FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA 1-1

„E o poziție pe care fotbaliștii de geniu o pot acoperi oricând” » Cum a încercat MM Stoica să explice schimbarea tactică cerută de Becali

Octavian Popescu // FOTO: Raed Krishan +31   FOTO
Octavian Popescu // FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 20 februarie 2023 09:08 / Actualizat luni, 20 februarie 2023 09:09

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a vorbit despre schimbarea tactică dictată de Gigi Becali pentru meciul cu CS Universitatea Craiova, terminat 1-1.

Patronul FCSB a cerut ca Octavian Popescu (20 de ani) să fie folosit inter, în locul suspendatului Darius Olaru, pentru a-i face loc pe poziția de extremă stânga lui Florinel Coman (24 de ani), iar Mihai Pintilii și staff-ul lui s-au conformat. 

Înainte de partida de pe Arena Națională, managerul roș-albaștrilor a explicat decizia luată de Gigi Becali și era convins că Octavian Popescu va un randament excelent ca mijlocaș. 

Leo Strizu a făcut liniște în sala de conferințe: „Aș vrea să recunosc”
FCSB - CSU Craiova 1-1
Leo Strizu a făcut liniște în sala de conferințe: „Aș vrea să recunosc”

Explicații lui Mihai Stoica pentru schimbarea tactică cerută de Gigi Becali 

„Foarte bine l-am simțit pe Octavian Popescu. Să știți că divulg ceva. Au fost multe jocuri în care poziția medie a lui Olaru a fost mult mai avansată ca a lui Popescu, Octavian fiind atacant lateral şi Olaru fiind inter stânga, 

Nu îmi fac nicio problemă că nu poate să joace pe poziţia asta. E o poziție pe care fotbaliștii de geniu o pot acoperi oricând. iar el e un fotbalist de geniu”, a declarat Mihai Stoica la OrangeSport

Va intra Florinel Coman. S-ar putea ca Florinel să rămână acolo și îi schimbăm postul lui Tavi. El e mai agresiv și poate evolua și ca inter.

- Gigi Becali

S-a obișnuit de când era junior să aibă tușa în stânga și dacă-l muți în centru niciun închizător, niciun coleg nu-i va asigura protecția pe care i-o asigură tușa. Ca extremă stânga, Popescu e cel mai bun din campionat și e chiar cel mai bun dintre jucătorii români.

 - Bogdan Costicea, scouterul care l-a adus pe Tavi Popescu la FCSB

Panduru a criticat mutarea 

Octavian Popescu a avut un joc șters, fiind schimbat în minutul 64. După meci, Basarab Panduru a criticat decizia celor de la FCSB. 

„Schimbarea lui Tavi Popescu, din minutul 64, s-a făcut cam devreme. Dar nu cred că a făcut un joc bun. Dacă veneai azi și trebuia să dai două milioane pe Edjouma sau 29 pe Tavi Popescu, pe cine luai ca inter? Pe Edjouma. Fără să stai pe gânduri. 

Când îl bagi pe Tavi Popescu ca inter, are o mare problemă. Azi a luat galben pentru că a trebuit să fugă după un advesar în propria lui jumătate. Asta nu prea face când e în bandă. Și dacă face, are parte de ajutorul lui Radunovic. El nu poate fi inter. E scos din joc”, a spus Panduru pentru sursa citată. 

5a fost nota primită de Octavian Popescu din partea GSP

VIDEO  Malcom Edjouma: „A fost un meci dificil, cred că meritam cele 3 puncte”

Citește și:

Deian Sorescu îi răspunde lui Gigi Becali: „În condițiile astea, e normal să nu dau randament ca la Dinamo”

Viciere de rezultat la FCSB - CSU Craiova?! » Primul verdict al specialistului: „Eroare a lui Cojocaru” + roș-albaștrii s-au dus grămadă peste „central”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  20 Februarie 2023, 20:39
Postat de anticenzuralasport pe 20 Februarie 2023, 10:28

Pai gesepistii și Panduru greșesc !! Dacă venea cineva sa cumpere jucători sigur îi cumpără pe arbitrii ...și mai ales pe jucătorii olteni care sunt antrenati pro !!! Ba chiar puteți să spuneți orice ??? Dar de ce nu l comparați mă pe Enjoma cu jucătorii cu care a concurat ??? Nu poate să fie comparat cu un Markovici,Ivan ,Câmpeanu ,Mateiu...?Nu aveți atâta imaginație sau nu aveți voie...?

Arbitri cu un i si edjouma nu enjuma sau nu mai stii cum se numesc jucatorii zecesebelei statisticianule?pe fb nu esti asa agramat ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  20 Februarie 2023, 20:35
Postat de Cormiz pe 20 Februarie 2023, 10:21

Aștept o explicație de la domnul Stoica și de la cel ce face schimbările referitor la dominarea Craiovei(63% posesie) și la schimbările total neinspirate care au echilibrat scorul. Gaselnitelr unor jurnaliști, " Craiova a fost strivita" și rezultat viciat, nu fac decât sa sublinieze ajutorul masiv pentru FCSB (arbitrii, jurnaliști, comisii federale.) Și cu toate astea titlul se îndepărtează văzând cu ochii. Ghiciți vinovatul?

Ti-a explicat imediat dupa comentariul tau.

istet10
istet10  •  20 Februarie 2023, 11:13

Daca Becali este capabil de miscari tactice .... Bai MM, taci ba ca deveniti pe zi ce trece mai caraghiosi.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează