FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Dennis Man și Florinel Coman speră într-o minune! Becali cere cel puțin 25 de milioane pe ei

Dennis Man, Florinel Coman și Florin Tănase sunt vedetele de la FCSB +6   FOTO
Dennis Man, Florinel Coman și Florin Tănase sunt vedetele de la FCSB

Articol de , - Publicat vineri, 29 mai 2020 09:31

FCSB. Agenții lui Dennis Man și Florinel Coman nu renunță la negocierile cu Sheffield United și Orlando City, echipe care îi doresc pe preferații lui Gigi Becali. 

  • Becali vrea să obțină cel puțin 25 de milioane de euro din transferurile lui Man și Florinel Coman; 

După 2 luni de lockdown în care fotbalul a trecut pe plan secund, jucătorii de la FCSB s-au întors la treabă, pe terenurile de antrenament, iar agenții au înroșit liniile telefonice. 

După ce-a fost captivă în Dubai și n-a putut veni spre România, Anamaria Prodan, agentul lui Dennis Man, a dezvăluit, la sosirea la București, că în cazul atacantului de 21 de ani nu s-au închis deloc discuțiile pentru un eventualul transfer.

Dennis Man, cu gândul la Premier League

„Am trecut printr-o perioadă foarte grea, delicată, iar nimănui nu prea i-a mai păsat de fotbal. Au existat tot felul de discuții pe vânzarea lui Dennis și încă se vorbește despre plecarea lui de la FCSB. Nu cred că se mai pot obține sumele care se cereau acum trei, patru luni, dar prețurile nu vor scădea prea mult. N-au cum să se prăbușească așa rapid. Mai ales la fotbaliștii tineri. Și să nu credeți că pe jucătorii de mare valoare cluburile nu vor primi sumele care se cer. Terminați cu prostiile că nu sunt bani în pandemie! Sunt bani și o să fie, acum să vedem cât putem să obținem"
- Anamaria Prodan

Cele mai avansate discuții pentru transferul lui Dennis sunt cu Sheffield United, echipă nou-promovată, ce ocupă locul 7 în clasamentul Premier League și se luptă pentru a prinde un loc în cupele europene. 

„Discuțiile sunt cu o echipă din Anglia. Și vreau 15 milioane pe Man. De la suma asta încep negocierile, după aceea mai vedem ce o să fie. Am zis că cel mai bine e să așteptăm până la vară și vom vedea ce vrea Dumnezeu", a comentat Gigi Becali.

Florinel Coman vrea să fie coleg cu Mitriță în MLS

Chiar și în cazul lui Florinel Coman, șansele să prindă un transfer în vară sunt destul de mari. Inițial s-a spus că e exclus ca jucătorul de 22 de ani să mai ajungă în MLS, dar agentul fotbalistului și colaboratorii acestuia au păstrat legătura cu oficialii celor de la Orlando City, echipa care l-a dorit cel mai mult pe atacant.

„Când se reia fotbalul, există posibilitatea ca Florinel să fie transferat aici. Vom discuta, ținem legătura cu oamenii care au influență în ceea ce îl privește pe Florinel Coman. Impresarul ce a venit din America în România și l-a urmărit a rămas cu o impresie bună, l-a plăcut. Agentul cunoaște fotbalul, este brazilian și nu e nimic încheiat în ceea ce privește un posibil transfer. Vreau să-i ajutăm pe fotbaliști români, să-i aducem aici!"
- Liță Dumitru, cel care l-a propus pe Florinel americanilor, zilele trecute

Becali vrea 10 milioane de euro și 20 la sută dintr-un transfer viitor ca să-l cedeze pe atacantul în vârstă de 22 de ani, doar că înainte de a începe pandemia, oficialii din MLS erau dispuși să pună pe masă doar 7 milioane de euro! 

„Nu sunt zvonuri, chiar există ofertă pentru Coman. Probabil va exista interes și din partea altor cluburi, iar dacă Florinel Coman, împreună cu familia lui, agentul lui sau cine îl sfătuiește se hotărăsc să meargă în America, nu cred că ar fi un pas înapoi. Acolo poate să câștige bani foarte mulți”
- Laurențiu Reghecampf

5,4 milioane de euroeste cota de piață pe care o are în acest moment Florinel Coman, acesta fiind cel mai bine cotat fotbalist din Liga 1

15.500 de euroeste salariul pe care Dennis Man îl primește lunar de la FCSB, el având o clauză de reziliere a contractului uriașă, de 100 de milioane de euro

VIDEO Imagini de la antrenamentul FCSB

FOTO Jucătorii de la FCSB au efectuat vizita medicală

+2 FOTO

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Burleanu: „Echipa riscă să fie scoasă din competiție” » Becali: „Du-te, bă, de-aici! Ăștia gândesc cu fundul!”

FCSB fură din nou startul! Gigi Becali s-a dat de gol: „Ce să-mi mai facă Miliția? Închide ochii”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
romeverest
romeverest  •  29 Mai 2020, 11:56

Cred ca ati inteles mesajul !! A iesit “diva” din izolarea din Dubai si imediat vor sari marile marile echipe sa-l cumpere pe Man, intrucat fara ea nu se poate rezolva nimic !!

1621544878110915
Ionel Alecu  •  29 Mai 2020, 09:09

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha! de foame ii da ciobanul infractor si pe baloti de lucerna ! intunecatul floninel si manu ce isi scuipa si neamu , vor pleca cand v-a dispare psd-ul ...

3101575123247794
Alice Popa  •  29 Mai 2020, 08:31

O vorba veche spune ca fraier e cel care da, nu cel care cere! Totusi, Becali ar putea sa ceara mai mult; poate un miliard si jumatate. Ca tot nu-i da nimeni nimic pe cele doua petarde!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează