FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - UTA 3-0

FCSB - UTA 3-0. Florinel Coman: „Cred că e cel mai bun moment al echipei. Anul acesta vom fi greu de bătut!”

Florinel Coman a revenit după accidentare și a marcat cu UTA, scor final 3-0 +28   FOTO
Florinel Coman a revenit după accidentare și a marcat cu UTA, scor final 3-0

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 decembrie 2020 23:42 / Actualizat duminica, 06 decembrie 2020 00:16

Florinel Coman, 22 de ani, a revenit după accidentarea din luna septembrie, cu Backa Topola, și a marcat cu UTA, scor final 3-0.

„A fost un meci greu, cu o echipă arțăgoasă, mă bucur că am luat 3 puncte și ne-am făcut treaba, defensiv și ofensiv. Mă bucur că am înscris la revenire, important e că mă simt bine și sunt dornic să joc fotbal. Sunt la 100%, m-am simțit bine și la antrenamente, per total sunt bine. Acest gol i-l dedic bunicului meu, care a decedat. 

A fost o perioadă foarte grea, dar mă bucur că am reușit să trec peste. Sunt fericit că toți au fost alături de mine. A fost greu la început, n-am fost accidentat niciodată și mi-a fost dificil să stau atât de mult. 

Suntem un grup unit, care își dorește performanță. Mergem la CFR să luăm cele trei puncte, cu asta plecăm în minte la fiecare meci. Au mai fost momente foarte bune, dar ca grup, ca unitate, cred că e cel mai bun moment. Suntem împreună de câțiva ani, s-a format o omogenitate, cred că anul acesta vom fi greu de bătut”, a declarat Florinel Coman la TV Telekom Sport.

Important e că ne-am făcut meciul ușor pe final. UTA e o echipă foarte bună, nu mă așteptam. Ne-au făcut față în prima parte, dar în a doua repriză au căzut fizic. Golurile le păstrez pentru play-off, azi am avut iar două ocazii clare. Dar sunt fericit că-mi ajut echipa cu pase de gol, ăsta e rolul meu. Obiectivul e să terminăm anul pe primul loc, anul acesta avem o șansă mare să facem asta
Olimpiu Moruțan, mijlocaș FCSB

Știam că va fi un meci dificil, s-a văzut că am întâmpinat ceva probleme în a găsi drumul spre poartă. Ne-am creat situații până la urmă, iar victoria nu poate fi pusă la îndoială. 

Tănase a simțit ceva în prima repriză și am zis că e mai bine să nu riscăm o recidivă. E ok, va fi în teren cu CFR. 

Mai avem 3 partide foarte grele anul acesta, campioana, vicecampioana și Sepsi, care e o echipă bună. Trebuie să le pregătim bine. Avem un lot numeros, ne vom descurca 
Toni Petrea, antrenor FCSB

+24 FOTO

Dragomir a făcut o previziune la GSP Live: „Va ajunge fotbalist mare de tot, e mai mare decât toate talentele lui Becali”

FCSB - UTA 3-0. VIDEO+FOTO » FCSB continuă marșul în Liga 1! Man, Coman și Olaru aduc a 7-a victorie consecutivă. Clasamentul ACUM

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
138672209828437
Gelu Oanca  •  06 Decembrie 2020, 14:25

Sigur ca nu va bate nimeni, aveti Arbitrii, FRF si Liga de partea voastra, .

kaptaingj
kaptaingj  •  06 Decembrie 2020, 12:39
Postat de ares2024 pe 06 Decembrie 2020, 07:50

Sigur ca da,mai greu e cu Slovan in rest defilare placuta cu"capre si arbitraje"!

stiu ca esti prost dar cu slovan am jucat cu juniorii. adica wtf? esti efecti ret5adart.

853246084756615
Marcel Popa  •  06 Decembrie 2020, 11:11

Meciurile din liga 1 sant egale cu zero.Afara se vede daca esti fotbalist,Fcsb de 3 ani nu prinde cupe europene.Asa ca Florinel asta mai bine tacea .Liga 1 este cea mai slaba liga si Ucraina este peste noi.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează