FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica a numit singurul antrenor pe care l-ar aduce în locul lui Dică la FCSB: „Ați zice că e străin sau român?”

Mihai Stoica, la Orange Sport
Mihai Stoica, la Orange Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 octombrie 2022 12:52 / Actualizat duminica, 16 octombrie 2022 13:38

Întrebat cu cine l-ar înlocui pe Nicolae Dică dacă ar avea putere de decizie la FCSB, Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al clubului, a ezitat, dar l-a numit în cele din urmă pe Cosmin Olăroiu (53).

După înfrângerile consecutive ale roș-albaștrilor din grupele Conference League, 0-5 cu Silkeborg atât în tur, cât și în retur, s-a pus problema demiterii lui Nicolae Dică, antrenorul vicecampioanei.

Ca atare, Mihai Stoica a fost întrebat pe cine ar angaja în locul lui Dică, în cazul în care ar avea putere de decizie la FCSB, acolo unde mutările importante sunt făcute exclusiv de patronul Gigi Becali.

Scene incredibile la Pucioasa » Meciul fostei campioane a României a durat doar 47 de minute, dar s-a încheiat cu un scor uluitor
ASTRA GIURGIU
Scene incredibile la Pucioasa » Meciul fostei campioane a României a durat doar 47 de minute, dar s-a încheiat cu un scor uluitor

Mihai Stoica l-ar angaja pe Cosmin Olăroiu la FCSB, în cazul plecării lui Nicolae Dică

Stoica a ezitat, dar l-a numit în cele din urmă pe Cosmin Olăroiu, în prezent „principal” la Sharjah, în Emiratele Arabe Unite.

„Dacă Dică renunța și Gigi voia să aducă un antrenor în locul lui, în niciun caz nu vorbea Gigi cu mine despre asta. Vă spun asta 100%, nu 99,99%”, a spus MM inițial la Orange Sport.

Întrebat dacă ar merge pe mâna unui român sau unui antrenor străin, oficialul de la FCSB a răspuns: „Olăroiu este antrenor străin sau român?

Cosmin Olăroiu a pregătit-o pe FCSB în două rânduri, iar din 2011 antrenează exclusiv în Asia, unde și-a clădit o reputație foarte bună. Olăroiu a câștigat titlul în România, Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite și China.

Oricum, Nicolae Dică a anunțat că nu va demisiona: „Demisia mi-o dau când cred eu! Când cred eu că trebuie să îmi dau demisia, atunci mi-o dau! Nu mă iau după altcineva. Când patronul nu va mai avea răbdare, vom avea o discuție și vedem la ce concluzie ajungem”.

VIDEO » Cosmin Olăroiu: „Eu m-am îmbogățit în străinătate”

Mai multe știri despre FCSB: 

Sabău nu îl înțelege pe Tavi Popescu: „N-ar trebui să-și ia liber! Nu e suficient să se antreneze 90 de minute”

Stelea le-a scos pe FCSB și Craiova din lupta pentru titlu: „Nu pot emite pretenții!” » Pe ce echipe mizează: „Doar ele se pot bate cu Farul”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
ccristian0
ccristian0  •  17 Octombrie 2022, 10:03

Blestemul ZCSB-ului este sa nu ia titlul atata timp cat MM se afla in preajma echipei lui Becali!

xxrapi
xxrapi  •  17 Octombrie 2022, 04:55

Va rugam : lasati l la vatra!!!

andy
andy  •  16 Octombrie 2022, 20:16

MM incearca sa gasesti alceva de lucru...poate analist la tv..Becali in curand te va elibera de obligatiile de FCSB

Vezi toate comentariile (20)
Comentează