FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Duckadam crede că l-a „ghicit” pe Gigi Becali: „Nu cumva pe el vrea să-l transfere?”

Helmut Duckadam
Helmut Duckadam

Articol de - Publicat joi, 29 iunie 2023 09:15 / Actualizat joi, 29 iunie 2023 09:29

Helmut Duckadam (64 de ani), fost președinte de imagine la FCSB, se întreabă dacă nu cumva clubul lui Gigi Becali caută să-l transfere pe Victor Dican (22) de la FC Botoșani.

Cu Iulian Cristea și Joonas Tamm dați afară, FCSB se află în căutare de fundași centrali cu care să abordeze următoarea stagiune. Roș-albaștrii l-au transferat pe sud-africanul Siyabonga Ngezena și mai caută un stoper.

Helmut Duckadam se întreabă dacă nu cumva fotbalistul vizat de FCSB este Victor Dican, internațional U21 de la FC Botoșani. Dican este „închizător” de meserie dar poate evolua și în centrul defensivei, așa cum a făcut-o la Campionatul European din această lună.

Abia retras din fotbal, Sorin Cârțu iese la atac: „Asta fac jucătorii Craiovei!”
CSU CRAIOVA
Abia retras din fotbal, Sorin Cârțu iese la atac: „Asta fac jucătorii Craiovei!”

Helmut Duckadam crede că l-a „ghicit” pe Gigi Becali: „Nu cumva pe el vrea să-l transfere?”

„[Becali] a zis că mai vrea un fundaș central, care este sub contract. Nu știu dacă nu se referă cumva la Dican. Nu știu, zic și eu. Îmi place”, a afirmat Duckadam, conform digisport.ro

Prezent în studio, Narcis Răducan, fost jucător la Steaua, i-a dat dreptate lui Duckadam: „Nu e rău, îmi place și mie”.

Iftime n-ar vrea să-l vândă pe Victor Dican

Victor Dican a fost cumpărat de FC Botoșani în vara lui 2022, de la U Cluj. Fotbalistul cu profil defensiv a jucat 41 de meciuri pentru moldoveni, în care a înscris un gol și a pasat decisiv la alte 5 reușite.

Duckadam crede că l-a „ghicit” pe Gigi Becali: „Nu cumva pe el vrea să-l transfere?”
Victor Dican (stânga) // foto: Imago Images

În această lună, Valeriu Iftime, finanțatorul de la FC Botoșani, a transmis pentru sport.ro că Dican este netransferabil:

„Cu Dican sunt discuții, dar nu sunt dispus să-l dau! Acum nu mai e under, dar e foarte important pentru grup. E deștept, acum e la națională. Prinde meciuri acolo. Cu siguranță, va mai crește. Nu mă grăbesc să plece și nici el nu se gândește la asta. Poate vara viitoare”. 

Mai multe știri despre FCSB:

Damjan Djokovic, dialog cu GSP: „Jucătorii români au talent, dar e cazul să mai și sufere” + Dezvăluie cum l-a convins Gigi Becali să semneze și cum va reacționa dacă va fi criticat de patronul FCSB

Gigi Becali îl sfidează pe Răzvan Burleanu: „Pierd 0-3, mă depunctează și merg la TAS!” » Plan riscant pus la cale de FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
eunescu09
eunescu09  •  29 Iunie 2023, 17:19

Am obosit sa vad ca totul se reduce la Becali. Domnilor, avem o problema grava legata de fotbalul romanesc, nu de grija de Becali.

fotbalminim00
fotbalminim00  •  29 Iunie 2023, 14:24
Postat de magic4ever pe 29 Iunie 2023, 10:08

Dican a jucat mai mult mijlocas defensiv si a fost reprofilat fundas central,dar a fost o greseala folosirea lui la nationala U21 ca fundas pentru ca este imobil si nu are agilitate

bravos nea antrenadore,unde ti-ai luat licenta?A fost 3 clase peste toti din aparare asa imobil cum l-ai vazut tu

boris15
boris15  •  29 Iunie 2023, 10:24

Stăpânul nu poate fi "ghicit"!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează