FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Vărul Victor îi dă o veste proastă lui Gigi Becali: „Și-au luat gândul anul acesta”

Becali speră să obțină bani mulți din transferurile lui Denns Man și Florinel Coman. foto: GSP +7   FOTO
Becali speră să obțină bani mulți din transferurile lui Denns Man și Florinel Coman. foto: GSP

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 mai 2020 07:03

FCSB. Gigi Becali a declarat de mai multe ori în ultima perioadă că speră să dea lovitura în vară cu transferurile lui Dennis Man, Florinel Coman sau Florin Tănase, însă nu toată lumea e de acord cu planurile latifundiarului. 

Impresarul Victor Becali a vorbit la o emisiune televizată despre modul în care arată piața transferurilor în timpul pandemiei și i-a dat o veste proastă vărului său: 

„Nimeni, dar absolut nimeni nu face oferte în perioada asta. Nouă ni s-a spus de foarte multe ori că se gândesc să termine campionatul ăsta, să treacă perioada asta, și după. 

Acum nimeni nu se gândește la transferuri. Cred că multe cluburi și-au luat gândul de la transferuri anul acesta”, a spus Victor Becali, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Becali vrea să obțină cel puțin 25 de milioane de euro din transferurile lui Man și Florinel Coman

În caziul lui Dennis Man, cele mai avansate discuții pentru transfer sunt cu Sheffield United, echipă nou-promovată în Premier League, ce ocupă locul 7 în clasamentul djn Anglia și se luptă pentru a prinde un loc în cupele europene. 

Chiar și în cazul lui Florinel Coman, șansele să prindă un transfer în vară sunt destul de mari. Inițial s-a spus că e exclus ca jucătorul de 22 de ani să mai ajungă în MLS, dar agentul fotbalistului și colaboratorii acestuia au păstrat legătura cu oficialii celor de la Orlando City, echipa care l-a dorit cel mai mult pe atacant.

Becali vrea 10 milioane de euro și 20 la sută dintr-un transfer viitor ca să-l cedeze pe atacantul în vârstă de 22 de ani, doar că înainte de a începe pandemia, oficialii din MLS erau dispuși să pună pe masă doar 7 milioane de euro! 

5,4 milioane de euroeste cota de piață pe care o are în acest moment Florinel Coman, acesta fiind cel mai bine cotat fotbalist din Liga 1

VIDEO. Jucătorii FCSB trag tare la antrenamentele din baza de la Berceni

Citește și alte știri despre FCSB:

FCSB. Dennis Man și Florinel Coman speră într-o minune! Becali cere cel puțin 25 de milioane pe ei

Florin Niță e la un pas să se întoarcă la FCSB! Care e singurul impediment

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
3101575123247794
Alice Popa  •  30 Mai 2020, 09:13

E greu acum sa prinzi un contract bun. In plus, pentru asta e nevoie sa se remarce jucatorii la club, in Europa, la Nationala. Cu ce s-au remarcat cei doi, Man si Coman in Europa sau la Nationala?!? Inafara de cugetarile fantasmagorice ale lui Becali... NIMIC!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează