FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

VIDEO Gică Hagi a revenit cu declarații pe tema neconvocării lui Ianis la națională: „El e deja cineva în lume, e un brand, ca taică-su!”

Gheorghe Hagi / Sursă foto: farulconstanta.com
Gheorghe Hagi / Sursă foto: farulconstanta.com

Articol de - Publicat sambata, 18 martie 2023 16:00 / Actualizat sambata, 18 martie 2023 16:14

Gheorghe Hagi, antrenorul liderului din Superligă, Farul Constanța, a revenit cu nouă serie de declarații legate de situația fiului său, Ianis Hagi, sărit din schemă de Edi Iordănescu pentru meciurile cu Andorra și Belarus din preliminariile pentru EURO 2024.

Deși își exprimase nemulțumirea că fiul său n-a fost inclus nici măcar pe lista preliminară a lui Edi Iordănescu, Hagi a revenit și în conferința de presă asupra motivelor pentru care consideră că Ianis ar fi trebuit să fie convocat.

Gică Hagi rămâne în ofensivă: „Ianis e deja cineva în lume. Reprezintă România, ca taică-su! ”

„Nu vreau să intru în acest lucru. Nu e treaba mea să vorbesc de convocări. Fiecare antrenor face convocările. Ce am zis eu acum trei zile am zis pentru că se vorbea de o listă preliminară, a străinilor. Vorbim de un jucător care joacă la unul dintre cele mai titrate din Europa. Am zis părerea mea. Am zis doar de lista preliminară. 

Restul a fost diversiune, manipulare pe față, diversiune pe față! Trebuia să rămâneți în cadrul în care am rămas eu. Fizic, și-a revenit. Joacă la un club. Eu vorbesc de o listă. Dacă Ianis nu a fost nici în lista aia, e grav

Sunt mândru pentru că sunt «tatăl lui Ianis». Eu am devenit «tatăl lui Ianis». Am fost la Rangers și mi-au zis că sunt «tatăl lui Ianis». Deci, Ianis e deja consacrat. Ianis are deja personalitate. Ianis e deja cineva în lume. Nu uitați că reprezintă România, ca taică-su. E același brand în lume”, a spus Hagi. 

În urmă cu 4 zile, Gică Hagi a fost extrem de acid la Digi Sport, acuzându-l pe Edward Iordănescu că „Ianis nu e așa de important pentru națională, cum spunea prin presă, din moment ce acum e apt și nu l-a pus pe lista preliminară".

Trebuia Ianis Hagi convocat pentru meciurile din martie?

Da, ar fi ajutat
Nu, nu a jucat suficient la Rangers

Gică Hagi: „Dacă Ianis nu e nici pe lista aia, înseamnă că avem jucători foarte mari în lume”

Hagi a continuat să vorbească despre absența fiului său de pe lista preliminară întocmită de Edi Iordănescu, strecurând și o ironie în monologul său: 

„Eu, ca manager, trebuia să gândesc ca manager. Să nu fii nici pe lista aia înseamnă că avem jucători foarte mari în lume. Atunci e greu ca Ianis să prindă lista

Cine răspunde de convocări își asumă. În rest, eu am vorbit de o listă preliminară. A fost total pe subiect. Eu nu l-am convocat pe Ianis. Am dreptul să o zic. Mă pricep foarte bine. Eu sunt manager, gestionez echipa și avem un nivel foarte bun. Am demonstrat că știu. Am văzut un lucru inexplicabil, să nu fii pe lista preliminară. Să nu fii pe o listă înseamnă că nu ești jucător important. 

Am rămas cu senzația că Ianis nu este important pentru Edi Iordănescu”, a declarat „Regele”, sâmbătă, în cadrul unei conferințe de presă. 

Controversa zilei e „Ianis Hagi
CONTROVERSĂ
Controversa zilei e „Ianis Hagi" » Udrea: „Hagi are dreptate, Edward n-are principii și echidistanță" vs Răureanu: „Hagi nu e obiectiv, vorbește ca un tată, nu ca un specialist"

Meciurile lui Rangers de la revenirea lui Ianis Hagi:

  • 28 ianuarie: 2-0 cu St. Johnstone, Ianis a intrat pe teren în minutul 72
  • 1 februarie: 3-0 cu Hearts, Ianis nu a prins lotul
  • 4 februarie: 2-1 cu Ross County, Ianis a fost rezervă neutilizată
  • 12 februarie: 3-2 cu Partick Thistle, Ianis a fost titular, dar schimbat la pauză
  • 18 februarie: 3-0 cu Livingston, Ianis nu a prins lotul
  • 26 februarie: 1-2 cu Celtic, Ianis a fost rezervă neutilizată
  • 4 martie: 3-1 cu Kilmarnock, Ianis a jucat doar un minut
  • 8 martie: 4-1 cu Hibernian, Ianis a intrat în minutul 77
  • 12 martie: 3-0 cu Raith, Ianis a intrat în minutul 78

Ianis Hagi nu a pasat decisiv sau înscris în niciuna dintre cele 5 apariții post-accidentare.

Citește și alte știri de actualitate: 

Mihai Rotaru, devastator! A intrat la TV și a pus tunurile pe Edi Iordănescu: „Am pus pariu că va fi așa! Nu cred în viitorul naționalei cu el pe bancă. Oricum, «Cartof» decide!”

Peste Hagi și FCSB! Ocolită de Edi Iordănescu, Universitatea Craiova dă un număr-record de jucători la U21 » Pe cine a convocat Săndoi

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (83)
nello148
nello148  •  20 Martie 2023, 01:39

Bai agramatule ai dovedit încă odată că acest clan otrăvitor din fotbalul românesc de sorginte machidoneasca e atins de boala oii capii și de filoxera pentru că toți aveți probleme psihice și de comportament ! Acu ai dovedit de ce noi ăștia realiști te luam in derâdere pentru titulatura de " *** " și de care săracul de tine ești tare mândru .Ești lovit rău brânzăre nu numai la vocabular ci și la scufița ,sincer eu de când ai devenit antrenor cooperatist te detest .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

thefirstman
thefirstman  •  19 Martie 2023, 16:09
Postat de thefirstman pe 18 Martie 2023, 16:55

*** regele că vreau și eu?!

Ce limbaj jignitor am folosit mă nene, ***...***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sughibughi
sughibughi  •  19 Martie 2023, 12:58

Ianie un brand dar nu datorita performantelor

Vezi toate comentariile (83)
Comentează