Articol de , , - Publicat luni, 06 noiembrie 2023 14:50 / Actualizat luni, 06 noiembrie 2023 17:04

După înfrângerea cu Rapid, 1-2, Gigi Becali, patronul FCSB, a dezvăluit că a avut o discuție cu Florinel Coman.

La întâlnirea cu presa pe care a avut-o în această dimineață, Gigi Becali a povestiti ce a discutat cu extrema de 25 de ani. Patronul roș-albaștrilor l-a criticat pentru că a driblat prea mult, iar Coman i-a replicat că nu avea cui să paseze.

Ionel Ganea desființează ordinul lui Becali: „Niciodată! El trebuie să joace titular”
FCSB
Ionel Ganea desființează ordinul lui Becali: „Niciodată! El trebuie să joace titular”

Gigi Becali, discuție privată cu Florinel Coman după FCSB - Rapid 1-2

„Noi stăm în 5 fotbaliști: Radunovic, Coman, Băluță, Olaru și Șut. Campionatul îl luăm. Dar dacă vrei performanță europeană, îți trebuie 10. Avem doar jumătate de echipă. 

Am vorbit cu Coman acum și i-am spus că a driblat prea mul. Mi-a zis «Băi, nea Gigi, nu am avut soluții! Trebuia să driblez pentru că nu mi se dădeau soluții». Noi am fost buni când jucam rapid, în pase”, a declarat Gigi Becali.

Florinel Coman: „Toate echipele ne întorc când avem 2-0, noi nu reușim”

După meci, Florinel Coman a vorbit despre forma recentă a echipei sale.

„Important este că nu am reușit să câștigăm, rămânem cu ocaziile, dar nu marcăm, plus că intrăm foarte greu în meci. Toate echipele ne întorc când avem 2-0, noi nu reușim. Sper că a fost ultimul meci de genul, trebuie să ne trezim și să jucăm ca la începutul campionatului.

Ne pare rău pentru suporteri, au venit aseară la bază să ne încurajeze, din păcate n-am reușit să-i mulțumim. Știm ce înseamnă pentru ei aceste derby-uri, dar n-am reușit să-i facem fericiți. Ei fac multe sacrificii, la fel și noi, domnul Mustață știe cât muncim la antrenamente, este acolo mereu cu noi.

Trebuie să fim o familie, să ne uităm în ochii celorlalți, să ne încurajăm, trebuie să mergem să obținem puncte. Așa a fost și anul trecut, am dus lupta până în penultima etapă. Trebuie să ne adunăm și să începem să câștigăm, fiecare echipă trece prin perioade mai proaste. 

În fiecare an se întâmplă la fel, avem o perioadă mai puțin bună, dar trebuie să ne ridicăm și să muncim mai mult. Facem sacrificii, dar, din păcate, n-am reușit să câștigăm nici astăzi. Decât să termin pe locul 4 și s-o bat pe Rapid, mai bine mă bat la campionat”, a spus Florinel Coman.

VIDEO Victor Angelescu, mesaj pentru FCSB: „Le recomand să revadă meciul”

Citește și: 

Raportul Wyscout are o concluzie neașteptată » Toate cifrele de la FCSB - Rapid sunt într-o singură direcție!

Gigi Becali își asumă vina pentru înfrângerea cu Rapid: „Am greșit schimbările!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”