LIGA 1  ·  CORONAVIRUS

Burleanu: „Echipa riscă să fie scoasă din competiție” » Becali: „Du-te, bă, de-aici! Ăștia gândesc cu fundul!”

Gigi Becali, enervat de spusele lui Răzvan Burleanu
Gigi Becali, enervat de spusele lui Răzvan Burleanu

Articol de GSP - Publicat joi, 28 mai 2020 20:52

Președintele FRF Răzvan Burleanu vine cu un scenariu-șoc: echipa care va avea un caz de coronavirus în lot riscă să nu mai poată continua competiția. Afirmația l-a scos din sărite pe Gigi Becali.

Răzvan Burleanu a fost prezent astăzi la Ministerul Sănătății pentru o rundă de discuții referitoare la reluarea campionatului. Președintele Federației Române de Fotbal a oferit declarații pesimiste la finalul întrevederii.

Răzvan Burleanu anunță posibile excluderi

Întrebat ce se va întâmpla dacă un fotbalist va fi depistat pozitiv cu Covid-19, Răzvan Burleanu a spus la Pro TV: „E o situație foarte dificilă, nu avem un răspuns. Situația pare mai degreabă ca echipa respectivă să nu mai continue competiția. Cel puțin așa stau lucrurile astăzi. Eram mai optimiști când am intrat în această pandemie, dar riscul e foarte mare”.

Gigi Becali, reacție furibundă

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a reacționat vehement după declarația lui Răzvan Burleanu. 

„Du-te, bă, de-aici.. Îl iei pe jucător și gata, așa e în toate țările. Cum să fie exclusă echipa din campionat? Cum să faci așa ceva? Ăștia nu gândesc cu capul, gândesc cu piciorul. Suntem pe câmp, suntem în junglă? Astea sunt... Gata, hai că vorbesc aiurea. În țara mea, oamenii gândesc cu fundul, nu cu capul. Normal că mă supăr! Oamenii n-au inteligență, minte, creier în cap. Peste tot în Europa e altfel, un jucător băgat în carantină. Cum să excluzi echipa? Cine a spus așa ceva? Nu cred așa, nu cred!”, a comentat Becali la Pro X. 

VIDEO / Președintele Klaus Iohannis dă undă verde sportului: „Competițiile se pot relua de la 1 iunie, dar fără spectatori!”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:Două coafeze infectate au purtat măști și au avut 139 de clienți. Apoi au fost testați, rezultatul este incredibil
Libertatea
Comentarii (33)
Dan Petnaise  •  29 Mai 2020, 15:07

Vedeți ce face banul?

Dan Petnaise  •  29 Mai 2020, 15:07

Chiar dacă a infectat și jucătorii echipei adverse.

Dan Petnaise  •  29 Mai 2020, 15:06

Și nu îl mai bagă în echipă.

Vezi toate comentariile (33 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
20:30 Fotbal, Serie A
Torino - Genoa
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:15 Fotbal, Premier League
Crystal Palace - Manchester United
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Spal - Inter
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1