FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - UTA 2-1

UPDATE Ultrașii steliști, interziși la meciul dintre UTA și FCSB » De ce au încercat să intre și comunicatul oficial al Jandarmeriei

Ultrașii celor de la CSA Steaua au vrut să fie alături de „frații” arădeni la meciul cu FCSB, dar accesul în sectorul oaspeților de pe Arena Națională le-a fost interzis.  / FOTO: Facebook @As47 +21   FOTO
Ultrașii celor de la CSA Steaua au vrut să fie alături de „frații” arădeni la meciul cu FCSB, dar accesul în sectorul oaspeților de pe Arena Națională le-a fost interzis. / FOTO: Facebook @As47

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 octombrie 2022 23:02 / Actualizat duminica, 16 octombrie 2022 23:02

Ultrașii celor de la CSA Steaua au vrut să fie alături de „frații” arădeni la meciul cu FCSB, dar accesul în sectorul oaspeților de pe Arena Națională le-a fost interzis. 

UPDATE 23:00 / Comunicatul Jandarmeriei

„La porțile de acces în complexul sportiv din zona Bd. Pierre de Coubertin, suporterii echipei CSA Steaua, înfrățiți cu suporterii echipei UTA ARAD, au refuzat să se conformeze regulilor de acces stabilite de prevederile Legii nr. 4 din 2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, cu modificările și completările ulterioare, in sensul că nu au acceptat să se supuna controlului corporal preventiv si să prezinte documente de identitate. 

Pe cale de consecință, grupul în cauză a decis voluntar să părăsească zona Arenei Naționale si să nu mai asiste la partida de fotbal din referință. Menționăm că aceste măsuri de securitate au fost anunțate din timp de către Jandarmeria Capitalei, fiind de altfel impuse și celorlalte grupuri de suporteri constituite ale celor două echipe de fotbal”, se arată în comunicatul emis de Jandarmerie.

Fanii FCSB nu au uitat de umilința cu Silkeborg » Mesajul afișat în tribună pentru Dică
FCSB - UTA
Fanii FCSB nu au uitat de umilința cu Silkeborg » Mesajul afișat în tribună pentru Dică

Aproximativ 50 de suporteri arădeni au făcut deplasarea la București pentru meciul cu FCSB. Aceștia așteptau un sprijin considerabil din partea Peluzei Sud Steaua, gruparea înfrățită. Ultrașii „militari” se plâng că au fost ținuți la porți de Jandarmeria București. 

Galeria Stelei, interzisă la FCSB - UTA

Peste 100 de susținători steliști au avut bilete în sectorul destinat oaspeților, dar au fost opriți la porți. Accesul nu le-a fost permis celor care nu dețin buletin de Arad. 

Un mesaj în acest sens a fost postat și pe pagina de Facebook „AS47”, cea a organizației care susține CSA Steaua: „În timp ce pe stadion s-a intrat doar în baza biletului, suporterii oaspeți, prezenți la meciul F.C. Fcsb - UTA, ar fi trebuit să se legitimeze. Steliștii, care stau alături de arădeni, trebuiau:  să aiba buletin de București, să se dezbrace, pentru control, să li se facă poză cu buletinul în mână”.

Pe Arena Națională au fost prezenți 7.235 de spectatori la meciul FCSB - UTA. 

Citește și alte știri din Liga 1: 

Basarab Panduru laudă un antrenor din Liga 1: „Zici că e Guardiola!”

MM Stoica a numit singurul antrenor pe care l-ar aduce în locul lui Dică la FCSB: „Ați zice că e străin sau român?”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (33)
mirstelistu
mirstelistu  •  18 Octombrie 2022, 07:01

Golanii si derbedeii ar trebui interzisi pe toate stadioanele tarii

atthur
atthur  •  17 Octombrie 2022, 22:10
Postat de gicab pe 17 Octombrie 2022, 09:22

Tu ești doar un gigist care nu merita atenție...

gigist sau nu,sunt cam cu șapte clase peste tine!!!de altfel, dacă ar durea prostia tu ai fi sirenă pe mașina Poliției!!!!

19sevilla86
19sevilla86  •  17 Octombrie 2022, 15:24

Titlul corect ar fi 'ultrasii cazarmisti..." pentru ca asta sunt unicii fani din lume de unitate militara sportiva sovietoida, asa cum este UM02301! Suporterii cazarmii bolsevice expirate (unica ramasa in UE) au abadonat fotbalul si si-au parasit echipa, pe Steaua, in 2014 si au preferat sa se refugieze in CSA, fara fotbal fara echipa, devenind evident fani de cazarma! Deci asta sunt baieti astia, suporteri de cazarma, care nu vor, nu pot, sa se rupa de trecutul sovietic ticalos, toxic, totalitar, apaludand inconstient, iresponsabil, sportul militarizat impus de bolsevici peste tot in tarile ocupate!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează