FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Vergil Andronache și-a dat demisia! Cum a primit vestea Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 26 august 2019 19:24

Vergil Andronache, 48 de ani, cel care a condus-o pe FCSB de pe bancă timp de 5 meciuri din postura de antrenor principal, și-a dat demisia de la echipa roș-albastră.

Andronache și-a anunțat demisia în această dimineață, scrie Fanatik, în ciuda demersurilor lui Gigi Becali, care a încercat în zadar să-l convingă să rămână.

Deși patronul spera ca Andronache să rămână pe bancă, venirea lui Vintilă l-a readus în postura de antrenor secund.

Andronache a venit la FCSB la începutul acestui an, când s-a alăturat staff-ului lui Mihai Teja. Rămas la echipă și după plecarea lui Teja, Andronache a fost secundul lui Bogdan Andone, apoi a devenit principal.

Cu el pe bancă, FCSB a avut 3 înfrângeri la rând în campionat, însă a reușit calificarea în play-off-ul Europa League după meciurile cu Mlada Boleslav.

Vezi și:

GAZ METAN - FCSB 4-0 // Coincidență sau destin? Vintilă, umilit cu același scor de Gaz Metan și atunci când era la Viitorul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
441648592912785
Dobre Dorin  •  27 August 2019, 15:42

Cu siguranta pana nu aduce un antrenor mare cu experienta si valoare nu se rezolva nimic! daca or sa inceapa sa mai si castige meciuri, rezultatele vor fii pur intamplatoare!la lotul de jucatori care il are FCSB-ul clar k nu poti sa pierzi la nesfarsit in liga 1! desi cu andronache antrenor in continuare, orice era posibil...

441648592912785
Dobre Dorin  •  27 August 2019, 15:33

bai frate unde ii gaseste pe astia sa-i aduca antrenori la FCSB??te apuca groaza cand auzi de andronache, vintila, bogdan andone!l-a vrut si pe "marele antrenor" costel enache,care ne-a dovedit in meciul de aseara aseara ce si cat poate!!

441648592912785
Dobre Dorin  •  27 August 2019, 15:23

Bine ca a plecat in sfarsit andronache!sa-l ia si pe vintila dupa el si sa se duca sa antreneze in liga a-4-a, acolo unde le este locul! dupa ce ca antrenori nu sunt mai au si un ghinion teribil! infrangeri asa pe banda rulanta!cred ca nici cu lutu antrenor nu ajungea fcsb atat de jos in clasament!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează