FOTBAL  »  Superliga  »  ATACANT

Alibec a renăscut la Farul, dar nu-i convinge pe critici: „Fă-i varză la nivel internațional!”

Denis Alibec, în stânga, în meciul de campionat cu FCSB // foto: Imago Images
Denis Alibec, în stânga, în meciul de campionat cu FCSB // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 octombrie 2022 07:39 / Actualizat duminica, 16 octombrie 2022 09:44

Denis Alibec (31 de ani) a renăscut la Farul. A înscris de 5 ori în acest sezon de Liga 1 și a fost lăudat de Gică Hagi. Chiar și așa, fostul atacant român Viorel Moldovan are așteptări mai mari de la el.

De la revenirea la Farul, Alibec a dat jos din kilograme și are un randament excelent la nivel intern, 5 goluri și două pase decisive în 9 apariții pentru dobrogeni. Prestațiile sale la nivel internațional, în tricoul României, n-au fost, însă, la același nivel.

Viorel Moldovan, fostul atacant român cu 25 de goluri înscrise pentru echipa națională și aproape 200 la echipele de club, așteaptă ca Denis să ridice nivelul și pe plan internațional.

A marcat în Craiova - Petrolul și și-a cerut iubita în căsătorie la finalul meciului: „Trebuia să fac asta”
CSU CRAIOVA - PETROLUL 2-1
A marcat în Craiova - Petrolul și și-a cerut iubita în căsătorie la finalul meciului: „Trebuia să fac asta”

Denis Alibec e al patrulea golgheter din Liga 1, dar nu l-a convins pe Viorel Moldovan

„În campionatul intern stă foarte OK, surprinzător de bine. A slăbit destul de mult, e într-o formă bună. La națională s-a zbătut, dar nu a avut realizări.

Dar beneficiază de prea puține mingi și am văzut o nemulțumire din partea lui. Poate fi pus mai mult în evidență, iar jocul de la Farul îl avantajează.

Vreau mai mult de la el, de ce să spun doar că e bun pentru campionatul intern? Vreau să spun «Bravo, Alibec, i-ai făcut pe ăia varză» la nivel internațional!

E un atacant pe care ne bazăm, dar trebuie să demonstreze la nivel internațional”, a afirmat Moldovan pentru Orange Sport.

3 jucătoridin Liga 1 au înscris mai mult decât Alibec în acest sezon: Andrea Compagno, 9 goluri, plus Daniel Paraschiv și Baba Alhassan, ambii cu 6 reușite

Două goluriîn 23 de meciuri a înscris Alibec pentru prima reprezentativă a României, pentru care a debutat în 2013

VIDEO » Gol spectaculos înscris de Denis Alibec în Liga 1, de la 30 de metri de poartă

Mai multe știri din Liga 1: 

Președintele Petrolului anunță ce se întâmplă cu Nicolae Constantin, după „cazul Tamaș” și seria neagră din Liga 1

S-a „rupt” iar Ivan? Rădoi tremură: „Urmează să aflăm”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  16 Octombrie 2022, 17:41

Alibec este mai mult spre final de cariera ,acum încearcă și el ceva tresărire de orgoliu dar este un foc de paie ! Cu piciorul drept tot nu știe cu mingea și alte lacune + (plus ) disciplina etc. Eu unul nu am crezut și nu voi crede în acești tip de fotbaliști!? Oricum a obținut mai mult decât a dat fotbalului ,sa fie sănătos!

dandana
dandana  •  16 Octombrie 2022, 10:35

Dacă și parcă erau într-o barcă. Bai dacă banca aea no ți-o conduci tu corect, te trezești în alte părți. Nimeni nu a spus ca nu putea fi, realitatea este ca nu poate fi. La Farul din păcate copii aia sunt sleiți de puteri sa le crească valoarea la vânzare, ați observat ca aproape toți care pleacă de la Hagi nu mai fac nimic bun? Alibec este un fel de Markovici care joacă când are chef, și la Hagi sa cunoaște ca la el primează mijlocul. Dacă ai mijloc bun un atacant al lor poate da multe goluri. De ce trebuie sa lăudăm pe Alibec și nu copii care dau pasele, lăudăm un leneș pentru ce, ca muncesc copii pentru a-l lauda pe el? Uitați-vă mai bine la meci sa vedeți pasele care ii sunt date, copii care își dau viața pe teren, doar ca și asta este cu un sus și un joc. Poți deveni bun, sau dacă corpul nu poate atât de mult, devi ratat sigur. Farul și anul asta va termina sub Craiova și fcsb, iar dacă cineva poate sa încurce cfr este fcsb sau Craiova. Valoarea își spune cuvântul, munca este obositoare și după o perioada cad din punct de vedere fizic și mental. Laud copii ăștia, dar este prea mult să alerge doar ei, iar un boșorog sa ia laudele. Este foarte urât ce se întâmplă

alexiosas
alexiosas  •  16 Octombrie 2022, 09:48

a fost laudat de Gica Hagi ...destul

Vezi toate comentariile (4)
Comentează