FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Gigi Becali confirmă Gazeta » În linie dreaptă pentru transferul fotbalistului din Liga 1: „Am dat ordin, la iarnă vreau să fie la noi!”

Arnold Garita, în duel cu Dan Nistor / Sursă foto: Imago Images
Arnold Garita, în duel cu Dan Nistor / Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 octombrie 2022 12:00 / Actualizat miercuri, 12 octombrie 2022 12:22

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a confirmat, miercuri, informația publicată în exclusivitate de Gazeta Sporturilor, potrivit căreia finanțatorul vicecampioanei vrea neapărat să-l transfere pe atacantul Arnold Garita de la FC Argeș.

Atacantul de 27 de ani al piteștenilor e unul dintre cei mai în formă jucători din Liga 1, ipostază ce i-a atras atenția lui Gigi Becali. Omul din fruntea FCSB n-a stat mult pe gânduri și a demarat deja discuțiile pentru transferul camerunezului.

Arnold Garita e principala țintă pentru FCSB! Gigi Becali l-a urmărit și îl vrea cu orice preț în iarnă
FCSB
Arnold Garita e principala țintă pentru FCSB! Gigi Becali l-a urmărit și îl vrea cu orice preț în iarnă

Gigi Becali confirmă interesul pentru Arnold Garita de la FC Argeș: „Vreau ca la iarnă să fie la noi”

„Da, așa este! De unde știți? Garita a fost o chestiune de moment. L-am văzut în meciul cu noi (n.r. - câștigat de FCSB cu 3-2), în meciul lor cu Craiova (n.r. - 1-0 pentru FC Argeș). I-am și spus lui Dică înainte de meciul cu noi: «Să vezi ce ne face ăsta!» Și am văzut! 

E puternic, am mai vorbit și cu alți oameni Are și viteză, a demonstrat-o cu Craiova. Și atunci, am dat un telefon și am dat ordin, vedem dacă poate să se materializeze. Am zis că la iarnă vreau să fie la noi. Să vedem dacă se poate rezolva problema și dacă Garita va fi la noi. 

Nu știu care e prenumele lui (n.r. - Arnold), dar mi-a plăcut de el, e puternic. Vreau să se lovească fundașii de el ca de stâncă”, a spus Becali, la Pro Arena. 

Gigi Becali confirmă Gazeta » În linie dreaptă pentru transferul fotbalistului din Liga 1: „Am dat ordin, la iarnă vreau să fie la noi!”
FCSB îl vrea pe Garita // FOTO: Imago

Arnold Garita e principala țintă pentru FCSB

Arnold Garita, atacantul de 27 de ani al lui FC Argeș, l-a entuziasmat pe Gigi Becali, patronul FCSB-ului, cu evoluțiile din acest sezon, iar după prestația din meciul cu CSU Craiova, vârful camerunez e primul pe lista lui Becali pentru un transfer în iarnă.

Până la finalul lunii decembrie, echipele din Liga 1 nu mai pot face transferuri din rândul jucătorilor care sunt sub contract, însă Gigi Becali face deja lista cu cumpărături pentru la iarnă. Iar primul e un atacant din Liga 1, care s-a remarcat în acest tur de sezon regulat. Numele lui: Arnold Garita.

Acesta a avut evoluții bune și foarte bune în tricoul lui FC Argeș, echipă cu care a semnat în vară și pentru care a marcat 4 goluri. În plus, în ultima etapă, împotriva Universității Craiova, meci câștigat de piteșteni cu 1-0, a avut un randament fantastic. A făcut o partidă senzațională, fiind irezistibil în duelurile cu Raul Silva și Bancu, în vreme ce pe Paul Papp efectiv l-a umilit și l-a și trimis mai devreme la cabine, provocând în final eliminarea acestuia.

450.000 de euroe cota la care e evaluat Garita de transfermarkt, e cel mai mare nivel din cariera lui. În vară, când a semnat cu FC Argeș, avea o cotă de 400.000 de euro

Panduru îl vede pe Garita la CFR

Atacantul Argeșului l-a încântat pe fostul fotbalist al Stelei din anii '90, Basarab Panduru.

Ce a putut să facă Garita în meciul cu Craiova de foarte multă vreme n-am mai văzut la un atacant în Liga 1. O viteză incredibilă, și-a dominat total adversarii în duelurile unu contra unu", a spus Panduru la Orange Sport, unde are rol de expert.

Mai mult, fostul internațional a indicat și echipa unde s-ar plia cel mai bine stilul jucătorului camerunez.

„S-ar potrivi perfect la CFR. Eu cred că dacă ar fi după Dan Petrescu, mâine ar achita clauza și l-ar lua. La modul în care joacă CFR, care se apără, un astfel de atacant ar fi ideal. Eu la CFR îl văd", a adăugat Panduru.

VIDEO Aurel Țicleanu, despre înfrângerea FCSB-ului la Silkeborg: „Becali stă și învață pe banii lui”

Citește și alte știri despre FCSB:

EXCLUSIV A venit decontul pentru rușinea de joia trecută! Câte bilete s-au vândut la FCSB - Silkeborg

EXCLUSIV Arnold Garita e principala țintă pentru FCSB! Gigi Becali l-a urmărit și îl vrea cu orice preț în iarnă

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
albvioletforever
albvioletforever  •  12 Octombrie 2022, 15:35

Cum joaca FCSB cu Compagno si Garita? 4-4-2? A jucat FCSB vreodata 4-4-2?

archibald
archibald  •  12 Octombrie 2022, 15:11

O fi și Georgică vreun general sau ministru dacă dă ordine! Oare cei de la CSA STEAUA stiu asta? Mă gândesc că ptr. poziția lui ar fi de ajuns să semneze un ordin de plată să aducă acest jucător. Dar na, fiind situația de la graniță o fi fost mobilizat și poate da ordine!

doubleti
doubleti  •  12 Octombrie 2022, 15:10

Și eu care credeam ca a dat ordin sa-l ia pe Nistor, ca și el apare în poză. :))))

Vezi toate comentariile (17)
Comentează