FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica a trecut prin mari emoții: „Era să intrăm în istoria universală a prostiei!”

Articol de GSP - Publicat marti, 18 octombrie 2022 09:00 / Actualizat marti, 18 octombrie 2022 10:15

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a vorbit despre victoria obținută cu UTA, 2-1. 

Oficialul roș-albaștrilor spune că s-a temut pentru cele 3 puncte, după ce UTA a redus din diferență în minutele de prelungire.

Nicolae Dică l-a anunțat pe Becali că vrea să plece de la FCSB după meciul cu UTA » Dezvăluirile lui Mihai Stoica
FCSB
Nicolae Dică l-a anunțat pe Becali că vrea să plece de la FCSB după meciul cu UTA » Dezvăluirile lui Mihai Stoica

Concluziile lui Mihai Stoica după FCSB - UTA

 „Lucrurile pozitive sunt că am reușit să marcăm, că Darius Olaru a spart gheața cu un gol senzațional, că Andrei Cordea își continuă evoluțiile bune și că Tavi Popescu a intrat bine și a fost periculos.

Negativ este că am luat un gol stupid. Era să intrăm în istoria universală a prostiei, dacă nu plecam cu toate punctele, deși aveam 2-0 când s-au arătat minutele de prelungire”, a spus Mihai Stoica la emisiunea „Sport Report”, moderată la Orange Sport de redactorul-șef adjunct al Gazetei, Dan Udrea. 

Basarab Panduru, după FCSB - UTA „Nu știu cine e omul meciului”

„Nu ştiu cine e omul meciului. Nu ştiu. Olaru aleargă mult, ne-a zăpăcit. Ajungi în minutul 90+4 şi nu tragi la poartă singur cu portarul. Dacă Olaru cu golul ăla e cel mai bun din meci, doar cu şutul ăla, apoi nimic pe teren, atunci e greu să găseşti jucătorul meciului. Mi se pare rezultatul corect, adică FCSB merita să câştige. 

Coman, Cordea, Oaidă, nu mai vorbesc despre faza din 90+4 când scapă Olaru cu portarul, ocaziile le-au avut”, a declarat Basarab Panduru, pentru sursa citată.

VIDEO Concluziile lui Narcis Răducan după FCSB - UTA Arad 2-1: „Chiar dacă prinde play-off-ul, e greu ca FCSB să termine pe podium!” 

Citește și: 

Dică rămâne în pericol la FCSB » Favoritul lui Gigi și MM e liber de contract, dar e pretențios

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
Sarcastique
Sarcastique  •  18 Octombrie 2022, 20:02
Postat de wolflee pe 18 Octombrie 2022, 12:50

Esti de mult *** ,campion la prostie !! Sincer nu inteleg cu ce il ai pe JIJI la mana ca nu te de AFARA @!@Fara tine ZeroSB ar merge mult mai bine !!

a facut puscarie pt jiji .

romeverest
romeverest  •  18 Octombrie 2022, 19:10

Oricum sunteti in istoria universala a prostiei !! Dupa acel 0-10 cu niste necunoscuti de prin Danemarca, nici apa Dunarii nu va mai spala !!

dobrin
dobrin  •  18 Octombrie 2022, 19:07

Deja sunteti acolo... acum cativa ani v-a scos Ludogoret din Liga Campionilor la lovituri de departajare cu Moti in poarta. Asta dupa ce luaserati gol in minutul 90, ca de obicei :))))

Vezi toate comentariile (20)
Comentează