FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA

VIDEO Departe de sold-out » Situația în Ghencea înainte de FCSB - Universitatea Craiova

Așa arăta coada de la casele de bilete la ora 11:40 // foto: GSP
Așa arăta coada de la casele de bilete la ora 11:40 // foto: GSP

Articol de , , , - Publicat sambata, 02 septembrie 2023 12:38 / Actualizat sambata, 02 septembrie 2023 13:18

Suporterii nu s-au înghesuit la casele de bilete de la stadionul Ghencea în această dimineață, în ziua meciului FCSB - CSU Craiova. Până la ora 11:30 au fost vândute, online și fizic, în jur de 17.000 de bilete.

FCSB va juca în această seară pentru a treia oară pe noul stadion din Ghencea. Roș-albaștrii vor primi vizita Universității Craiova pentru o partidă din etapa 8 a campionatului.

Având în vedere cum stau lucrurile la ora prânzului, meciul din această seară nu se va apropia de sold-out, așa cum s-a întâmplat cu CFR Cluj (1-0) și Nordsjaelland (0-0).

Raportul Corpului de Control privind închirierea Stadionului Steaua » Concluzia: Guvernul și Ministerul Apărării dorm de doi ani! Florin Talpan, vizat
CSA STEAUA
Raportul Corpului de Control privind închirierea Stadionului Steaua » Concluzia: Guvernul și Ministerul Apărării dorm de doi ani! Florin Talpan, vizat

Departe de sold-out » Situația în Ghencea înainte de FCSB - Universitatea Craiova

Gazeta a aflat că până la ora 11:30, FCSB a vândut în total în jur de 17.000 de bilete, atât online, cât și la casele de bilete. 28.365 e capacitatea arenei.

Faptul că entuziasmul nu este la cele mai mari cote a fost evident din numărul redus de oameni care și-au făcut apariția la casele de bilete astăzi, la ora 11:00, în momentul deschiderii acestora: în jur de 25. Până la ora 12:00, la casele de bilete rămăseseră doar câțiva oameni.

Mihai Stoica: „Mă tem că nu va fi sold-out”

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, anticipase joi că stadionul nu va fi plin.

„Nu e încă sold-out cu Craiova și mă tem că nu va fi, chiar dacă cifrele vor fi mari. Din cauza, sau datorită afluenței mai mari a suporterilor olteni, ceea ce nu s-a întâmplat cu CFR Cluj, când au fost 20 de ultrași voinici din Gruia.

Acum vor fi mai mulți ultrași olteni. Va trebui să le oferim o zonă tampon foarte mare, pentru că așa spun cei care ne dau OK-ul pentru a organiza meciul”.

Casele de bilete vor fi deschise până la ora 21:45. Biletele pot fi cumpărate în continuare și online.

Anunțurile cluburilor înainte de FCSB - Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a anunțat planul propriilor suporteri de a ajunge în Ghencea:

„Suporterii din Craiova se adună la Stadionul “Ion Oblemenco”, începând cu ora 14:10. Suporterii din capitală se adună la The Vintage Pub (Centrul Vechi București), începând cu ora 14:00. De acolo pot fi achiziționate fizic bilete.

Punctul de întâlnire al tuturor suporterilor este parcarea Dedeman de lângă Stadionul “Steaua”, începând cu ora 19:00. De acolo pot fi achiziționate fizic bilete”.

Oltenii au locuri rezervate în Peluza Sud, la inelul 2.

Și FCSB a făcut un anunț sâmbătă dimineață, legat de prezența la stadion:

„Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19:15. Toți spectatorii trebuie să aibă asupra lor un document de identitate și să se supună în mod voluntar controlului corporal, în conformitate cu prevederile Legii 4/2008.

Toate autovehiculele vor fi controlate pentru materiale interzise. Mijloacele de transport în comun vor circula până după miezul nopții.

Casele de bilete de la Stadionul Steaua vor fi deschise între 11:00 și 21:45. Biletele pot fi achiziționate în continuare de pe bilete-fcsb.ro”.

Citește și: 

Mihai Stoica, impresionat de un jucător cedat de FCSB în Superligă: „Se anunţă o soluţie bună”
FCSB
Mihai Stoica, impresionat de un jucător cedat de FCSB în Superligă: „Se anunţă o soluţie bună”
MM Stoica a răbufnit în emisiune: „Sfidător, total incorect!”
FCSB
MM Stoica a răbufnit în emisiune: „Sfidător, total incorect!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (69)
robertssandu
robertssandu  •  09 Septembrie 2023, 17:39
Postat de Catalynn_5 pe 02 Septembrie 2023, 18:52

Bre, este adevărat, multă lume merge la meciuri pt a refula, este un fel de debușeu daca vrei. Unii merg la corida, alții merg in locuri unde plătești o taxa de intrare, iei un ciocan si spargi tot ce găsești in cale, alții aleg restaurante din alea unde spargi farfurii, alții la paintball etc etc etc. Fotbalul este un spectacol de fapt, la fel ca si piesa de teatru sau un film, doar pt ca la fotbal poti sa te si exteriorizezi nu înseamnă nimic, tot spectator ești, doar ca la un alt gen de spectacol. Suporterul este acela care așteaptă toată săptămâna cu sufletul la gura pt ca e zi de meci. E ăla care merge la meciuri si daca echipa e pe primul loc in L1 dar si daca se zbate in L3. Si daca e Marți la Prânz si daca e sâmbătă la 8 seara, indiferent de condițiile meteo si stadion. Este acela care își face abonament, este acela pt care echipa vine prima după rudele de gradul 1, câteodată prima si atât! Ia zi-mi, te “încadrezi”!? Io cred ca nu! Daca ești printre cei 42 care si-au luat abonament acum câțiva ani când FC Fcsb a încercat si pista asta, mea culpa si jos pălăria! Steaua de exemplu a vândut vreo 2000 de abonamente sezonul asta. Hai fi cinstit acum, daca FC Fcsb se va zbate la retrogradare (nu spun sa joace in L2, ca Steaua!) te-ai duce la vreun meci!? Cati “suporteri de tribuna” fcsbisti crezi ca s-ar duce!? Întrebarea cred ca e mai degrabă retorica …

Ma duc la FCSB oricum, pentru ca tin cu echipa asta de mic, pentru ca e Steaua, iar in materie de sport romanesc, pentru mine e nr. 1. Dar e de asemenea adevarat ca daca ma simt dispretuit si nerespectat ca suporter, pot decide sa nu ma duc, e alegerea mea. Sa fii suporter inseamna si sa penalizezi echipa cand vezi ca ceva nu merge bine. Oricum ar fi, ca suporter, sa tradezi adevarata Steaua si sa sprijini o echipa infiintata in 2017 e cel mai josnic lucru. Cum sa fii atat de fals si sa abandonezi o echipa care mai ieri te facea sa planci de bucurie sau de tristete, ca in 2006? Inseamna ca n-ai coloana vertebrala si nu poti sa gandesti singur. Unul ca talpan + doua judecatoare care habar n-au la fotbal nici ce-i ala ofsaid iti conduc creierul dupa cum vor ei. Ti-au sters din existenta ultimii 20 de ani. E de ras, dar si de plans.

Yuri_macel
Yuri_macel  •  06 Septembrie 2023, 08:54
Postat de funnybuburuza pe 05 Septembrie 2023, 10:35

Deocamdata sunteti doar 4 consoane, lasa bla bla-ul cu Steaua.... apoi, sigur au fost bisnitarii!!! Voi doar daca primiti bilete gratuite va duceti sau va lasa dupa 15 minute sa intrati ca sa rupeti "recordurile"! Nici nu stiti cum se scrie sold-out! Ai notat? :))) Hai fugi acasa ca are treaba Mimi cu tine!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

funnybuburuza
funnybuburuza  •  05 Septembrie 2023, 10:35
Postat de Yuri_macel pe 04 Septembrie 2023, 21:15

Adevarul este ca si tu si cu ala sunteti 2 prosti. A scris toata presa de ce nu s-a umplut Arcul cu Dinamo. Din cauza bisnitarilor. Steaua are in ultimii 30 de ani, an de an cea mai mare medie de suporteri sin campionat si se trezesc doi prosti (tu si ala) sa spuna ca nu poate sa afuca 6.000 de oameni la un meci cu Dinamo. Prostilor penibili

Deocamdata sunteti doar 4 consoane, lasa bla bla-ul cu Steaua.... apoi, sigur au fost bisnitarii!!! Voi doar daca primiti bilete gratuite va duceti sau va lasa dupa 15 minute sa intrati ca sa rupeti "recordurile"! Nici nu stiti cum se scrie sold-out! Ai notat? :))) Hai fugi acasa ca are treaba Mimi cu tine!

Vezi toate comentariile (69)
Comentează