FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // VIDEO Cine a ordonat de fapt schimbarea lui Mihai Bălașa din meciul cu Astra? Vergil Andronache a abordat subiectul în conferința de presă

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de , - Publicat miercuri, 07 august 2019 14:17

FCSB // Vergil Andronache, antrenorul vicecampioanei României, a vorbit despre relația pe care o are cu fundașul central Mihai Bălașa (24 de ani).

  • FCSB și Mlada Boleslav se înfruntă în turul III preliminar din Europa League. Prima manșă e joi, de la 21:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Pro TV.

Mihai Bălașa a fost schimbat în minutul 40 al partidei cu Astra, scor 1-2. Fundașul a mers direct către vestiare, fără a interacționa cu antrenorul.

 

„La un moment dat domnul Mircea Lucescu ne-a spus la un curs al Federației: «Dacă vreți să nu aveți nicio problemă cu jucătorul, mai ales în momentele de iritare, vedeți-vă de jocul echipei». Eu asta am și făcut.

Am o relație foarte bună cu Bălașa. Nici el nu a avut intenția să nu dea mâna cu mine, iar eu, la rându-mi, eram concentrat la meci. Cred că batem foarte multă monedă pe acest lucru”, a declarat Andronache.

Andronache: „Bălașa trebuie să se relaxeze”

Gigi Becali a declarat după meci că el a ordonat înlocuirea lui Bălașa. Întrebat despre acest lucru, Andronache a încercat să se eschiveze. 

Ar trebui să trecem mai ușor peste acest lucru. Bălașa este și el om. Stăm să vorbim tot timpul despre asta? A greșit, ce putem face acum? Vă rog, cred că vorbim prea mult despre asta.

Nu venise după prima greșeală, nu am vrut să îl expunem. Din punctul meu de vedere, probabil că îi face mult mai bine ca în perioada asta să stea și să se relaxeze. Imaginați-vă că niciunul dintre jucători nu a avut o zi liberă de mai bine o lună de zile”, a adăugat actualul antrenor al celor de la FCSB. 

Vezi și: 

FCSB - MLADA BOLESLAV // VIDEO Harlem Gnohere și Mihai Pintilii s-au antrenat normal » Alți doi fotbaliști accidentați au revenit pe gazon

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
breitner
breitner  •  07 August 2019, 15:24
Postat de paul801 pe 07 August 2019, 14:38

se dau pentru numarul de infractori din conducerea clubului

Infractori sunt mai multi, cu "acte" (citeste "facultate") nu numai 2!

cneius
cneius  •  07 August 2019, 15:17

Ziaristi penibili, intrebari penibile, site penibil si tara penibila ! Desi antrenorul le-a spus "ziaristilor" sa inceteze si sa fie oameni acestia, in goana dupa senzational, au continuat cu intrebarile ***. Am schimbat programul inainte sa vars !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

paul801
paul801  •  07 August 2019, 14:38
Postat de breitner pe 07 August 2019, 14:36

Stelutele deasupra emblemei cu intersectia rutiera (sau o fi sens giratoriu?) inseamna ca au abonament la locul 2? In niciun caz nu inseamna campionate sau cupe (de orice fel) castigate!

se dau pentru numarul de infractori din conducerea clubului

Vezi toate comentariile (5)
Comentează