, Becali nu e nevoit să caute apărători, îi e suficient să îi dea deoparte pe aceia pe care nu îi vrea din lista imensă cu propuneri.

Zvonko Milojkovici, impresarul care l-a adus la FCSB pe Bogdan Planici, le-a oferit roș-albaștrilor doi fundași centrali sârbi: Sașa Ivkovic și Aleksandar Vukotic.

  • Sașa Ivkovic a jucat până în mai la Bani Yas, în Emiratele Arabe Unite. Are 30 de ani și a mai trecut prin Israel, la Ashdod, prin Slovenia, la Maribor. În Serbia a bifat, de asemenea, câteva cluburi: Partizan, Teleoptik, Vozdovac, Bacika Palanka. E cotat de transfermarkt la 2,5 milioane de euro
  • Aleksandar Vukotic are 27 de ani și a jucat pentru Beveren, din Belgia, în sezonul trecut. Înalt de doi metri, stoperul sârb a petrecut cinci ani la Beveren, unde a ajuns de la Krupa, o formație din Bosnia. În Serbia jucase la Sloga Kraljevo.  E cotat de transfermarkt la 400.000 de euro
Curg propunerile pentru FCSB! Două nume noi aduse în atenția lui Becali
Aleksandar Vukotic // FOTO: Imago

Planic a fost bun, dar a plecat cu scandal

Milojkovici i l-a propus FCSB-ului și pe Planici, aflat la Vojvodina Novi Sad în momentul acela. Stoperul sârb a devenit imediat titular în echipa lui Becali și a jucat bine în mod constant. 

Gigi nu-l agrea fiindcă nu-l alesese el, Mihai Stoica i-l recomandase. Ruptura clară a apărut la începutul pandemiei, atunci când Becali l-a trimis pe Planici în șomaj tehnic. Sârbul a pornit un proces la FIFA, l-a câștigat și a obținut dreptul de a fi liber plus salarii restante și despăgubiri de la FCSB.

Citește și: 

Rapid mai vrea un jucător de la FCSB » Tratative cu Gigi Becali

FCSB și CSA Steaua, duel pe aniversare: „Secția de fotbal a devenit privată la începutul anilor 2000” vs. „Steaua este simbolul Armatei României!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
Walbi
Walbi  •  07 Iunie 2023, 20:06

Degeaba. Nu sunt eligibili daca nu au jucat la Botosani si nu i-au sarit in ochi ambitiosului care a promis ca la anul il "sparge" la titlu pe nasu-sau.

adyy25
adyy25  •  07 Iunie 2023, 19:37

E pe fata: Becali nu agreeaza jucatorii adusi de altcineva. Chiar daca sunt buni. El tot cu Dawa, Omrani si cei adusi de el. Sa ne demonstreze el ca se pricepe, cum e vorba lui.

John.Wick
John.Wick  •  07 Iunie 2023, 18:33
Postat de ce_o_mai_face_karagandy pe 07 Iunie 2023, 16:39

Prostalule ai iesit de sub pat ??? Am o banuiala ca stiu cine esti real si cu ce te ocupi !! Faci aceeasi greseala precum Iosif !!

Prostalăule, vezi că ești sub pat :))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează