INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - SILKEBORG

FOTO 0-10 la general! FCSB, „dublă” la RUȘINI ISTORICE: a luat 5 de la Silkeborg și pe iarbă, și cu titularii! Imaginile dezastrului de pe Arena Națională

FCSB s-a făcut din nou de râs cu Silkeborg, scor 0-5 în etapa #4 din grupa B de Conference League +30   FOTO
FCSB s-a făcut din nou de râs cu Silkeborg, scor 0-5 în etapa #4 din grupa B de Conference League

Articol de - Publicat joi, 13 octombrie 2022 23:51 / Actualizat vineri, 14 octombrie 2022 00:03

FCSB s-a făcut din nou de râs cu Silkeborg, scor 0-5 în etapa #4 din grupa B de Conference League. La o asemenea rușine, 0-10 în 180 de minute cu Silkeborg, Nicolae Dică ar trebui să împacheteze și să plece fără a mai aștepta decizia patronului. Umilința e prea mare!

FCSB - Silkeborg 0-5. Cronică: Dică, du-te!

Acel de-a dreptul războinic „Va intra artileria grea! Trebuie să ne răzbunăm! Trebuie să ne spălăm păcatele!" lansat de Gigi Becali după umilința de la Silkeborg (0-5) a primit o lovitură dură, direct la temelie, încă de la prezentarea echipelor. Cu Tamm, Dawa și Radunovici nerefăcuți, Nicolae Dică a trimis în teren ce apărare avea mai bună la dispoziție. 

Un singur titular, Vali Crețu, și restul „clienții" obișnuiți ai patronului atunci când „îi sar siguranțele": Haruț și Bouhenna, în primul rând, plus Pantea. De la mijloc în sus, unde au apărut titularii Olaru, Edjouma, Cordea și Compagno, FCSB a arătat mai convingător. Dar nu și suficient ca să le dea danezilor emoții.

Imaginea serii după CFR Cluj - Slavia Praga » Bătuți a doua oară de campioană, cehii au îngenuncheat la finalul meciului
CFR Cluj - Slavia Praga 2-0
Imaginea serii după CFR Cluj - Slavia Praga » Bătuți a doua oară de campioană, cehii au îngenuncheat la finalul meciului

Silkeborg a dat drumul „la robinet” devreme

Dacă la Silkeborg era 2-0 după numai 8 minute, în această seară a durat un sfert de oră! Când oaspeții s-au lămurit definitiv că au în față tot o defensivă de paie au dat drumul "la robinet". Jorgensen ne-a iertat în debut, șut respins de Târnovanu, cu piciorul, dar Kusk și Klynge au sancționat prompt două dintre sincopele roș-albaștrilor. 

Servit de Helenius, pe un veritabil bulevard apărut în apărarea bucureșteană, primul a scăpat din fentă de Târnovanu și a trimis în poarta goală: 0-1.

+26 FOTO

A treia repriză de uitat în dubla FCSB - Silkeborg

Reușita lui Klynge, direct din corner, a fost de-a dreptul de „cascadorii râsului". Târnovanu, singurul care nu gafase până atunci în „dubla" cu danezii, a ieșit complet aiurea dintre buturi, paralel cu linia de fund, iar mingea a trecut pe deasupra lui și s-a oprit lângă cealaltă bară, în plasa laterală. 

Replica alor noștri? Palidă. Cel puțin la fel de palidă ca și-n Danemarca. Doar Edjouma, cu două șuturi de la distanță, și Octavian Popescu l-au deranjat cât de cât pe portarul Larsen într-o a treia repriză de uitat, după dezastrul din urmă cu o săptămână. 

Picaj complet de la jumătatea reprizei

Dică - sau Becali? - i-a retras la pauză pe Popescu și pe Oaidă, alte ținte preferate ale lui Gigi în ultimul timp, au intrat Miculescu și Radaslavescu. Primul a avut imediat o finalizare aplaudată, părea că FCSB „respiră" mai bine, numai că amatorismul din apărare era să fie pedepsit în două rânduri de căpitanul danezilor, Helenius (48, 49). 

Târnovanu, în lacrimi la golul 5

Bucureștenilor le-a lipsit cel puțin o viteză și încrederea că mai pot scoate ceva din partidă. Simbolic pentru starea de spirit a oamenilor lui Dică, Olaru, singur cu portarul, a ratat lamentabil. Și dacă n-am înscris noi, ne-au umplut sacul ei. Tengsted, 0-3, apoi arbitrii ne-au refuzat nouă golul valabil al lui Miculescu, după care Jorgensen, „dublă", a egalat scorul de la Silkeborg: 0-5. 

