FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // VIDEO Adrian Petre a ajuns în România și semnează azi cu FCSB: „E cea mai bună echipă! Vreau titlul” » Ce spune despre criticile lui Gigi Becali și de ce a acceptat să vină

Adrian Petre // FOTO: Captură TV Telekom Sport
Adrian Petre // FOTO: Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 februarie 2020 09:56

Atacantul Adrian Petre (22 de ani) a venit azi dimineață în România, pentru a semna cu FCSB. Vârful a fost cumpărat pentru 800.000 de euro de le Esbjerg, din Danermarca.

  • Dinamo - FCSB se joacă pe Arena Națională, de la ora 20:00. Partida va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.RO și în direct pe Look Sport, TV Digi Sport și TV Telekom Sport.

Internaționalul de tineret a oferit primele declarații după transferul la FCSB, și a explicat de ce a ales să semneze cu echipa lui Bogdan Vintilă.

 „Am hotărât împreună cu familia și cu impresarul că ar fi cea mai bună decizie în acest moment. Cred că am făcut o alegere bună. Au fost la începutul perioadei de transferări nişte discuţii, dar apoi au încetat o perioadă de timp. Totul s-a rezolvat într-o singură zi, ieri. 

A fost foarte scurt. Am simţit că ar fi momentul oportun să vin la FCSB! Simt că am făcut o alegere bună. M-a determinat situaţia aceea din Danemarca. Echipa nu merge foarte bine şi am decis că ar fi momentul să schimb puţin aerul. FCSB a fost cea mai hotărâtă să mă aducă şi iată-mă aici”, a declarat Adrian Petre la TV Telekom Sport.

...despre obiectivele de la FCSB: „Am aşteptări foarte mari pentru că e cea mai bună echipă din România şi sunt fericit că am reuşit să ajung aici! Îmi doresc să câştigăm titlul. Ăsta este primul obiectiv al meu. Sper să pot să ajut echipa. Nu am vorbit cu nimeni de la echipă deocamdată. I-am lăsat că ştiu că au meci foarte important”

...despre criticile lui Gigi Becali: „Da, sunt gata pentru critici! Sunt pregătit. Sunt destul de matur, am ajuns la o maturitate care îmi permite uşor să trec peste aceste lucruri. Eu sunt aici să joc fotbal, să o fac cât mai bine. Cred că sunt bun la ceea ce fac, aşa că nu am nicio problemă”

 Match preview Dinamo - FCSB 

Cum poate arăta FCSB în play-off: Bălgrădean - Crețu, Planic, Miron (Cristea), Panțîru - Olaru (Moruțan), Filip (Nedelcu), Tănase (Oaidă), Man, Petre, Coman 

Citește și: 

Vine feblețelea lui Gigi Becali! Portretul lui Adrian Petre, făcut chiar de el: „Îmi doresc să fiu golgeterul all-time al naționalei”

EXCLUSIV Ce se întâmplă cu Harlem Gnohere după transferul lui Adi Petre » Anunțul făcut de Gigi Becali

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (52)
nenea007
nenea007  •  16 Februarie 2020, 17:03
Postat de albalbastru72 pe 16 Februarie 2020, 15:16

Fecesebeaua s-a,, intarit'' cu o rezerva de la o echipa de pluton daneza si sint in extaz.Asa au ajuns.

Esbjerg nu este o echipa ''de pluton''. este penultima in clasament. Chiar si acolo, Petre era rezerva...

aius
aius  •  16 Februarie 2020, 15:19

O sa te caiesti, copile !

jedela
jedela  •  16 Februarie 2020, 15:18

Petrica, poti sa ti iei adio de la cariera de fotbalist. Sfatuit *** de parinti si impresar... ai devenit sclavul ciobanului !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (52)
Comentează
Close