FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // UPDATE Încă un caz Florinel Coman » Alexandru Stan a sunat la 112 după ce a fost provocat în fața unei spălătorii din București! Prima reacție a fotbalistului

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 septembrie 2019 21:09

Alexandru Stan (30 de ani), fundașul stânga al celor de la FCSB, ar fi fost implicat într-un conflict cu un bărbat necunoscut, astăzi, în jurul orei 18:00.

UPDATE 22:20

Alexandru Stan a confirmat conflictul. „A fost un incident minor. Un angajat al spălătoriei de aici s-a luat de soţia mea. I-am lăsat să discute. Când am văzut că lucrurile au degenerat, am intervenit şi atât. Nu am avut niciun conflict fizic. I-a vorbit urât soţiei mele. I-am spus că nu e normal ce face, pentru că e angajat aici. Am fost la un pas de încăierare. Nu ne-am atins sau ceva de genul. Se mai întâmplă. Oamenii sunt nervoşi. După o zi de muncă aici, cred şi eu”,  spus Stan pentru Prosport.

Știrea inițială

Notorietatea nu e întotdeauna benefică. De asta s-au convins și jucătorii celor de la FCSB, protagoniștii unor episoade neplăcute în ultimele săptămâni. După ce Florinel Coman a fost ironizat în timp ce își făcea cumpărăturile, Alexandru Stan ar fi fost provocat astăzi de un bărbat, informează sursa citată.

Evenimentul ar fi avut loc la o spălătorie din zona Militari. Spiritele s-ar fi încins, fotbalistul apelând la serviciul de urgență 112 pentru a detensiona situația.

Stan, absent până în 2020

Fundașul stânga al lui FCSB, Alexandru Stan, 30 de ani, nu va mai juca fotbal până în 2020 din cauza faptului că la genunchiul la care a fost operat în martie a suferit o recidivă în meciul cu Alașkert, când a fost folosit la ordinul lui Gigi Becali, deși nu era refăcut 100%.

FCSB // UPDATE Încă un caz Florinel Coman » Alexandru Stan a sunat la 112 după ce a fost provocat în fața unei spălătorii din București! Prima reacție a fotbalistului

14 meciuria bifat Stan în tricoul roș-albastru: 3 în Europa, unul în Cupa României și 10 în Liga 1

Vezi și:

CLINCENI - ASTRA 1-1 // Gabriel Tamaș își avertizează un coleg: „Să nu-i facă, Doamne ferește, dosar penal, că mie mi-au făcut”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
dudelange_mon_amour
dudelange_mon_amour  •  13 Septembrie 2019, 23:42
Postat de juliusmad pe 13 Septembrie 2019, 22:35

În ce hal a ajuns secțiunea de comentarii de pe gsp :))). Ați rămas doar cu postacii :))

punctul pe j, metre :))))

juliusmad
juliusmad  •  13 Septembrie 2019, 22:35

În ce hal a ajuns secțiunea de comentarii de pe gsp :))). Ați rămas doar cu postacii :))

259278848199258
Ardelean Notorietate Cosmin  •  13 Septembrie 2019, 22:18

Abia astept se retrogradeze sezonul asta sa nu mai vad echipa asta si stiri despre ea

Vezi toate comentariile (6)
Comentează