LIGA 1  ·  FCSB

FCSB fură din nou startul! Gigi Becali s-a dat de gol: „Ce să-mi mai facă Miliția? Închide ochii”

Articol de GSP - Publicat joi, 28 mai 2020 18:33

După ce s-au antrenat în grup în timpul stării de urgență, jucătorii de la FCSB au început mai devreme antrenamentele cu întreg lotul, după cum a dezvăluit azi Gigi Becali.

Deși abia de la 1 iunie este permis antrenamentul în grupuri mai mari de trei persoane, Gigi Becali susține că echipa lui se pregătește deja așa și crede că FCSB nu poate fi amendată.

„Ne-a ajutat mult baza de la Berceni, unde avem multe terenuri. Jucătorii s-au antrenat 4 cu 4, 4 cu 4, 4 cu 4, 8 cu 8, 11 cu 11. Ce să mai stăm până la 1 iunie? La revedere! 28 mai sau 1 iunie e tot una! Ce să mai zică? Nici Miliția....Ce să mai facă și Miliția? A zis Președintele că pe 1 iunie dă voie. Încep de pe 28 mai. Mai sunt 3 zile. Ce să mai zică? 

Dacă mie îmi dă președintele voie să joc fotbal pe 1 iunie, nu pot să mă antrenez cu trei zile înainte? Miliția trebuie să închidă ochii! Ce să mai vorbim de legal? Gata, dăm drumul legal”, a declarat Gigi Becali la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

VIDEO. Imagini de azi de la antrenamentul FCSB:

FOTO. Jucătorii de la FCSB au efectuat vizita medicală

+8 FOTO

Citește mai multe știri despre FCSB: Două coafeze infectate au purtat măști și au avut 139 de clienți. Apoi au fost testați, rezultatul este incredibil
Libertatea
Comentarii (28)
ray51  •  29 Mai 2020, 07:03

Dupa ce s-au batut cu iataganele, cu boxurile, cu levierele si A TREIA ZI POLITIA LE-A DAT DRUMUL DIN AREST (vezi cazul cu romii) pe motiv ca a fost retrasa PLANGEREA, ce mai vrei la unul ca Becali care de ani buni instiga la anarhie sociala?... Stat in disolutie. De ce *** le platim salariile astora de la organele de ordine? Ca s-o aresteze pe bunica pentru 3-4 legaturi de marar vandute altundeva decat la o taraba?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

thewinner  •  28 Mai 2020, 23:45
Postat de magic4ever pe 28 Mai 2020, 21:56

Autodenunt...politia si LPF sa se sesizeze si Becali si toti jucatorii sa plateasca !

how the tabels are turn. se pare ca vitanul tau barzesti sta inca 2 saptamai in carantina fara sa apuce sa joace nici macar un meci amical.

samertx  •  28 Mai 2020, 22:04
Postat de magic4ever pe 28 Mai 2020, 21:56

Autodenunt...politia si LPF sa se sesizeze si Becali si toti jucatorii sa plateasca !

Ce dracului să mai plătească? Le-a tăiat Gigi contractele ca tăietorul de coli tipărite într-o tipărniță ilegală din Pipera. La linie! b:))

Vezi toate comentariile (28 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
20:30 Fotbal, Serie A
Torino - Genoa
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:15 Fotbal, Premier League
Crystal Palace - Manchester United
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Spal - Inter
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1