Fără replică, simțindu-se umilit, trădat de coechipierii care făceau figurație, Târnovanu și-a făcut cruce și a început să plângă. 

0-10 la general! FCSB, „dublă” la RUȘINI ISTORICE: a luat 5 de la Silkeborg și pe iarbă, și cu titularii! Imaginile dezastrului de pe Arena Națională
Ștefan Târnovanu / foto: captură Pro Arena

Iar sus, în tribune, galeria a strâns steagurile și a început să-i huiduie pe figuranții din teren, într-una din cele mai triste seri ale fotbalului românesc la nivel de club.

CLASAMENT GRUPA B: FCSB e ultima

ECHIPĂMGP
1. West Ham49-412
2. Silkeborg412-46
3. Anderlecht42-34
4. FCSB41-131

FINAL. FCSB - Silkeborg 0-5

  • Au marcat: Kusk '12, Klynge '16, Tengstedt '63, Jorgensen '68, '70
  • Click AICI pentru statistici
  • 9.103 spectatori au fost prezenți pe Arena Națională (număr oficial)

FCSB - Silkeborg. Echipele de start

FCSB: Târnovanu - V. Crețu, Haruț, Bouhenna, Pantea - Olaru, Edjouma, Oaidă - Cordea, Compagno, Oct. Popescu
REZERVE: A. Vlad - I. Stoica, Miculescu, Dumiter, M. Tănasă, Moraru, Dulca, Boboc, Musi, Radaslavescu, Rusu
ANTRENOR: Nicolae Dică

SILKEBORG: Larsen - Sonne, Salquist, Felix, Engel - Thordarson, Brink, Klynge - Jorgensen, Helenius, Kusk
REZERVE: Hedvall - Ostrom, Tengstedt, Kaalund, Dahl, Gojani, Adamsen, Oggesen, Klitten, Calisir, Busch
ANTRENOR: Kent Nielsen

Stadion: Arena Națională (București)
Arbitru: Nicholas Walsh (Scoția)

  • Față de partida tur, când a aliniat o echipă plină de rezerve și a pierdut cu 0-5, FCSB a trimis mai mulți titulari în această seară. Menajați sunt cei care au acuzat probleme medicale după victoria cu Petrolul (2-0), adică Tamm, Dawa, Radunovic, Florinel Coman 
  • Bouhenna n-a mai fost titular din 14 august, de la un 3-2 cu Chindia
  • Pe banca de rezerve a FCSB-ului surprinde apariția lui Ștefan Moraru, un atacant în vârstă de 17 ani provenit din academia roș-albaștrilor

Celălalt meci al grupei, West Ham - Anderlecht

UPDATE, ora 21:10. Ultimele noutăți înainte de FCSB - Silkeborg

UPDATE, ora 20:00. Reporterul GSP Vlad Nedelea ne aduce ultimele informații înainte de FCSB - Silkeborg

Citește și alte știri despre FCSB: 

Gigi Becali confirmă Gazeta » În linie dreaptă pentru transferul fotbalistului din Liga 1: „Am dat ordin, la iarnă vreau să fie la noi!”

„Trebuie să ne răzbunăm, intră artileria grea!” » Gigi Becali, discurs plin de avânt: „O să fim imbatabili” + Care e noul obiectiv

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (532)
666piturca
666piturca  •  17 Octombrie 2022, 11:59
Postat de maradona79 pe 17 Octombrie 2022, 10:10

Credeam ca injuriile sunt banate. Aparent nu. ***, ***.

Oh, Diego, nu o lua asa… :) just a joke, Diego, just a joke…

maradona79
maradona79  •  17 Octombrie 2022, 10:10
Postat de 666piturca pe 14 Octombrie 2022, 21:53

Respect, magarule mic :)

Credeam ca injuriile sunt banate. Aparent nu. ***, ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Catalynn____
Catalynn____  •  16 Octombrie 2022, 22:02
Postat de stefdomi pe 16 Octombrie 2022, 21:17

Dacă m’aș coborî la nivelul tău ți’aș scrie că te “fac” la nivel de inteligență în orice domeniu vrei, *** Dar mă cam doare spatele și nu pot coborî atât de jos, nu sunt campion mondial la limbo.

Fiind fcsbist nu poți “face” pe nimeni care nu e fcsbist la inteligenta. Nimeni care nu este îngrozitor de prost nu e fcsbist, pur și simplu nu are cum!

Vezi toate comentariile (532)
Comentează