FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA

EXCLUSIV „Fierbe” Arena Națională! Decizie de ultim moment a organizatorilor, înaintea derby-ului FCSB - CSU Craiova

FCSB - CS Universitatea Craiova, derby-ul primei runde din play-off, generează un interes imens în rândul suporterilor / foto: GSP
FCSB - CS Universitatea Craiova, derby-ul primei runde din play-off, generează un interes imens în rândul suporterilor / foto: GSP

Articol de - Publicat sambata, 18 martie 2023 16:57 / Actualizat sambata, 18 martie 2023 18:05

FCSB - CS Universitatea Craiova, derby-ul primei runde din play-off, generează un interes imens în rândul suporterilor roș-albaștri. Din informațiile GSP.ro, organizatorii au hotărât să deschidă și inelul intermediar de pe Arena Națională. 

  • FCSB - CSU Craiova se joacă sâmbătă, de la ora 20:00, pe Arena Națională, liveTEXT&FOTO pe GSP.ro și în direct la Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport.

Reintrate în calculele pentru titlu, FCSB și Universitatea promit spectacol în cel mai atractiv meci al primei etape a play-off-ului. Iar entuziasmul resimțit printre suporteri se oglindește perfect și în numărul de bilete vândute. 

Oficialii bucureștenilor au decis să deschidă și inelul II de pe Arena Națională, după ce fanii aproape au epuizat tichetele de la primul inel. Se anunță, așadar, o atmosferă de vis la derby-ul care prevestește o primăvară fotbalistică de neuitat în Superligă!

În același timp, și suporterii Craiovei plănuiesc o deplasare numeroasă în Capitală. Peste 750 de suporteri de-ai alb-albaștrilor sunt așteptați la București, partida fiind considerată una cu grad ridicat de risc.

Andrei Ivan: “FCSB e de bătut“

Andrei Ivan (26 de ani), atacantul Universității Craiova, e foarte motivat să câștige cu FCSB: „Altfel nu plecam la București”.

După ce au luat 4 puncte în duelurile cu FCSB din sezonul regulat, 2-1 în Bănie, 1-1 la București, oltenii și-au pus în cap să câștige mâine pe Arena Națională. Și Andrei Ivan, și antrenorul Eugen Neagoe au subliniat în conferința de presă că merg în Capitală pentru toate 3 punctele puse în joc.

„Sigur că FCSB este o echipă de bătut. Dacă nu era de bătut nu mai plecam la București. Trebuie să muncim mult mai mult, să fim concentrați și atenți. Nu e important cine marchează, dar ar fi ca un bonus pentru mine dacă dau gol. Am deja o lună foarte frumoasă, am marcat de șase ori, sper să o fac și-n play-off", a comentat golgheterul oltenilor.

VIDEO Lucian Filip, declarații înaintea derby-ului FCSB - Universitatea Craiova

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV Un fost mare jucător al Universității Craiova surprinde: „Vreau să ia FCSB campionatul! Oltenii mei sunt prea emotivi”

VIDEO Gică Hagi a revenit cu declarații pe tema neconvocării lui Ianis la națională: „El e deja cineva în lume, e un brand, ca taică-su!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
hristo33
hristo33  •  18 Martie 2023, 19:59
Postat de AmunRa pe 18 Martie 2023, 18:14

Cred ca esti obisnuit cu regulile de la cazarma unde vin 300 de insi, 280 cu invitatii. Poti sa faci o plimbare pe langa Arena Nationala inainte sa inceapa meciurile sa vezi cozile de la bilete. Acolo, la adevarata Steaua, se platesc biletele si vorbim de mii si zeci de mii pe meci, nu de zeci sau sute de spectatori ca la clona din liga a 2a.

zeci de mii)) fcsbist ingamfat, mai mult de 12mii nu sunt. Unde sunt milioanele de fcsbistii.

k.u.b.a
k.u.b.a  •  18 Martie 2023, 18:54

2-0 pt FC FCSB

satyricon
satyricon  •  18 Martie 2023, 18:49
Postat de elefterie pe 18 Martie 2023, 18:19

Fcsb-ul profită că joacă pe cel mai mare stadion al țării, dar nu pentru a avea mai mulți spectatori, ci pentru a urca galeriile vizitatoare la inelul doi, ca să apară cât mai puțin în imaginile transmisiunilor TV (transmisiuni care oricum păcătuiesc prin propaganda fcsb pe care o fac aproape direct, pornind de la orientarea camerelor de filmat ș amplasarea microfoanelor de fond, comentarii TV din timpul meciului și interviurile de după meci, reluările de faze). Halal fair-play, propagandă fcsb pe banii abonaților la cablu...

:))))))))))))))))))))))))))))))))))) ești super amuzant, bietul de tine!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează