FOTBAL  »  Superliga  »  TITLU

Stelea le-a scos pe FCSB și Craiova din lupta pentru titlu: „Nu pot emite pretenții!” » Pe ce echipe mizează: „Doar ele se pot bate cu Farul”

Bogdan Stelea
Bogdan Stelea

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 octombrie 2022 09:38 / Actualizat duminica, 16 octombrie 2022 10:39

Bogdan Stelea (54 de ani), fostul portar al naționalei României, o consideră pe Farul favorită la titlu în Liga 1 și a numit două posibile contracandidate.

Farul este lider solitar în SuperLiga, cu 5 puncte peste Rapid, 33 față de 28. În etapa #14, echipa lui Hagi a trecut fără emoții de Universitatea Cluj, 2-0. Stelea consideră că Rapid și CFR Cluj sunt singurele care se pot bate cu „marinarii”. El le exclude pe Universitatea Craiova și FCSB.

Alibec a renăscut la Farul, dar nu-i convinge pe critici: „Fă-i varză la nivel internațional!”
ATACANT
Alibec a renăscut la Farul, dar nu-i convinge pe critici: „Fă-i varză la nivel internațional!”

Bogdan Stelea: „CFR și Rapid se bat cu Farul la titlu”

„Singura care e debusolată bine e FCSB. Craiova nu poate emite pretenții la titlu. Singurii cu care se pot lupta cu Farul la titlu sunt cei de la CFR, dar și Rapid este clar o candidată la titlu”, a declarat Bogdan Stelea, potrivit digisport.ro.

Universitatea este pe locul 5 în SuperLiga, cu 22 puncte, în timp ce FCSB este pe 13, cu 14 puncte. În cazul unei victorii cu UTA, roș-albaștrii pot urca 7.

Gică Hagi a vorbit despre lupta la titlu

După victoria cu Universitatea Cluj, 2-0, Gică Hagi a dezvăluit singurul mod în care echipa sa poate emite pretenții la câștigarea titlului.

„Mai avem două meciuri, cu Rapid și FCU Craiova. Dacă vom ieși bine din aceste partide, puteți să ne luați în calcul pentru lupta la titlu. Încă suntem la început. Nu putem să spunem prea multe. Trebuie să câștigăm fiecare meci în parte”, a spus Gică Hagi la finalul meciului cu U Cluj.

VIDEO. Totul despre FCSB - UTA

Citește și alte știri din Liga 1:

Nicolae Constantin, noi dezvăluiri despre convorbirea explozivă cu Tamaș: „Era deja publică, înainte să o dau eu! Tot vestiarul știa”

Ion Crăciunescu, nedumerit de ce s-a întâmplat azi în Liga 1: „Mă depășește, ce vrea să ne spună?!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
atthur
atthur  •  16 Octombrie 2022, 15:57

A zis Stelea!!!! Bravos,băi, dar.....cine e Stelea????A fost un portar decent spre bunicel,nici o dată grozav,apoi antrenor de doi lei fără nici un rezultat,iar acum este marele analist al viselor.Pana acum cea mai avantajata echipă este fără doar si poate Farul,deci,din acest punct de vedere ,să zicem că așa ar fi,dar mai e mult până departe. Iau și ăia trei bătăi onsecutive in play-off și, PA PUIU......

Dobermannul
Dobermannul  •  16 Octombrie 2022, 15:28

Doar nu va imaginati ca in tara in care nici sef de birou intr-o primarie de tara nu ajungi daca nu te pune sistemul vor lasa ca titlul de campiona sa se joace in teren.

Dobermannul
Dobermannul  •  16 Octombrie 2022, 14:45
Postat de Acidutzu_67 pe 16 Octombrie 2022, 12:41

Măi domnu' "nimik" cu k de la kaka, i- a spune tu, kă vad kă le stii bine de tot, kine va termina pe lokurile 1-4 dakă Farul va termina pe 5?

Intreaba-l pe Burleanu ca el stie ierarhia.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează