FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Președintele Petrolului anunță ce se întâmplă cu Nicolae Constantin, după „cazul Tamaș” și seria neagră din Liga 1

Nicolae Constantin, antrenorul de la Petrolul // foto: Imago Images
Nicolae Constantin, antrenorul de la Petrolul // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 octombrie 2022 07:15 / Actualizat duminica, 16 octombrie 2022 07:26

Costel Lazăr (60 de ani), președintele clubului Petrolul, sare în apărarea lui Nicolae Constantin (48), antrenorul echipei, arătat cu degetul după ce a înregistrat și le-a trimis liderilor de galerie convorbirea pe care a avut-o cu Gabi Tamaș, în care fotbalistul a înjurat suporterii.

În ciuda scandalului uriaș care a învăluit clubul ploieștean în ultimele zile, președintele Petrolului nu ia în calcul să-l demită pe Nicolae Constantin.

Zilele trecute, Constantin a recunoscut că el a făcut înregistrarea în care Gabi Tamaș poate fi auzit înjurând atât suporterii Petrolului, cât și pe Costel Lazăr.

Chiar și așa, Lazăr a asigurat public că Nicolae Constantin va rămâne în funcție.

Conflict între Marius Croitoru și omul care l-a înlocuit? Răspunsul care lasă loc de interpretări
Botoșani - FCU Craiova 1-0
Conflict între Marius Croitoru și omul care l-a înlocuit? Răspunsul care lasă loc de interpretări

Nicolae Constantin rămâne la Petrolul. Costel Lazăr îl confirmă în funcție

Mergem în continuare cu antrenorul pe care-l avem, cu toate că foarte multă lume încearcă să-l discrediteze și aruncă cu noroi în el, dar nu a făcut altceva decât să transmită un adevăr”, a anunțat Lazăr la PrimaSport.

Președintele Petrolului a vorbit și despre „cazul Tamaș”:

„Nae are un program care înregistrează toate convorbirile, pentru că la începutul campionatului a primit anumite critici și amenințări din partea cuiva, lucru despre care m-a informat și pe mine.

Probabil că a instalat acel program din dorința de a se proteja. Nae a trimis mai departe acele fragmente din convorbire doar liderilor din galerie. Mai departe, că ei au transmis-o către mass-media, nu e vina lui Nae, nu trebuie condamnat”.

Situația de la Petrolul este delicată și la nivel sportiv. „Lupii galbeni” au 5 înfrângeri la rând în Liga 1 și au căzut pe locul 8, cu 17 puncte adunate în 14 etape.

VIDEO » Nicolae Constantin admite: „Eu am făcut înregistrarea”

Mai multe știri din Liga 1: 

Nicolae Constantin, noi dezvăluiri despre convorbirea explozivă cu Tamaș: „Era deja publică, înainte să o dau eu! Tot vestiarul știa”

S-a „rupt” iar Ivan? Rădoi tremură: „Urmează să aflăm”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
bobonzy
bobonzy  •  16 Octombrie 2022, 11:23

Dupa un asemenea gest si inca veeo 4 infrangeri,una a venit aseara,o sa ajunga sa antreneze prin luga a 4 a....un gest rusinos si nedemn de un OM.

johny2003
johny2003  •  16 Octombrie 2022, 09:21

Deci dupa ce Tamas injura Presedintele, pe Costel Lazar, gesepistii spun ca chiar si asa, Nae Constantin ramine in functie ! Sa nu-mi publicati comentariul PROSTALAILOR! Dar fara suparare, sunteti de 10 ori mai PROSTIca Tamas!

johny2003
johny2003  •  16 Octombrie 2022, 09:15
Postat de cocojambo1 pe 16 Octombrie 2022, 08:36

Impreuna ati promovat, impreuna retrogradati. La anul va bateti iar la promovare. Ce mult va place ABBA!

Ce legatura are aceasta cu scandalul?! Tamas poate ca avea un cuvint greu de spus in raminerea in Div A, dar cu siguranta nu are nici in clin nici in mineca cu promovarea! Are un mare merit sa fie Scandalagiul Sef si sa-si dea in petec cind ti-e lumea mai draga! Oricum, Betivul a pus cruce carierei de fotbalist si a iesit pe usa din dos! Pacat! Mare pacat! Putea sa iasa cu frunte sus!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează