FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - U CLUJ

În loc de 3-0, cum voia Gigi, au fost 3 schimbări la pauză în FCSB - U Cluj

Sorin Șerban, FCSB // foto: Raed Krishan +34   FOTO
Sorin Șerban, FCSB // foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 iulie 2022 22:49 / Actualizat duminica, 17 iulie 2022 23:04

Cu aproximativ 3 ore înainte de FCSB - U Cluj, patronul gazdelor, Gigi Becali, spunea că se așteaptă la scorul de 3-0 la pauză. În schimb, tabela a arătat 0-1, iar vicecampioana a efectuat 3 schimbări între reprize!

„Mă aștept la 3-0 la pauză, ca să odihnim jucătorii pentru Conference League. La asta mă aștept de la echipa asta. Asta vreau!”, a spus Gigi Becali la „Liga Digi Sport”, cu puțin mai mult de 3 ore înaintea duelului de pe Arena Națională.

Trupa lui Erik Lincar, nou-promovată, i-a dat calculele peste cap. U Cluj a condus la pauză în casa FCSB-ului, 1-0, cu gol Adrian Bălan în prelungirile reprizei.

Primul scandal cu VAR în Liga 1! » Două decizii greu de explicat în prima repriză din FCSB - U Cluj
FCSB - U Cluj 1-1
Primul scandal cu VAR în Liga 1! » Două decizii greu de explicat în prima repriză din FCSB - U Cluj

În loc de 3-0 cum voia Gigi, au fost 3 schimbări la pauză în FCSB - U Cluj

Ca să răspundă scorului și a întoarce soarta jocului, FCSB a făcut 3 schimbări la pauză. Au ieșit Sorin Șerban, cu o prestație dezastruoasă, Malcom Edjouma și Andrei Cordea, au intrat Ovidiu Popescu, Adrian Șut și Răzvan Oaidă.

  • Cum a arătat FCSB la începutul meciului: Târnovanu - Crețu, Haruț, Dawa, Șerban - Olaru, Edjouma, Tănase - Cordea, Coman, Oct. Popescu
  • Cum a arătat FCSB la începutul reprizei secunde: Târnovanu - Crețu, Haruț, Dawa, Ov. Popescu - Olaru, Șut, Oaidă - Coman, Tănase, Oct. Popescu

Sorin Șerban, numele-surpriză din primul „11” al celor de la FCSB, a fost titularizat ca urmare a problemelor medicale ale lui Risto Radunovic, titularul de drept pe acel post.

Numai că prestația sa nu a fost deloc inspirată.

Evoluție de coșmar pentru Sorin Șerban

În minutul 3, fundașul stânga transferat de FCSB în 2019 de la Minaur a avut o intervenție grosolană asupra lui Martin Remacle, cu talpa la tibia adversarului, dar „centralul” Marian Barbu și arbitrii din camera VAR l-au iertat de eliminare.

Ulterior, în prelungirile reprizei, la unicul gol validat în prima parte, Șerban a fost depășit. De două ori!

Mai întâi, Ioan Filip l-a driblat elegant, după ce a trecut mingea pe lângă el. Șerban a mai avut o ocazie de a interveni peste câteva secunde, însă nu a reușit să respingă balonul. Același Filip i-a „suflat” mingea și a centrat în fața porții, de unde Adrian Bălan a finalizat cu sânge rece.

FCSB mai avea o soluție pentru postul de fundaș stânga, pe Alexandru Pantea (18 ani).

Citește și: 

Gigi Becali a pornit în căutarea atacantului: „Mai mult de 500.000 de euro nu dau pe el”

Una au spus la TV, alta au făcut! Mihai Stoica, contrazis de realitatea din FCSB - U Cluj

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (3)
ardarik
ardarik  •  18 Iulie 2022, 00:32

Se mai vinde Popescu cu 100 de milioane?:)))

merace
merace  •  17 Iulie 2022, 23:57

În Liga 1, unde există patroni care au făcut pușcărie pentru infracțiuni în fotbal, iar FRF și LPF i-au primit înapoi, e normal să fie mai mult mafie și scandal decât sport onest! Când fotbalul îi va alunga pe infractorii cu bani și pușcărie, va merita să fie crezut ca sport curat! Cine permite în fotbalul românesc foști pușcăriași pentru infracțiuni în fotbal, e clar că le e complice, dacă nu în fapte, măcar moral, la distrugerea fotbalului românesc!

anti_fcsb_superliga_psg_bayern
anti_fcsb_superliga_psg_bayern  •  17 Iulie 2022, 23:57

Fara penali in fotbal.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează