FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - UTA ARAD 2-1

VIDEO + FOTO FCSB - UTA Arad 2-1 » Trupa lui Dică obține a treia victorie la rând și se apropie de play-off » Cum arată clasamentul

FCSB - UTA Arad // foto: Raed Krishan +21   FOTO
FCSB - UTA Arad // foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 octombrie 2022 22:23 / Actualizat duminica, 16 octombrie 2022 23:23

FCSB continuă forma bună din Liga 1. A învins-o pe UTA, 2-1, și a obținut a 3-a victorie la rând.

Toate rezultatele etapei #14

Deși pierde în Conference League, FCSB continuă să lege victoriile în Liga 1 și se aproprie de locurile de play-off. Formația lui Dică s-a impus la limită cu UTA și a urcat pe locul 7 în Liga 1.

Ultrașii steliști, interziși la meciul dintre UTA și FCSB » De ce au încercat să intre și comunicatul oficial al Jandarmeriei
FCSB - UTA 2-1
Ultrașii steliști, interziși la meciul dintre UTA și FCSB » De ce au încercat să intre și comunicatul oficial al Jandarmeriei

FCSB, victorie la limită cu UTA

Formația roș-albastră s-a desprins încă din start. Primul gol a fost marcat în minutul 16, de Darius Olaru. Mijlocașul a șutat excelent de la marginea careului, iar portarul Florin Iacob nu a avut ce face. FCSB a continuat să preseze, dar Compagno (22) și Cordea (35 și 41) nu au putut marca.

După pauză, tot FCSB a avut inițiativa. Florinel Coman (51) și Oaidă (67) au avut și ei ocazii importante, dar nu au marcat. FCSB a majorat diferența în minutul 87, după ce Andrea Compagno a transformat un penalty dictat după un henț. 

Scorul final l-a stabilit Claudiu Keșeru, în minutul 90+1, o execuție cu tibia, după o degajare a portarului Iacob. Gazdele au mai avut o șansă mare, dar Olaru și-a calculat greșit pașii.

Clasamentul din Liga 1 după FCSB - UTA 2-1

FINAL » FCSB - UTA Arad 2-1

FCSB - UTA Arad, echipele de start

FCSB: Târnovanu - V. Crețu, Dawa, Tamm, Pantea - Cordea, Edjouma, Olaru - Omrani, Compagno, Fl. Coman 
Rezerve: A. Vlad - Haruț, I. Stoica, Oct. Popescu, Miculescu, Boboc, Nikolov, Oaidă, Radaslavescu 
Antrenor: Nicolae Dică

UTA: Fl. Iacob - Vukcevic, Benga, Chindriș, Abeid - Anton, Cascini - Stahl, R. Pop, Otele - Postolachi 
Rezerve: Balauru - Dobrescu, Erico, Hoxhallari, Batha, Ubbink, Negoescu, Joebello, Keșeru 
Antrenor: Ilie Poenaru

Stadion: Arena Naţională (Bucureşti)
Arbitru: Colţescu Sebastian (Bucureşti) / A1: Mitruţi Daniel (Craiova), A2: Tunyogi Ferencz (Zalău) / Arbitru VAR: Flueran Viorel Nicusor (Craiova), Arbitru AVAR: Orbuleţ Mircea (Bucureşti)

Citește mai multe știri despre FCSB - UTA:

Ultrașii steliști, interziși la meciul dintre UTA și FCSB » De ce au încercat să intre și comunicatul oficial al Jandarmeriei
FCSB - UTA 2-1
Ultrașii steliști, interziși la meciul dintre UTA și FCSB » De ce au încercat să intre și comunicatul oficial al Jandarmeriei
Fanii FCSB nu au uitat de umilința cu Silkeborg » Mesajul afișat în tribună pentru Dică
FCSB - UTA
Fanii FCSB nu au uitat de umilința cu Silkeborg » Mesajul afișat în tribună pentru Dică

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (228)
campionii27
campionii27  •  12 Noiembrie 2023, 16:31
Postat de Catalynn____ pe 16 Octombrie 2022, 23:45

Ce-i mai rău: ordonanță la popota sau mobilier la birtul din sat!? :-)))

bann si pe contul asta.ha ha ha

Catalynn____
Catalynn____  •  18 Octombrie 2022, 00:46
Postat de talpaiadului pe 17 Octombrie 2022, 23:34

Da Cataline, eu inteleg foarte bine atitudinea ta fata de comentariile mele, tu incerci sa le intorci degetul in rana fecesebistilor sustinand ca eu m-as fi intors impotriva lor. Insa ti-am mai spus ca nu e adevarat acest lucru, eu m-am contrat cu dinamovistii, ceferistii si rapidistii atunci cand FCSB avea echipa buna si facea treaba in Europa, era meritul FCSB-ului nu ca as fi fost eu fecesebist sau prieten cu fecesebistii. Si acum daca FCSB ar juca bine in Europa si in campionat eu as recunoaste acest lucru si m-as contra cu eventualii detractori care refuza sa admita evidenta. Nu e vina mea ca Becali isi bate joc de propriii bani si ca FCSB e varza si nu e vina mea ca la FCSB nu a mai ramas absolut nimic din ce a reprezentat Steaua, eu nu ma bucur deloc pentru ceea ce se intampla acolo, dar nici nu pot sa sustin fabulatii de genul FCSB e Steaua sau FCSB e cea mai frumoasa echipa.

Vreau sa clarificam o treaba: eu nu susțin ca te-ai întors împotriva fcsbistilor, ci prin simplul fapt ca spui un adevăr mai mult decât evident (acum sa fim serioși, nu îți trebuie doctorat și diploma in drept ca sa poți citi și înțelege câteva pagini scrise de judecători) ei te considera acum dușmanul de moarte, e ca atunci când își surprind persoana iubita in pat cu altcineva. :-)))

adriann_
adriann_  •  18 Octombrie 2022, 00:03
Postat de John.Wick pe 16 Octombrie 2022, 22:47

Ți-ai fi pus casa, dacă aveai?

Eu nu pariez niciodata, asta fiind unul dintre multele motive pentru care eu imi permit si casa si multe altele, iar tu esti un sarman postac la cioban, pe cativa firfirei. De aici si intrebarea daca meciul a fost sau nu blocat la pariuri, daca pariam as fi stiut, dar n-ai tu treaba cu logica :))

Vezi toate comentariile (228)
Comentează