FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Vine feblețelea lui Gigi Becali! Portretul lui Adrian Petre, făcut chiar de el: „Îmi doresc să fiu golgeterul all-time al naționalei”

Articol de - Publicat duminica, 16 februarie 2020 09:53

Telenovela "Adrian Petre la FCSB" a luat sfârșit, iar atacantul de 22 de ani din Arad era așteptat aseară la București, urmând să parafeze oficial contractul care îi aduce 15.000 de euro lunar.

Jucătorul pe care Gigi Becali și l-a dorit atât de mult în ultima perioadă va fi oficial al FCSB-ului! Latifundiarul a reușit să-l convingă pe Adrian Petre să plece din Danemarca, de la Esbjerg. I-a oferit un salariu de 15.000 de euro pe lună, cât câștigă acum Gnohere, Fl. Coman, Fl. Tănase sau Momcilovici.

Contract: un an și jumătate

Pentru transferul atacantului de 22 de ani, FCSB a scos din conturi 1 milion de euro, dublu decât propusese în urmă cu o lună. Suma a fost acceptată de danezi, iar oficialii echipei i-au dat OK-ul să plece spre România. Acesta era așteptat ieri seară la București, zilele viitoare va fi supus unui control medical și va semna cu vicecampioana. "Pe un an şi jumătate. Mă bucur mult că am reuşit să îl luăm", a spus, ieri, Becali pentru Fanatik.

Deși a confirmat din plin în primele două sezoane la Esbjerg și a și participat cu naționala României la Euro 2019 de tineret, unde a ajuns în semifinalele competiției, la care a bifat 3 jocuri și a și marcat un gol, Adrian Petre a regresat din vară și până acum la gruparea daneză.

Nu i-au mulțumit ofertele

Prestațiile lui au fost din ce în ce mai slabe, motiv pentru care a și pierdut echipa de bază, iar șefii echipei erau dispuși să se despartă de el încă de la finele anului trecut, doar că ofertele primite nu i-au mulțumit. "Nu vom confirma dacă cineva ne-a contactat sau nu. Facem totul cu o discreţie completă", declara de curânt Nagel Jacobsen, directorul sportiv al grupării daneze.

1,3milioane de euro e cota lui Petre, conform siteului transfermarkt.com. A marcat 29 de goluri în 85 de meciuri pentru danezi

"Eu zic că niciun jucător nu ar avea probleme de adaptare în România. Ar fi uşor să te întorci în ţară. Nu pot să zic acum o echipă care să aibă această stabilitate din toate punctele de vedere, dar sunt multe cluburi din România la care poţi să îţi dovedeşti valoarea şi poţi să creşti"
Adrian Petre, atacant Esbjerg

Portretul lui Petre făcut chiar de el

  • "Sunt destul de singuratic. Foarte rar ies prin oraș, poate doar cu iubita și familia mea când mă mai vizitează. Prefer să mă odihnesc cât de mult pot, să mă relaxez. Îmi place mult personalitatea lui Zlatan Ibrahimovici și modul în care domină terenul. O adevărată bestie”
  • "Petrec destul de mult timp jucând FIFA. Dar nu exagerat. Uite, spre exemplu, înainte de meciuri nu joc niciodată. Vreau să fiu cât mai limpede"
  • "Mi-a plăcut mult școala. Chiar îmi plăcea să ies în evidență când eram la școală. Recunosc că mai aveam problemele mele cu directorii și cu profesorii. Dar nu eram rău, eram un băiat liniștit, nu am făcut mari boacăne"
  • "Când o să mă consider un fotbalist realizat? Când voi juca la Cupa Mondială cu naționala României și în Champions League cu echipa de club. Iar pe plan personal îmi doresc să fiu golgeterul all-time al naționalei"
  • Mai multe declarații AICI!

500de mii de euro a costat Adrian Petre în iulie 2017, atunci când Esbjerg l-a cumpărat de la UTA, din Liga a 2-a din România

1,88 metrie înălțimea lui Adrian Petre, talie pe care nu o atinge niciun fotbalist cu profil ofensiv din actualul lot de la FCSB

5selecții și 5 goluri are Petre în echipa națională de tineret, cu care ar putea participa și la Euro de tineret, care va avea loc în vara lui 2021

Cel mai slab sezon din ultimii 4 ani

SezonEchipăMeciuriGoluri
16/17UTA2928
17/18Esbjerg2413
18/19Esbjerg358
19/20Esbjerg163

Tineri scumpi, achiziționați de Becali în ultimii ani

JucătorEchipaVârstăSumă (euro)
Florinel ComanViitorul19 ani2.650.000
Dragoș NedelcuViitorul20 ani2.000.000
Florin TănaseViitorul21 ani1.500.000
Olimpiu MoruțanBotoșani19 ani1.100.000
Darius OlaruGaz Metan21 ani1.000.000
Adrian PetreEsbjerg22 ani1.000.000

*vârsta pe care o aveau când s-a făcut transferul

MATCH PREVIEW DINAMO - FCSB

FCSB // EXCLUSIV Ce se întâmplă cu Harlem Gnohere după transferul lui Adi Petre » Anunțul făcut de Gigi Becali

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
radu876
radu876  •  16 Februarie 2020, 10:53

na, ca m-am balbait

radu876
radu876  •  16 Februarie 2020, 10:52

dar se pot face transferuri in afara perioadelor desemnate? sau asta se aplica doar la unele campionate? habar nu am cum e.

radu876
radu876  •  16 Februarie 2020, 10:52

dar se pot face transferuri in afara perioadelor desemnate? sau asta se aplica doar la unele campionate? habar nu am cum e.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează