FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB / VIDEO Bogdan Planic e apărat de Helmuth Duckadam: „Voi știți ce a putut să facă înaintea returului cu Guimaraes?”

Articol de GSP - Publicat marti, 03 septembrie 2019 09:50

Helmuth Duckadam (60 de ani), directorul de imagine al FCSB-ului, a vorbit la GSP LIVE despre situația fundașului Bogdan Planic (27 de ani), care nu a făcut parte din lot la meciul cu Viitorul (2-1).

Au circulat informații că patronul Gigi Becali l-ar fi scos din lot pe apărătorul sârb, pentru că acesta a cerut rezilierea contracului, după eliminarea din Europa League în fața lui Guimaraes, dar patronul FCSB a negat varianta și a susținut că e vorba doar despre intoxicări ale impresarului jucătorului. (DETALII AICI).

Planic a avut o problemă musculară pe care ar fi tratat-o la vraciul Marijana din Serbia. „Pansamentul” a ținut la returul cu Guimaraes, dar sârbul n-a mai fost bun de joc și cu Viitorul. 

„Eu știu că Planic e trup și suflet pentru Steaua. Ce a făcut el înaintea meicului cu Guimaraes (0-1) a fost fantastic! A fost să se trateze în Serbia, a pierdut vreo trei avioane și a venit și a jucat fantastic. Planic e un exemplu!”, a spus Helmuth Duckadam, la GSP LIVE. 

„S-a greșit pregătirea”

Deși FCSB nu a început deloc bine acest sezon al Ligii 1, fostul mare portar este încrezător că roș-albaștrii își vor reveni și vor face o figură frumoasă în continuare în campionat. Victoria cu Viitorul, scor 2-1, l-a convins pe Helmuth Duckadam că elevii lui Bogdan Argeș Vintilă pot urca în clasament.

„Trebuie să începem să ne revenim, să adunăm puncte și să începem returul în forță. Au fost acele oscilații de atitudine. Mie mi-a plăcut și la Mlada cum am jucat. Jucătorii de la FCSB trebuie să alerge la fel de mult, să fie la fel de ambițioși ca echipa adversă. S-a văzut dorința lor, au alergat până la epuizare. L-am văzut și pe Pintilii că era sufocat, dar a avut atitudine.  

Cred că s-a greșit și în perioada de pregătire și de acolo au pornit și alte necazuri. Va trebui să folosim cele două săptămâni (n.r. pauza competițională dedicată echipei naționale) și să recuperăm ce mai putem. Avem un moral bun acum, reușind să învingem Viitorul. Această victorie a fost foarte importantă, pentru că băieții și-au dat seama că pot învinge o echipă foarte bună”, a spus Helmuth Duckadam. 

Pentru FCSB urmează deplasarea de la Craiova, duminică, 15 septembrie, de la ora 21:00, în cadrul etapei #9 din Liga 1. Atunci l-am putea vedea în tricoul vicecampioanei și pe Cristian Manea (22 de ani), fundașul împrumutat de la Apollon, ultima dată în curtea CFR-ului. 

VEZI ȘI:

FCSB / Helmuth Duckadam, surprins de transferul lui Cristi Manea: „Nu credeam că putem lua un jucător fost la CFR”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
spartcapus
spartcapus  •  04 Septembrie 2019, 09:26
Postat de jack_the_stripper pe 03 Septembrie 2019, 14:18

Lasă tu rățușca... Mai bine ai grijă, că mai e puțin și se face 15 septembrie. Și o să fie doliu pe „Oblemenco”. Să fiți pregătiți: nea Marcel să-și aducă maltezii să dea ultimul onor, să coborâți în bernă alb-albastru și să vă dați în stambă în tribune...

Da, cred ca tremura Pitzi de oastea cea fara de nume, condusa in lupta insusi de marele razboinic al luminii de candelă, intâiul antrenor posesor de ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  03 Septembrie 2019, 14:18
Postat de dakesis pe 03 Septembrie 2019, 12:56

ratusca cea frumoasa poate ne spune cum mai e cu urechea aia? vreun update, ceva? cand si-o taie?

Lasă tu rățușca... Mai bine ai grijă, că mai e puțin și se face 15 septembrie. Și o să fie doliu pe „Oblemenco”. Să fiți pregătiți: nea Marcel să-și aducă maltezii să dea ultimul onor, să coborâți în bernă alb-albastru și să vă dați în stambă în tribune...

dakesis
dakesis  •  03 Septembrie 2019, 12:56

ratusca cea frumoasa poate ne spune cum mai e cu urechea aia? vreun update, ceva? cand si-o taie?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează